05 / 05 / 2024

Mihail Men

Mihail Men

Rusya Bayındırlık ve Kamu Hizmetleri Bakanı Mihail Men, "2016 yılının başından başlayarak Türk şirketlerinin Rusya'daki inşaat sektöründeki katılımlarını minimize edeceğiz" açıklaması yaptı.

Crakers Pizza pandemiye rağmen beş yeni şube açtı!

Koronavirüs salgınıyla birlikte başlayan ekonomik krize rağmen, gıda sektöründe hedeflerini tutturan Crakers Pizza 5 yeni şube açtı.

Gayrimenkul satışları salgına rağmen 6 ayda 1 milyonu aştı!

Türkiye genelinde satılan gayrimenkul sayısı koronavirüs salgını ve yasaklara rağmen yılın ilk yarısında 1,1 milyon

İngiltere'de konut fiyatları koronavirüse rağmen düşmedi!

Koronavirüs sebebiyle birçok sektör canlılığını kaybetti. İngiltere'de konut fiyatları virüse rağmen düşmedi. Londra merkezinde 1.5 milyon pounda ancak 100 metrekare ev alınabiliyor...

Üvey kardeşin çocukları mirastan men edilebilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Babamın ilk evliliğinden dört, ikinci evliliğinden bir çocuğu var, dört çocuk vefat etti. Ben evlenmedim. Birikimimi ölen kardeşlerin çocuklarını mirastan men edip okuyan çocuklara bağışlamayı düşünüyorum. Nasıl işlem yapmam gerekir?' sorusunu yanıtladı.

İsrail koronavirüse rağmen Filistinlilerin evlerini yıkmaya devam ediyor!

İsrail'in tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüse (Kovid-19) rağmen işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te yıkım faaliyetlerini hızlandırdığı belirtildi.

35 katlı rezidans inşaatı iptal kararına rağmen devam ediyor! 

TMMOB Şehir Plancıları Odası (ŞPO) Ankara Şubesi’nden Su Kent Kooperatifine ait 35 katlı rezidans inşaatı iptal kararına rağmen devam ettiği belirtilerek, "Ankara Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, yerel yönetimleri görevlerini yapmaya çağırıyoruz" denildi...

Konut kredisi kullanımı koronavirüse rağmen arttı!

Konut kredisi kullanımı faizlerdeki indirim ile coronavirüs salgınına rağmen yükselmeye devam ediyor. Kredili konut satışları bir önceki ay yüzde 24 artış gösterdi.

Yıkılacağı açıklanan Yılmaz Özdil'in villası için encümen kararı!

Bodrum'da gazeteci- yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil için satın aldığı villanın yıkılması amacıyla alınan encümen kararının detayları belli oldu...

Kardeşi mirastan men etmek için ne yapılması gerekir?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Halam kardeşini mirasından men etmek istiyor. Ne yapması gerekiyor? Akli dengesi yerinde ama 83 yaşında.' sorusunu yanıtladı.

Kocaeli encümen toplantısında kiralama ihaleleri yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binasında düzenlenen encümen toplantısı Genel Sekreter Balamir Gündoğdu’nun katılımı ile gerçekleştirildi…

Almanya'da göçmen kiracı istenmiyor!

Almanya'da göçmen kökenli kişiler ev bulamıyor. Yapılan anket sonuçlarına göre göçmen kökenli her üç kişiden birine ayrımcılık yapılıyor.

Mirastan men edilen kişi pay alabilir mi?

Takvim Gazetesi köşe yazarı Feride Hilal İmal, bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Mirastan men edilen kişi pay alabilir mi?'' sorusunu yanıtladı...

Mehmet Göçmen: Yabancı gelmezse cebe para girmez!

Sabancı Holding Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Göçmen, "Yabancı fonlar olmadığı takdirde Emlak Bankası'nı da kursanız, enerjiyle ilgili başka fonlar da oluştursanız cebinize bir para girmeyecek. Olmayan parayı hangi cebe koyarsanız koyun aynıdır" dedi.

Mihail Men Haberi

Mihail Men

Türkiye'nin Suriye sınırında Rus savaş uçağını düşürmesinin ardından Rusya'daki Türk yatırımları ve şirketlerine yönelik bir dizi ekonomik tedbir alan Moskova yönetimi, Rusya'da iş yapan inşaat firmalarının çalışmalarını da kısıtlamayı planlıyor.


Rusya Bayındırlık ve Kamu Hizmetleri Bakanı Mihail Men, 2016 yılının başından başlayarak Türk şirketlerinin Rusya'daki inşaat sektöründeki katılımlarını minimize edeceklerini söyledi.

Rossiya-24 TV kanalına özel bir röportaj veren Bakan Men, “Her ne olursa olsun Türk şirketlerinin dahil olduğu büyük projeler tamamen ortadan kaldırılmayacak. Elbette bunlar bitirilecek. Ancak önümüzdeki yılın başından itibaren bu şirketlerin yeni projelere girmesini minimize etmek için bazı kararlar alınacak” açıklamasında bulundu


Bakan Men, bakanlığın bu kararı Türkiye ve Rusya arasındaki siyasi gerilimden dolayı almak zorunda kaldığını aktardı. 


Rus Bakan'a göre Türk inşaat şirketlerinin Moskova ve nüfusu 1 milyondan fazla olan...