05 / 05 / 2024

miami Okan International University

miami Okan International University

Yılda 18 bin öğrencinin okuduğu Okan Üniversitesi artık sadece Kurtköy’deki kampüsünde değil, Miami’de de eğitim verecek. Okan Üniversitesi'nin Miami Kampüsü açıldı..

Türk yatırımcılar rotayı Miami'deki konut projelerine çevirdi!

Amerikalı emlak broker şirketi International Realty Group'un ortağı Giovanna Guzman, yaptığı açıklamada Miami’nin emlak yatırımı için dünyanın en gözde kentleri arasına girdiğini ve Türklerin de özellikle Miami’den konut aldığını dile getirdi.

Okan Tower Miami projesi başlıyor!

ABD'nin Miami kentinde hayata geçirilen fakat pandemi nedeniyle duran Okan Tower Miami projesinde çalışmalar kısa süre içerisinde yeniden başlıyor.

Okan Tower Miami projesine pandemi freni!

ABD'nin Miami şehrinde 300 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek olan Okan Tower Miami projesine pandemi freni...

Miami Okan Tower'ın lansmanı yapıldı!

İnşaat sektörü dahil, turizmde, eğitimde, sağlıkta ve gıdada 50 yıllık tecrübeye sahip Okan Grubu’nun yeni projesi 70 katlı Okan Tower Miami satışa çıktı.

Ozan Doğulu Miami Okan Tower'dan daire aldı!

Müzisyen Ozan Doğulu Amerika Miami'de yapımına yeni başlanan Okan Tower'ın 66. katından daire satın aldı.

Miami Okan Tower 2 Mayıs'ta tanıtılacak! 

Miami Okan Tower projesi, Okan Holding ve Hilton işbirliğiyle Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletine bağlı Miami'de hayata geçirilecek. 2 Mayıs'ta tanıtılacak projede konut, ofis ve otel yer alacak. 

Miami Okan Tower basın lansmanı 2 Mayıs'ta!

Okan Holding, Miami’de şehir merkezinde Hilton işbirliğiyle 67 katlı rezidans projesine imza atıyor. 

Miami Türk yatırımcı için çok cazip!

Miami'de "Keller Williams Miami Beach'in bünyesinde hizmet veren profesyonel Emlak Danışmanı Atilla Ozan Yıldız, Türklerin Miami'ye ciddi bir ilgisi olduğunu belirtti.

5 yılda 10 bin Türk Miami'de ev sahibi oldu!

Miami'de gayrimenkul sektörü Türkiye sayesinde gelişiyor. Türkler bölgede yatırım yapmak için sıraya girmiş durumda. Son 5 yılda 10 bin Türk Miami'den ev aldı.

Okan Bayülgen'e babasından arsa ve bina miras kaldı!

Ünlü şovmen Okan Bayülgen'e üvey babasından yüklü miktarda miras kaldı. Görgün’e ait olan portakal bahçeleri, arsalar ve bina artık Bayülgen'in.

DNZ ile SBA Gayrimenkul ile Miami'de daire sahibi olun!

Uzun yıllara dayanan deneyimlerini ABD'ye taşıyan DNZ Gayrimenkul ve SBA Gayrimenkul ortaklığı, Miami'de yatırım yapmak isteyenlere bölgedeki projeler hakkında bilgi verip yönlendiriyor.

Miami Paramount World Center, İstanbullu yatırımcılarla buluştu!

Miami Paramount World Center, İstanbullu yatırımcılarla buluştu. Miami Paramount World Center’in İstanbul’a özel yaptığı tanıtım turu büyük ilgi gördü

Lazzoni Miami’de mağaza açacak!

Lazzoni, Amerika pazarına yöneldi. Firma, Miami’de mağaza açıp, Güney Amerika’ya geçecek. Lazzoni ABD’nin kurucusu Efe Kababulut, hedefleri anlattı.

miami Okan International University Haberi

miami Okan International University

Yılda 18 bin öğrencinin okuduğu Okan Üniversitesi artık sadece Kurtköy’deki kampüsünde değil, Miami’de de eğitim verecek. Okan International University’nin (OIU) açılışı için Miami’deydik...  


Miami’deki üniversitenin açılış töreninden sonra Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Bekir Okan’a, “Neden ABD’de?” diye sorduğumuzda şu yanıtı verdi:  “Dünyada eğitimin en gelişmiş olduğu yer burası. ABD’nin eğitim için gelen yabancı üniversite öğrencilerinden yıllık cirosu 20 milyar dolar… Öğrenciler ve yakınlarının ulaşım, konaklama ve yiyecek gibi harcamaları yok bu cironun içinde… Biz de bu pastadan pay almak istedik.” Okan’ın “Neden Miami?” sorumuzu ise şöyle yanıtladı:  

“Üniversite - sanayi işbirliğine önem veren bir grubuz. Florida da turizmin ve sağlığın ön planda olduğu bir eyalet. Miami de, 12 ay tişört, şort ve terlikle gezebileceğiniz, kimsenin ten rengi, ırkı...