07 / 05 / 2024

Miller Holding çanakkale

Miller Holding çanakkale

Kentte hem sanayi, hem tarım, hem de turizm alanında kıpırdanma dikkat çekiyor. Buna bir de Çanakkale Boğazı’na yapılması planlanan köprü projesi eklenince gözler Çanakkale’ye çevrilmiş durumda.

1915 Çanakkale Köprüsü’nün 'kedi yolu' tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir dün inşaat çalışmaları süren ‘1915 Çanakkale Köprüsü’nde incelemelerde bulundu. 

1915 Çanakkale Köprüsü 2023 yılından önce açılabilir!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün 2023 yılından önce açmayı planladıklarını açıkladı.

1915 Çanakkale Köprüsü 4 bin kişiyi istihdam edecek!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, tamamlandığında "dünyanın en uzun aralıklı köprüsü" olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yaklaşık 4 bin kişiye iş imkanı sağlayacağını söyledi.

1915 Çanakkale Köprüsü tarih tüpü ile ölümsüzleştirilecek!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün nirengi noktası temeline "tarih tüpü" konulacak. Yapı Merkezi Holding AŞ Kurumsal İletişim Koordinatörü Ayırga: "Amacımız yıllar sonra bölgede kazı yapacak arkeologlar tarafından eserlerin bilgilerine ulaşılmasını sağlamak" dedi.

Çanakkale 1915 Köprüsü 4 yılda tamamlanacak!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkam Nihat Özdemir, Çanakkale 1915 Köprüsü'nün detaylarını paylaştı. Özdemir, 10 gün sonra temeli atılacak projenin 4 yılda bitirilmesi planlandığını söyledi.

Miller Holding Afrika'da inşaat projelerine başladı!

Miller Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon, yükselen pazar olan kara kıta Afrika’da yatırımlara başladıklarını söyledi. Afrika’daki fırsatları değerlendirdiğini ve inşaat alanında yatırım yapmaya başladıklarını belirtti.

Sümer Holding 7 ildeki 10 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğü, Adana, Afyonkarahisar, Aydın, Bingöl, Çanakkale, Erzincan ve İzmir'de bulunan 10 gayrimenkulü özelleştiriyor. “Satış” yöntemi ile özelleştirilecek gayrimenkullerin ihalesi 21 Mart'ta gerçekleşecek.

Limak Holding, Kanal İstanbul'a talip!

Limak Holding, Kanal İstanbul ve Çanakkale Boğazı projeleri ile yakından ilgileneceklerini açıkladı. Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Türkiye'yi merkez alarak, bölgesel büyümeye ve özellikle Afrika ile Balkanlara odaklanmak istediklerini söyledi.

DM Yatırım İnşaat Senegal’deki 3 dev projenin temelini attı!

Doğanlar Yatırım Holding ve Miller Holding ortaklığında kurulan DM Yatırım İnşaat’ın Senegal’de inşa edeceği toptancı hali kompleksi, lojistik merkezi ve mobilya fabrikası projelerinin temelleri atıldı.

DM Yatırım İnşaat Senegal’de iki dev projeye imza attı!

Doğanlar Yatırım Holding ve Miller Holding ortaklığında kurulan DM Yatırım İnşaat Senegal’de iki dev projeye imza attı. Mert Mildon, "Senegal Hükümeti ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz." dedi.

Miller'dan Çanakkale'ye 400 konutluk 3 proje!

Kentte hem sanayi, hem tarım, hem de turizm alanında kıpırdanma dikkat çekiyor. Buna bir de Çanakkale Boğazı’na yapılması planlanan köprü projesi eklenince gözler Çanakkale’ye çevrilmiş durumda.

Miller Holding inşaat sektöründe büyüyor!

1967 yılında M. Turhan Mildon tarafından kurulan ve ilk faaliyet alanı yedek parça olan Miller Holding 2013 yılında inşaat sektörüne hızlı giriş yapmıştır. Şirket Çanakkale'de Miller Style'ı hayata geçirmiştir.

Esas Holding AVM yatırımıyla Anadolu’ya yayılacak!

Esas Holding, Çanakkale’de 85 milyon dolar yatırımla yaptığı ‘Esas 17 Burda’ adlı alışveriş merkezini yarın açacak. Firma, 2016 sonuna kadar toplam 6 AVM açmayı hedefliyor

Miller Holding çanakkale Haberi

Miller Holding çanakkale

TARİHİMİZİN en büyük kahramanlık destanlarının yazıldığı topraklarda güzel şeyler oluyor. Kentte hem sanayi, hem tarım, hem de turizm alanında kıpırdanma dikkat çekiyor.


Buna bir de Çanakkale Boğazı’na yapılması planlanan köprü projesi eklenince gözler Çanakkale’ye çevrilmiş durumda. Bunun en bariz yansıması da gayrimenkulde görülüyor. Kentte ardı ardında konut projeleri yükseliyor. Bu, TÜİK rakamlarına da yansımış durumda. 2015’in ilk 10 aylık verilerine bakıldığında Çanakkale’de 9 bin 878 konut satışı gerçekleşmiş. Bir önceki yılın aynı döneminde göre yüzde 20’ye yakın büyüme söz konusu. 2014’ün 10 aylık satış verisi 8 bin 253. Tabii bu yıl satılanların da 5 bini ilk satış olması ayrı önemli. İldeki gayrimenkul hareketliliğinin fitilini ateşleyenlerden Miller Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Can Mildon’la hem sektörün Çanakkale’deki durumunu, hem de şirketin...