04 / 07 / 2024

Mİcro Loft başlangıç fiyatları

Mİcro Loft başlangıç fiyatları

Urbanist Yatırım tarafından İstanbul Gümüşsuyu'nda yapılan microLoft Yarasa ve micro-Loft Bulut projeleri, fonksiyonel tasarımı ve merkezi konumu ile dikkat çekiyor. Projede fiyatlar 425 bin liradan başlıyor.

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

Arsago’dan doğada yaşam ve yatırım için yepyeni bir başlangıç!

Türkiye’nin dijital gayrimenkul uzmanı Arsago, doğada yeni nesil yaşam ve yatırım alanları oluşturmaya devam ediyor. Arsago, şehir hayatından uzaklaşarak doğada yeni bir başlangıç yapmak isteyen yatırımcılara hizmetlerine devam ediyor.

ABD'de konut başlangıçları düşüşünü üçüncü aya taşıdı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Kasım ayında yüzde 0,5 azaldı ve 1 milyon 427 bine gerileyerek düşüşünü 3. aya taşıdı.

ABD'de müstakil konut başlangıçları 2020'den bu yana en düşük seviyede!

ABD'de Ekim'de yeni konut başlangıçları, konut arzında yaşanan sert daralmanın inşaat sektörü üzerinde baskı kurmasıyla düşüşünü sürdürdü. ABD’de Ekim ayında yeni konut başlangıçları, konut talebinde yaşanan sert daralma sebebiyle düşmeye devam etti.

iPhone 14 Pro başlangıç fiyatı 45 bin TL'ye yükseldi! İşte 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Apple tarafından Eylül ayının başında tanıtılan ve ortalarına doğru da satışa sunulan iPhone 14 modeli beklentilerin de üzerinde bir talep gördü. iPhone 14 satış fiyatları ise adeta dudak uçuklattı. iPhone 14 Pro modelinin başlangıç fiyatı 45 bin TL'ye kadar çıktı. İşte tüm detaylar...

ABD'de konut başlangıçları Kasım ayında beklentileri aştı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları Kasım 2021'de beklentileri aştı...

ABD'de konut başlangıçları 3 ayın en yüksek seviyesinde!

Merakla beklenen rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Haziran 2021'de yüzde 6,3 artış gösterdi ve 1 milyon 643 bine çıktı. Yaşanan bu gelişmeyle konut başlangıçları 3 ayın en yüksek seviyesine ulaşmış oldu.

ABD'de konut başlangıçları yüzde 1,2 yükseldi!

ABD'de konut başlangıçları, kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 1,2 yükselerek 1 milyon 547 bin oldu.

Dudullu-Bostancı Metro Hattı'nın yapımına yeniden başlandı!

Dudullu-Bostancı Metro Hattı Başlangıç Töreni, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

ABD'de konut başlangıçları koronavirüsün etkisiyle 5 yılın en düşük seviyesine geriledi!

ABD'de konut başlangıçları, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkisiyle nisanda bir önceki aya göre yüzde 30,2 azalışla 891 bine, inşaat izinleri de yüzde 20,8 düşüşle 1 milyon 74 bine geriledi.

Naci Ağbal: Ekonomide güçlü bir değişim ve dönüşüm döneminin başlangıcındayız!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Ağbal, "Türkiye ekonomisi güçlü bankacılık sistemi, sağlam ve sürdürülebilir kamu maliyesi göstergelerine bakıldığında geleceğe dönük güçlü bir yatırım ve çekim merkezi durumundadır." dedi.

2 soruda veraset vergisinde yükümlülüğün başlangıcı ve zamanaşımı!

Kurtuluş Partners Vergi Uzmanı Mustafa Bey, veraset vergisinde yükümlülüğün başlangıcı ve zamanaşımını 2 soruda tüm detaylarıyla açıkladı. İşte 2 soruda veraset vergisinde yükümlülüğün başlangıcı ve zamanaşımı...

ABD'de konut başlangıçları Aralık'ta düşüş gösterdi!

ABD'de konut başlangıçları aralık ayında yüzde 1,7 düşüş beklentisine karşın yüzde 8,2 geriledi. Yapılan analizler, konut başlangıçlarının Aralık ayında özellikle kar fırtınaları ve aşırı soğuklar nedeniyle sert düşmüş olabileceğini söylüyor.. 

Mİcro Loft başlangıç fiyatları Haberi

Mİcro Loft başlangıç fiyatları

Urbanist Yatırım tarafından İstanbul Gümüşsuyu'nda yapılan microLoft Yarasa ve micro-Loft Bulut projeleri, fonksiyonel tasarımı ve merkezi konumu ile dikkat çekiyor. 50 ile 100 metrekare arasında değişen büyüklüklerdeki dairelerin fiyatları 425 bin ile 1 milyon 50 bin TL arasında. 


Japonya, Hong Kong ve ABD'de yaygm olarak uygulanan 'micro-loft'lar, özellikle şehir yaşamı içinde olmak isteyenlerin ve yüksek kira getirişi nedeniyle yatınmcılarınilgisini çekiyor. 


Takvim 



Telefon: 0 212 263 83 90

Web adresi: