05 / 05 / 2024

Mıllennıum İstanbul adres

Mıllennıum İstanbul adres

Mıllennıum İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  20 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selami Çalışkan, Nurnisa Türkoğlu tarafından kuruldu.

Mıllennıum İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mıllennıum İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  20 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selami Çalışkan, Nurnisa Türkoğlu tarafından kuruldu.

Mıllennıum Realty Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mıllennıum Realty Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullatıf Elsırhı ve Mohammed Alsarhı Najah ortaklığında kuruldu. 

Ömür İstanbul Evleri adres bilgisi!

Toplam 218 konuta yer verilen Ömür İstanbul projesi, İstanbul Esenler'de Efitaş İnşaat, Esenler Belediyesi ve Eskon İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirildi. Projede konutların yanı sıra 3 adet dükkan da bulunuyor...

Afyon'daki eski Zübeyde Hanım Doğum Hastanesi eğitim tesisi olacak!

Afyonkarahisar Belediye Meclisi, eski Zübeyde Hanım Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin bulunduğu alanda imar plan tadilatına gitti.

TİKA'dan Somali'ye kadım doğum ve çocuk hastanesi!

Somali'nin başkenti Mogadişu'da, Yardımeli Derneği tarafından inşa edilen ve tıbbi donanımını TİKA'nın sağladığı kadın doğum ve çocuk hastanesi, Başbakan Yardımcısı Kaynak tarafından hizmete açıldı

Gedik Yatırım Şişli Şubesi adres değişikliği!

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Şişli Şubesi adres değişikliğini yayınladı.

Kayabaşı Adım İstanbul adres!

Kayabaşı Adım İstanbul adres bilgilerine göre proje, Başakşehir Kayaşehir Bulvarı üzerinde bulunuyor. Banka kredisiyle vade fırsatı sağlayan projede 615 tane daire ve 120 tane ticari ünite yer alıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul adres!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul adres bilgilerine göre proje, İstanbul Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı üzerinde yükseliyor. 800 milyon dolar yatırım bedeline sahip projede 36 ay vade imkanı sağlanıyor.

Kayaşehir Adım İstanbul adres!

İntaya, EYG ve İntes Ortaklığıyla yükselen projede daireler 2+1 'den 5+1 'e kadar değişiyor. Kayaşehir Adım İstanbul adres bilgileri kapsamında Evvel İstanbul'a yakın konumda bulunuyor.

Topkapı Inİstanbul adres!

Topkapı Inİstanbul adres bilgileri kapsamında projesi Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında inşa ediliyor. Proje Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğinde hayata geçiriliyor.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

Uniq İstanbul adres!

Uniq İstanbul 100 milyon Euro yatırım bedeli ile hayata geçirildi. Çeşitli aktivite alanlarına yer verilen projede Uniq Ofis de bulunuyor. İşte Uniq İstanbul adres bilgileri...

Mıllennıum İstanbul adres Haberi

Mıllennıum İstanbul adres

Mıllennıum İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  20 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selami Çalışkan, Nurnisa Türkoğlu tarafından kuruldu.

Mıllennıum İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak hür türlü küçük ve büyük yapılar ve her türlü okul, hastane, hava meydanları, limanlar,sulama kanalları, köprü, yol, sınai yapı ve Baraj,Enerji tesisleri,santraller,fabrika inşaat işlerini taahhüt etmek, yapmak ve yaptırmak veya emaneten yapımcı olarak bu işleri üslenmek. Her türlü tesisat işleri, her türlü dolgu, hafriyat işleri yapmak.Kat karşılığı arsa almak, parsellemek sureti ile aracılık yapmamak kaydıyla satmak, takas etmek ve kat karşılığı inşaat yapmak,...