02 / 05 / 2024

mikro zemin yapısı

mikro zemin yapısı

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Deprem ile ilgili dönüşümde hiç müsamahakar olmayacağız. Vatandaş karşı da çıksa yapacağız. Bizim olmazsa olmazımız" dedi...

Fakir kafa yapısı ile zengin kafa yapısı arasındaki fark!

Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Ekonomist Mert Başaran şimdi de fakir kafa yapısı ile zengin kafa yapısı arasındaki farkı açıkladı. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı...

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

Bakan Özhaseki açıkladı! Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracaklarını açıkladı.

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Asgari Ücret Tespit Komisyonunun Yapısının Yeniden Belirlenmesini İstiyor!

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Asgari ücret tespit komisyonunun yapısının katılımcı bir anlayışla yeniden belirlenmesini istediklerini duyurdu.

İslam Memiş’ten “kaygan zemin” uyarısı! Piyasa uzmanı Altın için en net tarihi verdi!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın için kritik uyarı yaptı. “Kaygan zemin” benzetmesi yapan İslam Memiş altın için net tarih öngörüsünü de paylaştı. İşte detaylar…

Anz Zemin Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anz Zemin Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özhan tarafından kuruldu.

Hafif ve agresif yapısıyla dikkat çeken RKS TNT 202 17 Ekim 2022 fiyat listesi!

Hafif ve agresif yapısıyla dikkat çeken RKS TNT 202 fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte RKS TNT 202 17 Ekim 2022 fiyat listesi....

Kardeşler Zemin Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Zemin Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Şaban Demirkol tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gıda Komitesinin yapısı ve işleyişini yeniden değiştirdi

Son dönemde yüksek enflasyon nedeniyle bütün kamuoyunun yakından etkilendiği tarımsal ürün ve gıda fiyatlarını izleyip değerlendiren Gıda ve Tarımsal Ürün Piyasaları İzleme ve Değerlendirme Komitesi'nin yapısı güncellendi.

Altaş Zemin Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altaş Zemin Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de İbrahim Altaş tarafından kuruldu.

Eksan İnşaat Zemin Yapı Sistemleri Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksan İnşaat Zemin Yapı Sistemleri Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret  Limited  Şirketi Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Tonka tarafından kuruldu.

Hasan Zemin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Zemin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan  Kızıloğlu tarafından kuruldu.

Yavuz Zemin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yavuz Zemin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Kızıloğlu tarafından kuruldu.

mikro zemin yapısı Haberi

mikro zemin yapısı

Haber ajansları, gazete, televizyon ve internet medyasının genel yayın yönetmenleri ve temsilcileriyle Cemile Sultan Korusu'nda bir araya gelen TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, gazetecilerin sorularını cevapladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kentsel dönüşüm konusundaki soruları da cevaplayan Binali Yıldırım, şunları kaydetti:

"İlçeler bazında bizim mikro düzeyde zemin yapısı bile belli değil. Zemin yapısı demek, her bölgesinin 50 metrede bir sondaj yapıp zemini bilmek gerekiyor. Bundan emin değiliz. Sadece kabuller var. ‘Hat şuradan geliyor, şuradan’ gidiyor. Kızımızı çizgiler çiziyoruz. Bunlar tamam da bunların acaba Bahçelievler'e, Kağıthane’ye, Beylikdüzü’ne, Tuzla’ya yansıması nedir? Bunların mikro çalışmaları mevcut değil. Deprem ile ilgili çalışmaları yenileyeyim ama yerin altında sonun varsa ne olacak? Hem para hem emek boşa gitti. Hem...