13 / 05 / 2024

Milas OSB inşaat çalışmaları

Milas OSB inşaat çalışmaları

Yüklenici firmanın sözleşme koşullarını yerine getirmediği için feshedilen Milas Organize Sanayi Bölgesi altyapı inşaatı 17 Kasım'da tekrarlanacak.

Ağaoğlu Milas projesini büyüttü! İnşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıktı!

Ali Ağaoğlu’nun Bodrum ile Milas arasında hayata geçireceği projesi resmen büyüdü. Ağoğlu Milas projesinin inşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıkartıldı. 

Arsa payı inşaat sektörünü zorluyor, uygun fiyatlı konut bulmak imkansız!

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir’deki konut piyasasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Küpeli, arsa payının yüksek olmasının inşaat sektörünü zorladığını belirtti.

Muğla Milas'ta 59.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Muğla Milas'ta kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

TK Sera, Ankara Polatlı 2. OSB'de tesis inşaatına başladı!

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz "Ankara Polatlı 2. OSB'de, 37 bin metrekare arazi üzerinde, 5 bin metrekare kapalı alan olarak soğan depolama ve işleme tesisi inşaatına başladık" diye konuştu.

Bitlis'te Tekstil Kent inşaatı devam ediyor!

Bitlis'te Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) kurulacak Tekstil Kent inşaatı sürüyor. İnşaat çalışmalarını yürüten yüklenici firma sahibi Abdulbaki Menteş, projenin bölgeye değer katacağını açıkladı.

İzmir Ödemiş OSB'de ilk inşaat ruhsatı verildi!

İzmir Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi'nde alt yapım çalışmaları tamamlandı. Bölgede ilk inşaat ruhsatı verildi.

Eskişehir OSB'de fabrika inşaatı çöktü! 1 ölü, 3 yaralı!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) inşaatı devam eden fabrikanın çatısı çöktü. Olay sonucunda 3 işçi yaralanırken, bir işçide hayatını kaybetti.

Bitlis OSB idari bina inşaatında son durum!

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Organize Sanayi Bölgesinde inşa edilen idari binayı inceleyerek, yetkililerden inşaatın son durumuyla ilgili bilgi aldı.

Kars OSB'den 130 bin liralık inşaat malzemesi çaldılar!

Kars Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir iş yerinin deposundan 130 bin liralık inşaat malzemesi çaldıkları iddia edilen 3 zanlı yakalandı...

Muğla'da 22.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Muğla İli, Kavaklıdere, Köyceğiz, Fethiye, Menteşe, Milas ve Seydikemer ilçelerinde yer alan arsalar üzerine 22 milyon 690 bin 648 TL bedel ile kat karşılığı inşaat yapılacak. 

Milas OSB'nin imar planı değişti!

Ankara'da bulunana Milas OSB'nin imar planı değişti. 15 gün içinde, kesinleşmiş olan imar planının uygun hale getirilmesi için çalışmalar başlatılacak.

İTOB OSB'de 90 fabrikanın inşaatı tam gaz!

İTOB Organize Sanayi Bölgesi, 250 hektar alana sahip. İTOB OSB'de 90 firmanın da inşaatı devam ediyor.

Milas OSB inşaat çalışmaları Haberi

Milas OSB inşaat çalışmaları

Yüklenici firmanın sözleşme koşullarını yerine getirmediği için feshedilen Milas Organize Sanayi Bölgesi altyapı inşaatı 17 Kasım'da tekrarlanacak. İptal edilen ihaleden farklı olarak yeni yapılacak ihale kapsamında ek olarak 1 No'lu Bağlantı Yolu'nun Yapımı, Telekom, ve Elektrik altyapısının yapımı da yer alacak. Milas OSB'nin "Altyapı ikmal İnşaatı İhalesi"ni takip etmek üzere Ankara'ya giden MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Milas OSB Mütevelli Heyet Başkan Vekili Reşit Özer. ihalenin 14 milyon 121 bin TL üzerinden açık eksiltme yöntemiyle 17 Kasım 2015 Salı günü saat 10.00'da Ankara'da Bilim. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığfnda yapılacağını...