06 / 05 / 2024

Michael Jackson las vegastaki ev satılıyor mu

Michael Jackson las vegastaki ev satılıyor mu

Michael Jackson’ın son günlerini geçirdiği Las Vegas, Nevada’daki malikanesi 9,5 milyon dolar (yaklaşık 29 milyon TL)’ye alıcısını bekliyor.

Michael Jackson’ın çiftliği 22 milyon dolara satıldı!

Michael Jackson'ın ABD'nin California eyaletindeki çiftliği 22 milyon dolara satıldı. 100 milyon dolar bedelle satışa sunulan çiftliğin sahibi, neredeyse beşte bir fiyatına milyarder yatırımcı Ron Burkle oldu.

Michael Jackson, Çinli bir inşaat işçisinde yeniden hayat buldu!

Çinli bir inşaat işçisinin çok beğenilen 'ay yürüyüşü' dansı sosyal medyada binlerce kez izlendi. Bazı kullanıcılar yorumlarında, inşaat işçisinin 'ay yürüyüşü'nü Popun Kralı'ndan daha iyi yaptığını söyledi...

Mersin Abdülhamit Kışlası arazisi imara mı açılıyor?

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2017 Yılı Şubat Ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, Kültür Bakanlığı Yüksek Kurulu'nun yanındaki Abdülhamit Kışlası arazisinin imara açılması konuşuldu.

George Michael, mirasını vaftiz çocuklarına bıraktı!

Kalp yetmezliğinden dolayı pazar günü 53 yaşında hayatını kaybeden İngiliz şarkıcı, söz yazarı ve müzisyen George Michael'ın mirasını kime bırakacağı belli oldu.

Kasımpaşa Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası'nın ihalesi Şubat'ta!

İstanbul Valiliği Yatırım ve İzleme Koordinasyonu Başkanlığı tarafından yürütülen Cezayirli Hasan Paşa Kışlası ve Camii Restorasyonu kapsamında haziran ayında yıkılan Kasımpaşa'daki Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası aynı yerinde yeniden inşa edilecek.

Metris Kışlası parkı yıl sonunda açılacak!

Askeriyenin boşalttığı Metris Kışlası’na yapılacak şehir parkı yıl sonuna vatandaşın hizmetine açılacak. Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu buraya şehitlerin anısına ‘15 Temmuz Şehitler Parkı’ ismini vereceklerini söyledi.

Malatya’daki Çakmak Kışlası'na okul yapılacak!

Malatya’daki Çakmak Kışlası’nın Altay Kışlası’na taşınmasıyla oluşacak 2 milyon 300 bin metrakelik alan eğitim amaçlı kullanılacak. Kent merkezindeki dev araziye okul yapılması planlanıyor.

Catherine Zeta Jones- Michael Douglas İspanya'daki evini satıyor!

Catherine Zeta Jones ve Michael Douglas çifti iki yıl önce İspanya’nın Mayorka Adası’nda 40 milyon Euro’dan satılığa çıkarılan, ancak alıcı bulamayan malikâneleri için fiyat kırdı.

Ecevt Sayer Güney Yıldızı Müteahhitlik'in acı günü! Kent Ray Jackson vefat etti!

Ecevt Sayer Güney Yıldızı Petrol Üretim Sondaj Müteahhitlik Ticaret A.Ş'nin danışmanı Kent Ray Jackson vefat etti. Şirket ve ailesi taziye ilanı yayınladı...

Maltepe General Nurettin Baransel Kışlası taşınıyor!

Maltepe'de bulunan General Nurettin Baransel Kışlası'ndaki tank ve zırhlı araçların taşınmasına başlandı. Sevkıyatın 6 Eylül Salı gününe kadar tamamlanması öngörülüyor.

Michael Phelps’in yeni evi görenleri büyülüyor!

31 yaşındaki ABD’li yüzücü Michael Phelps’in yeni aldığı Arizona’daki 2.5 milyon dolarlık (yaklaşık 7,5 milyon TL) malikânesinin fotoğrafları ortaya çıktı.

Başakşehir Ahmet Öztürk Kışlası imar planı yeniden askıda!

Başakşehir Şehit Piyade Çavuş Ahmet Öztürk Kışlası 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı yeniden askıya çıkarıldı...

Çorum Redif Kışlası kültür merkezi olacak!

Çorum'un İskilip ilçesinde bulunan, yaklaşık 150 yıllık Redif Kışlası, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansının (OKA) desteğiyle restore edilerek eğitim ve kültür merkezi olarak kullanılacak.

Michael Jackson las vegastaki ev satılıyor mu Haberi

Michael Jackson las vegastaki ev satılıyor mu

Popun kralı Michael Jackson’ın Las Vegas’ta bulunan görkemli malikanesi satışa çıktı. Dünyaca ünlü müzisyen, 2007 yılından öldüğü 2009 yılına kadar çocuklarıyla birlikte basından kaçmak için burayı kiralamıştı.


‘Thriller Villa’ adıyla da bilinen malikane, yaklaşık 7 dönümlük bir arazi üzerine kurulu, 2300 metrekarelik yaşam alanıyla göz kamaştıran bir büyüklüğe sahip. Jackson’ın ölümünün ardından ev sahibi, son kiracısının dekore ettiği haliyle duran malikaneyi bir çeşit müze/türbe olmasını istediği için özellikle hiç bozmamış.


7 yatak odası, 12 banyosu bulunan malikane bir kale biçiminde inşa edilmiş. Evin bodrum katında gizlenmiş bir sanat galerisi ve Ortaçağ dönemi mimarisine göre tasarlanmış bir kilise bile mevcut.


Bu malikane, aslında 50’lerde tiyatro sahibi Horst Schmidt tarafından Meksika’da inşa edilmiş ve orijinalliği hiç bozulmadan, tuğla tuğla Nevada’ya taşınmış.


Malikaneye ulaşım için gizli...