22 / 05 / 2024

Milas-Bodrum Havalimanı ihaleye mi çıkacak

Milas-Bodrum Havalimanı ihaleye mi çıkacak

3 Haziran 2012'de hizmete açıldıktan sonra Mondial Anonim Şirketi'nce işletilen Bodrum Milas Havalimanı'nın yeni işletme hakkı için, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) bugün ihale yapacağım duyurdu.

Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattı bu yıl ihaleye çıkacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzunluğu 120 kilometreyi bulan Gebze-Sabiha Gökçen Havalimanı-Yavuz Sultan Selim Köprüsü-İstanbul Havalimanı Hızlı Tren hattının ihalesine bu yıl çıkacaklarını söyledi.

Ağaoğlu Milas projesini büyüttü! İnşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıktı!

Ali Ağaoğlu’nun Bodrum ile Milas arasında hayata geçireceği projesi resmen büyüdü. Ağoğlu Milas projesinin inşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıkartıldı. 

Limak, Karayipler’deki havalimanı ihalesi için yeterlilik başvurusu yaptı! 

Limak Şirketler Grubu, Turks - Caicos Adaları Havalimanları Otoritesi'nin ülkenin en büyük havalimanı olan Howard Hamilton Uluslararası Havalimanı için düzenlediği ihaleye yeterlilik başvurusunda bulundu. İşte ayrıntılar...

Acropol Greenlife villa projesinde fiyatlar ne kadar? 

Acropol Greenlife projesi Milas Bodrum'da Grup Aura tarafından inşa ediliyor. Projede toplam 253 adet villa yer alacak. Peki, Acropol Greenlife villa projesinde fiyatlar ne kadar? İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Ödüllü proje CASAFABAY Bodrum 24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışta!

CASAFABAY Bodrum, Fabay Life tarafından Bodrum Havalimanı'na 4 dakika uzaklıkta yükseliyor. En iyi lüks villa geliştirme ödülüne layık görülen CASAFABAY Bodrum 24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışta.

Emlak Konut GYO Bodrum Ortakent arsası için 18 firmadan teklif! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Muğla Bodrum Ortakent arsasının ihalesi gerçekleştirildi. Peki ihaleye hangi şirketler katıldı? İşte ayrıntılar...

TAV, Lagos Havalimanı'na talip oldu

TAV Havalimanları şirketinden KAP'a yapılan açıklamada TAV Havalimanları içinde yer aldığı konsorsiyum ile Nijerya Lagos Havalimanı dış hat yolcu ve kargo terminalinin 20 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye teklif verdi.

Yabancıların konutta yeni gözdesi Milas oldu! Satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı! 

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, Bodrum'dan sonra yatırımcıların yeni gözdesinin Milas olduğuna dikkat çekerek, Milas’ta son bir senede kira yükseliş oranının yüzde 50, satılık evlerin metrekare birim fiyatlarının ise yüzde 130 yükseldiğini belirtti. 

Milas ve Bodrum'da tapulara şerh konuldu iddiası!

Muğla Bodrum ve Milas'ta 29 Temmuz'da başlayan yangınlardan önce tapulara şerh konulduğu iddia edildi. 

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti ne zaman tamamlanacak?

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti yıllardır gündemden düşmüyor. Birçok ihaleye çıkılan pistin inşaatı henüz tamamlanamadı. Peki Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti ne zaman tamamlanacak?

Ahmet Aras'tan Ali Ağaoğlu’nun Milas’taki projesine tepki!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ali Ağaoğlu'nun Milas'ta hayata geçirdiği konut projesine tepki gösteren paylaşımda bulundu. 

Afet sonrasında konutlarda ne kadarlık hasar oluştu? 

Son zamankarda Rize, Artvin, Manavgat, Marmaris, Milas, Bodrum, Kastamonu, Sinop ve Bartın’da meydana gelen afetlerde sigortalıların toplam hasar tutarı saptandı.

Bodrum otogarı bitti: Yerler için ihaleye çıkıldı!

Bodrum’a yapılan yatırımları açıklayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, "Bodrum’un 10 yıllardır bekleyen sorunlarını çözüme kavuşturuyoruz. Bodrum otogarı bitti.  Yerlerin ihalesine çıkıldı. Oldukça yüksek bir müracaat var" dedi.

Milas-Bodrum Havalimanı ihaleye mi çıkacak Haberi

Milas-Bodrum Havalimanı ihaleye mi çıkacak


İnşaat çalışmalarına 2006 yılında başlanan, Astaldi Spa firması tarafından tamamlanarak 3 Haziran 2012'de hizmete açıldıktan sonra Mondial Anonim Şirketi'nce işletilen Bodrum Milas Havalimanı'nın yeni işletme hakkı için, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) bugün ihale yapacağım duyurdu. 

2012 yılında açılan ihalede kısa süreli işletme hakkının verildiği, yeni yapılacak işletme hakkının devir ihalesinde bu sürenin de uzatılacağı öğrenildi. 2013 yılında toplam 3 milyon 631 bin yolcuya'lıızmet veren havalimanında 7 adet tek körüklü, 1 adedi ise çift körüklü olmak üzere 8 adet sabit yolcu köprüsü...