05 / 05 / 2024

Yalova’da Tonami Meydanı kavşağı Kasım'da açılıyor!

Yalova’da Tonami Meydanı kavşağı Kasım'da açılıyor!

Yalova’nın Tonami Meydanı’na yapılan köprülü kavşağın kasım ayında açılacağı açıklandı. 12 Aralık’ta teslim edilmesi gereken projenin erken tamamlanarak hizmete gireceği belirtildi. Kavşağı trafiği rahatlatması amaçlanıyor.



Yalova’nın Tonami Meydanı’na yapılan köprülü kavşağın kasım ayında açılacağı bildirildi.


Nisan ayında temeli atılan kavşağı süratle inşa eden Yafa İnşaat’ın yetkilisi Devrim Akdağ’a teşekkür eden Belediye Başkanı Vefa Salman, kendisinden projenin son durumu hakkında bilgi aldı. 12 Aralık’ta teslim edilmesi gereken projenin erken tamamlanarak hizmete gireceği bilgisini veren Akdağ, “Ekiplerimiz projenin en kısa zamanda tamamlanması için çalışmalarını fedakarca sürdürüyor” dedi.


Salman ise, “Göreve gelir gelmez bu konuda ne yapılması gerekiyorsa kısa, orta ve uzun vadeli olarak planlamalarımızı yaparak çalışmaya başladık. Köprülü kavşağın yapımı için elimizi taşın altına koyduk. Üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Sizlerde köprülü kavşağın bu bölgedeki öneminin farkındasınız. Kasım ayında köprülü kavşağın tamamlanmasıyla birlikte diğer projeleri de devreye sokarak trafik sıkıntısını sona erdireceğiz” diye konuştu.


Hürriyet Yerel





Geri Dön