03 / 05 / 2024

Mikail Tüzün kayaşehir konut sektörü

Mikail Tüzün kayaşehir konut sektörü

Avrupa Yakası’nın yeni genişleme bölgesi olan bölgede tüm gayrimenkul firmaları proje geliştirmek üzere yer arayışında. Bölgenin nüfusunun 10 yıl içinde üç katı artması bekleniyor bu nedenle buradaki konut sayısı da aynı oranda artacak.

Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı! Tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme kolaylığı!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı kampanyasında tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme fırsatı devam ediyor.

Başakşehir-Kayaşehir metrosuna yoğun ilgi: 1 milyona yakın kişi kullandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 8 Nisan tarihinde hizmete açılan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattı'na vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, 1 milyona yakın kişinin metro hattında seyahat ettiğini dile getirdi.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir metrosunun açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışına günler kaldığını dile getirerek, söz konusu metro hattını İstanbulluların hizmetine sunmak için gün saydıklarını dile getirdi.

Proscenic'ten yeni frütöz! İşte 14 Ekim 2022 fiyatı...

Dünyanın önde gelen mutfak aleti markalarından Proscenic, yeni teknoloji Airflyer'ını satışa sundu. Yüzde 90 daha az yağ ile yumuşak kızartmalar yapan frütözün özellikleri...

Mesa'dan Kayaşehir'e dev proje! En az 20 bin yeni konut geliyor! 

Mesa, İstanbul Başakşehir'de Resneli Çiftliği mevkiinde 2.5 milyon metrekare büyüklüğe sahip arsa için kat karşılığı inşaat anlaşması imzaladı. Peki Mesa'nın Kayaşehir projesinde kaç konut inşa edilecek? İşte tüm ayrıntılar...

İsra Holding, Kayaşehir Palladium’u Ziraat GYO'dan satın aldı! 

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla çeyrek asırdır gayrimenkul geliştirme, inşaat ve enerji sektörlerinde faaliyette bulunan ve çeşitli projelere imza atan İsra holding, Ziraat GYO bünyesinde bulunan Kayaşehir Palladium’u satın aldı.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yıl içinde tamamlanacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı bu yıl içerisinde tamamlayacak.

Tüzün Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüzün Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Tüzün tarafından kuruldu.

Servet GYO Çelik Tüzün İş Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, portföyünde yer alan gayrimenkullerden Çelik Tüzün İş Merkezi'ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Sibel Tüzün, Londra'ya yerleşti!

2006 yılında 'Süperstar' şarkısıyla Türkiye'yi Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil eden şarkıcı Sibel Tüzün, Londra'ya yerleşmeye karar verdi. 

Tüzün Tasarım Dekorasyon Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüzün Tasarım Dekorasyon Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Özgü Tüzün tarafından kuruldu.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın devri bu hafta yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde konuştu. Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın devrinin yapılacağını belirtti...

Mikail Tüzün kayaşehir konut sektörü Haberi

Mikail Tüzün kayaşehir konut sektörü

Avrupa Yakası’nın yeni genişleme bölgesi olan bölgede tüm gayrimenkul firmaları proje geliştirmek üzere yer arayışında. Bölgenin nüfusunun 10 yıl içinde üç katı artması bekleniyor bu nedenle buradaki konut sayısı da aynı oranda artacak.


Son 10 yıla kadar İstanbul’un uzaktaki köylerinden biri olan Kayabaşı, 1999 Marmara Depremi’nin ardından İstanbul’da çürük yapılarda yaşayan insanları sağlam yapılara taşımak üzere büyük bir uydu kent olarak planlandı. Uydu kente Kayaşehir adı verilirken birbiri ardına konut projeleri geliştirildi. Bir dönem boş kalan bu uydu kent, son yıllarda bölgeye gelen metro hattı, Üçüncü Köprü ve Üçüncü Havalimanı güzergahında olması nedeniyle gelişmeye başladı. Gelecek 10 yıllık süreçte de yıldızı parlaması beklenen Kayaşehir’de ortalama metrekare fiyatları bugün 4 bin lira seviyesinde. Geçen yıl konut fiyatları yüzde 16 oranında değerlenen...