19 / 05 / 2024

Milas projesi

Milas projesi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun bir günde imzaladığı Milas içmesuyu İsale Hattı ve Terfi Merkezi Uygulama Projesi'yle ilçenin yıllık 5 milyon metreküp su ihtiyacı Akgedik Barajı'ndan karşılanacak.

Muğla Milas'a 547 milyon 785 bin liralık yeni otel! Loft İasos Turizm Konaklama tesisi içim start verildi!

Gökliman Yatırım İnşaat tarafından Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi, Zeytinlikuyu Mevkii sınırlarında içerisinde 52 bin 21 metrekarelik alanda “Loft İasos Turizm Konaklama Tesisi” projesi için start verildi.

Ağaoğlu Milas projesini büyüttü! İnşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıktı!

Ali Ağaoğlu’nun Bodrum ile Milas arasında hayata geçireceği projesi resmen büyüdü. Ağoğlu Milas projesinin inşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıkartıldı. 

Ağaoğlu ve Net Turizm'in Milas projesinde son dakika gelişmesi! İnşaat ruhsatları resmen iptal edildi!

Ağaoğlu – Net Holding A.Ş. ortak girişimi ile inşa edilcek olan tatil köyü için bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Ali Ağaoğlu'nun Milas projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

TOKİ Muğla Milas 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Milas sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Milas’ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Milas’ta inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Milas sosyal konut projesi

Denizli-Aydın-Çine-Yatağan-Milas-Güllük Demiryolu Projesi mecliste!

Denizli-Aydın-Çine-Yatağan-Milas-Güllük Demiryolu Projesi meclis gündemine taşındı. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Milas ve Yöresi İçmesuyu Temini için acele kamulaştırma!

Milas ve Yöresi İçmesuyu Temini Projesi Kapsamında Bazı Taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milas'taki yahudi mezarlığı restore edilecek!

Milas ilçesindeki Yahudi Mezarlığı "Milas'ta Yahudiliğin Sessiz Tanıkları" projesi kapsamında restore edilecek. Yaklaşık 170 Yahudi mezarının bulunduğu alan, Milas Kültür Rotası'na dahil edilerek inanç turizmine evsahipliği yapacak.

Milas'ın Arkeoloji Müzesi projesi onaylandı!

Milas’ta Gümüşkesen Anıtı’na yapılması planlanan müze projesi onaylandı. Yeni müzenin yapımına yatırım programına alınması ve ihale sürecinin tamamlanmasıyla başlanacak.

Milas Güllük Limanı Genişletme Projesi durduruldu!

Muğla'nın Milas ilçesindeki Güllük Limanı Genişletme Projesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından durduruldu. Bakan Fatma Güldemet Sarı, projenin Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporuna göre iptal edildiğini açıkladı.

Milas Buta Resort'ta 16 bin 470 TL'ye devremülk!

Muğla Milas'ın Kıyıkışlacık mevkiinde hayata geçen Buta Resort Tatil Köyü projesi 250 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılıyor. Buta Resort'ta devremülk fiyatları 16 bin 470 TL'den başlıyor.

Milas Güllük Limanı Genişletme projesi halk toplantısı 12 Mayıs'ta!

Muğla İli Milas ilçesi sınırları içerisinde T.C. Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan Güllük Limanı Genişletme projesi ile ilgili halk toplantısı 12 Mayıs 2015 tarihinde düzenlenecek.

Milas İçmesuyu İsale Hattı Projesi hayata geçiriliyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun bir günde imzaladığı Milas îçmesuyu İsale Hattı ve Terfi Merkezi Uygulama Projesi'yle ilçenin yıllık 5 milyon metreküp su ihtiyacı Akgedik Barajı'ndan karşılanacak.

Milas'ta içme suyu terfi merkezi inşa edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun bir günde imzaladığı Milas içmesuyu İsale Hattı ve Terfi Merkezi Uygulama Projesi'yle ilçenin yıllık 5 milyon metreküp su ihtiyacı Akgedik Barajı'ndan karşılanacak.

Milas projesi Haberi

Milas projesi

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) tarafından inşa edilecek Milas îçmesuyu İsale Hattı ve Terfi Merkezi Uygulama Projesi'nin kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi için Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na sunulan dosya, Bakan Eroğlu tarafından aynı gün imzalandı. 



Milas içmesuyu İsale Hattı ve Terfi Merkezi Uygulama Projesi'nin inşaat sahasında kalan taşınmazlar kamulaştırılacak ve tesis en kısa zamanda tamamlanarak su sorunu bitiyor Milas'ın yıllık 5 milyon metreküplük su ihtiyacı Akgedik Barajı'ndan karşılanacak. 

hizmete açılacak. 



¦ Temeli 1995'te atıldı 

Projenin tamamlanmasıyla Milas'ın yıllık 5 milyon metreküplük su ihtiyacı Akgedik Barajı'ndan karşılanacak. îçme suyunu kuyulardan karşılayan ve bunun için ayda 200 bin lü-a elektrik parası ödeyen Müas, bu masraftan da kurtulacak. 


Temeli 1995 yılında atılan ve atıl bırakılan Akgedik Barajı, 2009'da sulama amaçlı tamamlandı. Yerel yönetimlerin talebi üzerine içme suyu...