02 / 05 / 2024

milano sirki bileti

milano sirki bileti

Dünyanın en ünlü sirkleri arasında yer alan Milano Sirki, 24 Ocak - 9 Şubat tarihleri arasında sömestr tatili boyunca VIALAND Gösteri Merkezi’ nde çocukları bekliyor...

Ucuz uçak bileti kampanyası! Yurt dışına gidecekler dikkat!

Yurt dışına gidecek vatandaşlar gezginler ve iş insanları için ucuza uçak bileti kampanyası başladığı duyuruldu. Biletbayisi, Türk vatandaşlarının vizesiz seyahat edebileceği ülkeler için uygun fiyatı olan uçak bileti fırsatlarını sunmaktadır. Ucuza uçak bileti kampanyası detayları neler?

Otobüs biletleri 500, uçak bileti fiyatları 1.650 lira taban fiyattan başlıyor! Şehirlerarası ulaşımda akaryakıt şoku!

Akaryakıt zamları, otobüsten uçağa ülke içi ulaşımı da etkiledi. Otobüs bileti fiyatları 500 liradan, uçak bileti fiyatları ise 1.650 lira taban fiyattan başlıyor. İşte ayrıntılar...

Şehirlerarası otobüs biletine yüzde 40 zam: Uçak bileti fiyatına otobüs bileti! 20 Temmuz 2023 otobüs bileti fiyatları!

Şehirlerarası otobüs biletlerine yüzde 40 zam: Uçak bileti fiyatına otobüs bileti! 20 Temmuz 2023 otobüs bileti fiyatları...

Uzay turu bileti kişi başı 10 milyon 652 bin TL olarak belirlendi; 800 rezervasyon yapıldı

Uzay turu bileti kişi başı 450 bin dolar (10 milyon 652 bin TL) olarak belirlendi. Şu ana kadar 800 rezervasyon yapıldı. İşte detaylar...

CHP Gençlik Kolları, 'Demokrasi Bileti' ile üniversite öğrencilerinin oy kullanmasını sağlıyor!

14 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde birinci tur sonucunda bir kazanan çıkmaması üzerine seçimler ikinci tura kaldı. Üniversite öğrencilerinin oy kullanabilmesini sağlamak amacıyla CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Killik, 'Demokrasi Bileti' adı altında bir girişim başlattıklarını d

Milano'da ortaya çıktı! PEUGEOT 9X8 Hypercar’ı görenler dönüp bir daha baktı! Gözlerinize inanamayacaksınız

PEUGEOT 9X8 Hypercar’ın sanatçı J. Demsky ile iş ortaklığı sonucunda ortaya çıkan yeni görsel tasarımı, ilk kez Milano Tasarım Haftası’nda insanların beğenisine sunuldu. Görenler otomobilden gözlerini alamazken bir bakan dönüp bir daha baktı. İşte detaylar..

Vodafone hattı olanlara ücretsiz yurt dışı uçak bileti fırsatı! 13 gün kaldı kaçırmayın!

Vodafone hattı olanlar bayram ediyor. Hat sahiplerine yurt dışına ücretsiz uçak bileti, başvuru için son iki hafta!

En ucuz uçak bileti nereden, nasıl alınır? İşte en ucuz uçak bileti bulmanın 7 yolu!

Uçak bilet fiyatlarının yüksek olması seyahat severler açısından büyük bir sorun. Ancak bazen özellikle yurt dışı gezilerde ucuza uçak bileti bulmak o kadar da imkansız değil. Yeter ki ucuz uçak bileti bulmanın püf noktalarını bilelim!

Er Milano Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Milano Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Çiçek tarafından kuruldu.

Obilet.com’dan otobüs ve uçak bileti alan herkese 100 TL hediye! Kampanya 21 Şubat 2023’te sona eriyor!

Obilet.com sitesi üzerinden otobüs ve uçak bileti alan herkese 100 TL hediye veriliyor. Kampanya 21 Şubat 2023’te sona eriyor. İşte detaylar…

Paribu kullanıcılarına 150 TL sinema bileti hediye! İşte 3 Ocak 2023 sinema bileti fiyat listesi...

Paribu'nun yeni yıla özel kampanyası ile Paribu'da en az 10 TL bakiyesi bulunan müşteriler 150 TL değerinde sinema bileti bakiyesi kazanıyor. Kampanyanın detayları haberimizde.

Online Milli Piyango bileti! Milli Piyango yılbaşı bileti fiyatları ne kadar? Milli Piyango bileti nereden alınır?

Milli Piyango bileti ne kadar? soruları yılbaşı yaklaşırken hız kazandı. İşte milli piyango biletine dair detaylar!

Milli Piyango bileti kaç TL? Milli Piyango bileti nereden alınır?

Yılbaşına yaklaşırken vatandaşlar, “Milli Piyango bileti kaç TL? Milli Piyango bileti nereden alınır?” sorularını soruyor. İşte detaylar!

milano sirki bileti Haberi

milano sirki bileti

24 Ocak’tan itibaren Atlantis Joypark Aile Eğlence Merkezi'ndeki bowling ve çeşitli oyun üniteleri de çocuklu ailelere keyifli saatler yaşatacak.


Türkiye'nin ilk tema parkı VIALAND, 24 Ocak-9 Şubat 2014 tarihleri arasındaki sömestr tatilinde çocuklara çok özel eğlence seçenekleri sunuyor. Dünyanın en ünlü sirkleri arasında yer alan ve gittiği her ülkede büyük ilgi gören Milano Sirki, Sirkav Sirk Organizasyon ile sömestr tatili boyunca VIALAND Gösteri Merkezi'nde olacak.


Sevimli Köpekler, Jonklör Angelo, Hulo Hoop, Vahşi Bengal Kaplanları, Palyaço Rossi, 'Kafes İçinde Motor Show', Tehlike Çemberi, Komik At Gösterisi, Halı Show, Komik Zebra, Hava Kuşak ve Ünlü Sihirbaz Yarda, unutulmaz bir eğlence için çocukları bekliyor.


50 TL üzeri alışverişe bilet hediye!


Gösteriler Pazartesi 19:30, Salı 17:00 ve 19:30, Çarşamba 14:00, 17:00 ve 19:30, Perşembe ve Cuma günleri...