29 / 04 / 2024

Mia Denge Gayrimenkul İnşaat şirketi

Mia Denge Gayrimenkul İnşaat şirketi

Mia Denge Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Neziha Coşkun tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi'nde kuruldu.

Yatırımcılar konut yatırımından uzaklaştı! Arsa yatırımı bir çıkış yolu olarak görülüyor...

Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık şirketi Türkiye genelinde 2023 yılına ilişkin konut ve arsa satışına yönelik bir araştırma yaptı. Araştırmalarına göre 2023 yılının en gözde yatırım aracı arsa oldu.

Denge İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu! 

Denge İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ataşehir'de 128 milyon 371 bin 233 TL sermaye bedeli ile Ramadan Kumova ve Denge Yatırım Holding ortaklığında kuruldu.

Fer İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fer İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kağıthane'de 25 milyon 753 bin 986 TL sermaye bedeli ile Ramadan Kumova ve Denge Yatırım Holding ortaklığında kuruldu.

Mia Proje İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mia Proje İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Dilan İmir, Ali Mertoğlu ve Mahmet İkinci ortaklığında kuruldu.

Lavender Mia Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Lavender Mia Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Maltepe'de Figen Ercoşkun tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörü 2022'ye umutla giriyor!

Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. merakla beklenen ‘Gayrimenkul Piyasası 2021 Görünümü’ raporunu yayınladı. İşte o rapor... 

Gayrimenkul değerleme sektöründen öğrencilere çağrı!

Türkiye genelinde gayrimenkul değerleme sektörünün kuruluş ve gelişim süreçlerinin içerisinde bulunan duayen isimlerden biri olan Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu, üniversite tercihlerini yaparak geleceklerini belirleyecek olan gençlere önemli tavsiyeler verdi. 

İzmir’de gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran ilçe hangisi oldu?

Denge Değerleme, İzmir Pandemi Öncesi ve Sonrası Yazlık Gayrimenkul İlçe Raporu’na göre, İzmir'de gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran ilçe Çeşme oldu.

Omurga Gayrimenkul 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Omurga Gayrimenkul, 2021 yılı değerlemesi için Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Ata GYO 2021 değerleme şirketini seçti!

Ata GYO 2021 yılı için Epos Gayrimenkul Danışmanlık  ve Denge Gayrimenkul Değerleme ve  Danışmanlık  A.Ş. ile anlaştı...

Yeni Gimat GYO 2019 yılı için Denge Ankara Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Denge Ankara Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı...

Mia İstanbul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mia İstanbul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 2 milyon 115 bin TL bedel ile kuruldu. 

Özderici GYO 2018 değerleme şirketini seçti!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Artı Gayrimenkul Değerleme ve Denge Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı. 

Mia Denge Gayrimenkul İnşaat şirketi Haberi

Mia Denge Gayrimenkul İnşaat şirketi

Mia Denge Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Neziha Coşkun tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi'nde kuruldu.


Mia Denge Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (Gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.) 2-)Emlak müşavirlik hizmetleri ve aracılık işleri yapmak. 


Mia Denge Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, Dilmenler Caddesi, Double P.Rezidans B Blok No:30...