29 / 04 / 2024

Milas-Bodrum kavşağı

Milas-Bodrum kavşağı

İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, Milas-Bodrum yolunun iyileştirilmesine ilişkin yazılı soru önerhesi hazırladı..

Muğla Milas'taki kavşağın kamulaştırma sorunu mecliste!

Muğla ili Milas ilçesinde bir kavşağın kamulaştırma davası sebebiyle yapılamadığı iddiası ve geçici düzenleme yapılma önerisi meclis gündemine taşındı..

Flavour Market, Milas Bodrum Havalimanı'nda açıldı!

TAV Havalimanları'nın iştiraki BTA, en yeni mekanı Flavour Market'i Milas Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hizmete açtı.

Milas Üçyol Kavşağı'na ilişkin 5 sorun mecliste!

Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Milas Üçyol Kavşağı'nın yapımına ilişkin sorunları TBMM gündemine taşıdı. Üstündağ, hazırladığı önerge ile sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti..

ATÜ Duty Free, Milas-Bodrum Havalimanı'nda mağaza açtı!

ATÜ Duty Free'den yapılan açıklamaya göre yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte Milas-Bodrum Havalimanı'nda yolcu trafiği artarken, şirket mağaza sayısına bir yenisini daha ekledi.

TAV, Milas-Bodrum Havalimanı’nı 2035 sonuna kadar işletecek!

DHMİ tarafından açılan ihaleyi kazanan TAV, Milas- Bodrum havaalanın dış hatlar terminalini işletmeye başladı. TAV, Milas-Bodrum Havalimanı’nı 2035 sonuna kadar işletecek.

TAV, Milas-Bodrum Havalimanı'nı devraldı!

TAV Havalimanları'ndan yapılan açıklamaya göre, şirket, Milas-Bodrum Havalimanı'nda iç hatların ardından dış hatlar terminalini devralarak operasyona başladı.

Bursa Panayır Kavşağı'nda çalışmalar başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa'yı daha kolay ulaşılabilir bir kent haline getirmek amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında Panayır Kavşağı'nda da kısa zamanda inşaatına başlayacak.

Bursa Panayır Kavşağı’nda inşaat başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’yı daha kolay ulaşılabilir bir kent haline getirmek amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında Panayır Kavşağı’nda da kısa zamanda inşaatın başlayacak.

Bursa Panayır Kavşağı'nda inşaat başlayacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’yı daha kolay ulaşılabilir bir kent haline getirmek amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında Panayır Kavşağı’nda da kısa zamanda inşaatına başlayacak.

Tulumba Kavşağı projesi 3 Ocak'a yetişecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tulumba Kavşağı Projesi'nin söz verdiği gibi 3 Ocak 2016 tarihine yetiştirilebilmesi için çalışmaların 24 saat sürmesi konusunda Mersin Valiliği'ne başvurduklarını bildirdi.

Yalova’da Tonami Meydanı kavşağı Kasım'da açılıyor!

Yalova’nın Tonami Meydanı’na yapılan köprülü kavşağın kasım ayında açılacağı açıklandı. 12 Aralık’ta teslim edilmesi gereken projenin erken tamamlanarak hizmete gireceği belirtildi. Kavşağı trafiği rahatlatması amaçlanıyor.

Konya TOKİ Fırat Kavşağı 31 Ağustos'ta kapanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin tramvay hattı kavşaklarındaki iyileştirme çalışmaları kapsamında TOKİ Fırat Kavşağı'nın Fırat Caddesi bağlantısı, 31 Ağustos tarihi itibariyle15 gün süreyle araç trafiğine kapatılacak.

Düzce-Merkez otoban kavşağı için düğmeye basıldı!

Düzce OSB ve şehirlerarası otobüs terminalini otobana bağlayacak ve kamulaştırma çalışmaları Düzce Belediyesi tarafından hızla devam eden Düzce-Merkez otoban kavşağı için Karayolları Genel Müdürlüğü düğmeye bastı.

Milas-Bodrum kavşağı Haberi

Milas-Bodrum kavşağı

İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, Milas-Bodrum kavşağının iyileştirilmesine ve Çina-Karpuzlu-Labranda-Milas yolları üzerindeki maden kamyonları için farklı güzergah belirlenmesine ilişkin soru önergesi hazırladı.

Sorularının Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını talep eden Metin Ergun önergesinde "Muğla ilimizin Milas ilçesinde, halkımız arasında adı artık "ölüm kavşağı"na çıkmış olan, Milas-Bodrum kavşağı üzerinde bulunan ve Baharlı, Ağaçlıhöyük, Gökçeler mahalleleri başta olmak üzere birçok yerleşim alanına ulaşımı sağlayan kavşakta yaşanan kazaların sıklığı, bölge halkında büyük bir korkuya ve bıkkınlığa yol açmış durumdadır. 2017 Haziran ayından bu yana geçen 1 yıllık süre zarfında; 25 kez kaza meydana gelmiş ve bu kazaların 12'sinde maddi hasar oluşurken, 13 ayrı kazada ise yaklaşık 22 kişi yaralanmıştır. Geçmiş yıllarda yaşanan can kayıpları da düşünüldüğünde,...