16 / 05 / 2024

Micheal Shvo

Micheal Shvo

Gülaylar Group, New York’ta 20 katlı bir projenin 5 katını satın almak için görüşmelere başladı. Yatırımın 100 milyon doların üstünde olması bekleniyor.

Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo arasında 3.5 milyarlık dava!

Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo 2018’den beri ortaktı. Ortakların, New York, California ve Miami’deki gayrimenkul yatırımları 3.5 milyar doları geçti. Ancak ortakların arası bozuldu ve mahkemelik oldular.

Serdar Bilgili, ortaklarını dava etti!

Ünlü iş insanı Serdar Bilgili, ABD’de peş peşe yaptığı gayrimenkul alımları ile adından dünya çapında söz ettiriyor. Bilgili, ABD’li emlak kralı Michael Shvo'yu usulsüz harcamaları nedeniyle dava etti.

Serdar Bilgili, Michael Shvo'ya açtığı davayı geri çekti!

Serdar Bilgili, ortağı Michael Shvo’ya ‘Şirketin parasını kullanıyor’ iddiasıyla açtığı davayı geri çekti. Shvo’nun avukatı, ‘Para koparmak ve Big Red binasına ortak olamadığı için böyle davranıyor’ imasında bulundu.

ABD emlak piyasasını altüst eden ortaklar mahkemelik oldu!

Serdar Bilgili, yakın dostu ABD'li emlak devi Michael Shvo ve Alman finans devi Deutsche Finance ile ortak oldu ve yaklaşık 2.5 milyar dolarlık mülk satın almıştı. ABD emlak piyasasını altüst eden ortaklar mahkemelik oldu!

Serdar Bilgili ve Michael Shvo'nun ortaklığı bozuldu!

Posta gazetesi yazarı Müge Dağıstanlı, Serdar Bilgili ile yakın dostu Amerikalı Emlak Kralı Michael Shvo'nun ortaklığının bozulduğunu yazdı.

Serdar Bilgili  '530 Broadway' binasını 386 milyon dolara satın aldı!

İş insanı Serdar Bilgili ile ABD'li ortağı Michael Shvo yatırımlarına devam ediyor. Bir yılda yaklaşık 1.333 milyar dolarlık mülk satın alan Serdar Bilgili ile Michael Shvo, mart ayında Jeff Sutton ve Joe Sitt'in sahibi olduğu '530 Broadway' adlı binayı 386 milyon dolara satın aldılar...

Serdar Bilgili 'Transamerica Pyramid'i 700 milyon dolara satın aldı!

İşadamı Serdar Bilgili, ABD’li ortağı Michael Shvo ile birlikte San Francisco şehrinin ikonik yapılarından piramit şeklindeki Transamerica gökdelenini satın aldı.

Serdar Bilgili ve Michael Shvo Big Red’i satın aldı!

2019 yılında ABD’de 1 milyar dolardan fazla mülk satın alan Serdar Bilgili ile ortağı Michael Shvo California’daki Big Red binasını satın aldı.

Serdar Bilgili ve ABD'li emlak kralı Michael Shvo'dan Miami’de VIP davet!

İş insanı Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo, 103 milyon dolara Miami'de aldıkları The Raleigh Hotel'i yeniledi. Geçtiğimiz gün milyonlarca dolar harcayarak yeniledikleri The Raleigh Hotel'in bahçesinde davet veren ikiliyi, dostları yalnız bırakmadı...

Serdar Bilgili Coca Cola’nın 5. Cadde’deki binasını satın aldı!

Türk işadamı Serdar Bilgili ile ortağı Michael Shvo, Coca Cola’nın 5. Cadde’deki binasını 995 milyon dolar bedelle satın aldı… 

Serdar Bilgili Miami’de 2 otel daha aldı!

Serdar Bilgili, ABD’li emlak kralı Michael Shvo ve Alman bankacılık devi Deutsche Finance America ile birlikte Richmond Hotel’i ve South Seas otelini satın aldı. Bilgili iki otel için 139.9 milyon dolar ödedi...

ABD'li emlak kralı Michael Shvo illuminatinin radarında!

İlluminati tarikatı, ABD'li emlak kralı Michael Shvo’yı hedef aldı. Shvo’nun Türk eşi Seren Hanım, ‘Tarikata katıl, ayda 500 bin dolar kazan’ diye mesajı aldı. Shvo, oyuna gelmedi. .

Bilgili Holding'in New York’taki yeni yatırımı Mandarin Oriental'a emanet!

Bilgili Holding’in, Deutche Finance ve Shvo ile birlikte 2018 yılının Temmuz ayında 35 milyon dolara satın aldığı, New York’taki Gucci binası, rezidans olarak restore edilip, Mandarin Oriental tarafından yönetilecek.

Micheal Shvo Haberi

Micheal Shvo

2013'te ABD'nin finans merkezi New York'ta 10 milyon dolarlık yatırım yapan Gülaylar Group, şimdi de bir başka projeye odaklandı. Gülaylar Group, 685'inci sokakta bulunan bir proje için düğmeye bastı. Thor Equities adlı ABD'li emlak şirketiyle görüşen Gülaylar, 20 katlı projenin 5 katını satın almak istiyor. 10 bin metrekarelik bir çalışma olacak projenin yatırım miktarının ise 100 milyon doların üstünde olduğu kaydediliyor. ABD'li şirket ile anlaşma sağlandığında, proje Gülaylar Group'un New York'taki ikinci gayrimenkul çalışması olacak.

60 KİRACISI BULUNUYOR

2000'de ABD'de gayrimenkul faaliyetine başlayan Güleylar Group 2013'te New York'un 'Kuyumcular Çarşısı' diye bilinen 47'nci Sokak'ta 750 milyon dolarlık yatırımla inşaatı devam eden 'International Gem Tower'ın ilk üç katındaki alışveriş merkezini yaklaşık 10 milyon dolara satın almıştı. Uluslararası pırlanta borsasının kalbi olarak bilinen...