05 / 07 / 2024

Mia Burgaz tugay inşaat

Mia Burgaz tugay inşaat

Bugüne kadar Bursa'da hiçbir konul projesinde uygulanmamış olan niteliklerin bulunduğu Melisa Residence Private projesinin çok dikkat çektiğini söyledi ve avantajlı lansman fiyatlarıyla birçok dairenin yeni sahipleriyle buluştuğunu belirtti.

Mia Sarnıç'ta yüzde 50 peşinatla 12 ay 0 faiz ya da tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı! 

Koç İnşaat imzası taşıyan Mia Sarnıç projesinden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 50 peşinatla 12 ay 0 faiz ya da tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatından yararlanabiliyor.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'dan orta gelirliye konut müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, seçim vaatleri arasında yer alan sosyal konut projesi ile ilgili önemli bir açıklama yaparak, ilçe belediye başkanları ile potansiyel alanları belirlemek için görüşmelere başladıklarını dile getirdi.

Mia Life Plus yüzde 15 indirimle satışta! Yeni proje!

Koç İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mia Life Plus projesi satışa çıkarıldı. Lansman dönemine özel olarak yüzde 15 indirim imkanı sunulan projenin inşaat çalışmalarının Eylül ayında başlaması planlanıyor. 

Cemil Tugay'dan İzmir'e kentsel dönüşüm müjdesi!

Başkan seçilmesiyle beraber üstlendikleri sorumluluklara dikkat çeken ve hedeflerine değinen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir'de hızlı bir kentsel dönüşüm çalışması yapacaklarını söyledi.

Cemil Tugay'dan konut müjdesi: Kiracıları da ev sahibi yapacağız!

Ege Mahallesi'nde sahur yapan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir adayı Dr. Cemil Tugay son dönemlerde gündemden düşmeyen konut krizine değinerek, kiracıları ev sahibi yapacaklarını söyledi.

Mia Park Bornova ön talep topluyor! Yeni proje!

Mia Yapı imzası taşıyan Mia Park Bornova projesi ön talep topluyor. Teslimleri 24 ay sonra gerçekleştirilecek olan projede toplam 420 adet konut bulunuyor.

La Mia Casa Ulupelit'te peşin ödemelerde indirim fırsatıyla satılık villalar! 

La Mia Casa Ulupelit projesinde, peşine indirim ve vade seçenekleriyle villa satışları devam ediyor. Peki La Mia Casa Ulupelit'te villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

Mia Proje İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mia Proje İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Dilan İmir, Ali Mertoğlu ve Mahmet İkinci ortaklığında kuruldu.

Prime 360 Burgaz yüzde 0.69 faiz fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje! 

Prime 360 Burgaz projesinde yüzde 0.69 ve yüzde 0.89 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Peki Prime 360 Burgaz'da konut fiyatları ne kadar? 

Korkmaz Mia Waffle Makinesi fiyatı düştü: 230 TL indirim

Korkmaz Mia Waffle Makinesi fiyatında indirime gidildi. Ürünün fiyatı 230 TL aşağı çekildi. İşte detaylar...

Korkmaz Mia Vanilya Krom Mega Blender Sete indirim geldi: Fiyatı 425 TL düştü

Korkmaz Mia Vanilya Krom Mega Blender Sete büyük bir indirim geldi. Fiyatı tam 425 TL azaldı. İşte detaylar...

Mia Port Comfort Arnavutköy'de yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanları!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında hayata geçirilen Mia Port Comfort'ta yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. İşte Mia Port Comfort projesi ile ilgili detaylar...

Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanları! Yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında bulunan Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. Söz konusu dükkanlar için yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit fırsatı sunuluyor.

Mia Burgaz tugay inşaat Haberi

Mia Burgaz tugay inşaat

MİA Burgaz projesi Tugay İnşaat'ın Güzelyalı'ya armağan ettiği, sahiplerinin lüks ve kaliteli bir yaşama imza atacağı bir proje olarak hazırlanıyor. 


3 Blok ve 42 daireden oluşan Mia Burgaz; 1+1,2+1,3+1 normal daire; 2+1.4+1 ve 5+1 çatı dubleks seçenekleriyle. müşterileriyle buluşuyor. 


Tugay İnşaat Satış Müdürü Selçuk Sukas; satış rakamlarının 89,000 TL'den başlayacağını, şirket içi vade imkanlarının bulunacağını ve Mia Burgaz projesinin 12 ayda teslim edileceğini belirtti. 


Mia Burgaz projesinde; yetişkin havuzu, çocuk havuzu, havuz başı kafe, şifreli giriş sistemi, kamera takip sistemi ve özel peyzaj uygulamalarının olduğunu söyleyen Sukas. 

27 Eylül 2014'te satışa çıkan pro- esb jenin ayrıcalıklarından faydalanmak isteyen müşterileri beklediklerini belirtti. 


Bursa...