19 / 05 / 2024

milas solemar adabükü evleri

milas solemar adabükü evleri

Solemar Adabükü Milas fiyatları haberimizde yer alıyor. 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projenin satış ofisi ile 0530 115 90 40 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

Muğla Milas'a 547 milyon 785 bin liralık yeni otel! Loft İasos Turizm Konaklama tesisi içim start verildi!

Gökliman Yatırım İnşaat tarafından Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi, Zeytinlikuyu Mevkii sınırlarında içerisinde 52 bin 21 metrekarelik alanda “Loft İasos Turizm Konaklama Tesisi” projesi için start verildi.

Lagoon Bodrum'da yüzde 50 peşin 10 ay vade fırsatı! 

Ara GYO İmzasıyla Bodrum imzasıyla Bodrum Boğaziçi'nde Adabükü bölgesinde hayata geçirilen Lagoon Bodrum'da yüzde 50 peşin 10 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Milas Ova Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milas Ova Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Selvi tarafından kuruldu.

Muğla Milas'a 52 dairelik apart otel geliyor! 44 milyon 473 bin TL'ye mal olacak!

Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi'ne 52 Blok, 52 daireden oluşan yeni apart otel geliyor. Otelin maliyeti ise 44 milyon 473 bin TL olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı! Yeni Proje!

Neva Pretij Yapı tarafından hayata geçirilen Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı. Peki Valeron Adabükü villa fiyatları ne kadar? Valeron Adabükü villa fiyatları kaç lira? İşte Valeron Adabükü projesi ile ilgili ayrıntılar...

Başka Köy Milas nerede? Başka Köy Milas fiyat listesi!

Başka Köy nerede? Başka Köy Milas fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Başka Köy Milas'ta her şeye yeniden başlayın! 500 bin liradan başlayan fiyatlarla ortaklık fırsatı!

"Yaşam Burada Çok Başka" sloganıyla lanse edilen Başka Köy Milas projesinde 500 bin liradan başlayan fiyatlarla ortaklık fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...

Yabancıların konutta yeni gözdesi Milas oldu! Satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı! 

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, Bodrum'dan sonra yatırımcıların yeni gözdesinin Milas olduğuna dikkat çekerek, Milas’ta son bir senede kira yükseliş oranının yüzde 50, satılık evlerin metrekare birim fiyatlarının ise yüzde 130 yükseldiğini belirtti. 

Bodrum The House Residence Helis Bodrum'da ayrıcalıklı tatil fırsatı!

Adabükü'nde yer alan The House Residence Helis Bodrum projesi zamansız mimarisi ve zengin sosyal alanları ile ayrıcalıklarla dolu, benzersiz bir dünya sunuyor.

The House Residence Helis Bodrum satılık!

The House Residence Helis Bodrum Adabükü'nde konumlanıyor. Proje Ege’nin dokusuna uyumlu çağdaş mimari ile tasarlandı. 

Muğla Milas'taki konak ve hanlar restore edilecek: Osmanlı köyü olacak!

Muğla Milas'taki kaderine terk edilen Osmanlı’nın izlerini taşıyan konak ve hanların restore edilerek kültür turizmine kazandırılması planlanıyor...

Bodrum’da ev fiyatları yükseldi!

Koronavirüs salgını ile birlikte hem hayatlar hem de tatil anlayışları değişti. Virüs süreciyle beraber Bodrum’a da ilgi büyük ölçüde yükseldi. Bodrum’un yeni gözde bölgesi ise Havalimanı ile Bodrum merkez arasında kalan 35 kilometrelik kıyı şeridi, Güvercinlik, Adabükü, Boğaziçi ve Meşelik oldu.

Milas'ta 11.1 milyon TL'ye icradan satılık zeytinlik!

Milas Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi 394 Ada, 721 Parselde yer alan zeytinliği 11 milyon 146 bin 782 TL'ye icradan satıyor...

milas solemar adabükü evleri Haberi

milas solemar adabükü evleri


Solemar Adabükü Milas Bodrum'da inşa ediliyor. Teslimleri hemen gerçekleşen projede 134 adet daire bulunuyor.


Bodrum Solemar Adabükü Seba İnşaat imzası taşıyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire tipleri mevcut.


Solemar Adabükü Milas fiyatları haberimizde yer alıyor. 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projenin satış ofisi ile 0530 115 90 40 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.


Solemar Adabükü Milas fiyat listesi:

Bodrum Solemar'da fiyatlar 185 bin Euro'dan başlıyor, 530 bin Euro'ya kadar yükseliyor. Projede 30 ay sıfır faizle, 60 ay 0,50 faizle, 120 ay 0,96 faizle taksitli ödemeler yapılıyor.

Adres : 4 Tepe, Hisar Mevkii, Maya Sitesi Yolu Migros Arkası Adabükü-Bodrum/Muğla

Tel : 0530 115 90 40

Web : http://solemar.com.tr/

Ceren...