09 / 05 / 2024

Miller Holdingin inşaat sektöründeki projeleri

Miller Holdingin inşaat sektöründeki projeleri

1967 yılında M. Turhan Mildon tarafından kurulan ve ilk faaliyet alanı yedek parça olan Miller Holding 2013 yılında inşaat sektörüne hızlı giriş yapmıştır. Şirket Çanakkale'de Miller Style'ı hayata geçirmiştir.

Eroğlu Holding inşaat yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Eroğlu Holding'in cirosu 2019 sonunda 1 milyar dolara ulaşacak. Perakende alanında Colin’s ve Loft markalarıyla faaliyet gösteren holdingin inşaat sektöründeki yatırımları da devam ediyor.

TürkAkım projesinde ilk hattın inşaatı tamamlandı!

Rus enerji şirketi Gazprom'un Başkanı Aleksey Miller, TürkAkım doğalgaz boru hattı projesinin deniz kısmındaki ilk hattının inşaatının tamamlandığını söyledi.

Miller Holding Afrika'da inşaat projelerine başladı!

Miller Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon, yükselen pazar olan kara kıta Afrika’da yatırımlara başladıklarını söyledi. Afrika’daki fırsatları değerlendirdiğini ve inşaat alanında yatırım yapmaya başladıklarını belirtti.

Türk Akımı inşaatı 2017'nin ikinci yarısında başlayabilir!

Gazprom İcra Komitesi Başkanı Miller: "Türk Akımı'nın deniz kesiminin inşaatının 2017'nin ikinci yarısında başlayabileceğini ifade ediyoruz" dedi.

Türk Akımı'nın inşaatı 2018'de başlayacak!

Rus enerji şirketi Gazprom’un İcra Komitesi Başkanı Miller, Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesinde inşaatın 2018’de başlayacağını bildirdi.

Türk Akımı projesinde inşaat 2018'de başlayacak!

Rus enerji şirketi Gazprom’un İcra Komitesi Başkanı Aleksey Miller, Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesinde inşaatın 2018’de başlayacağını bildirdi.

Miller Holding inşaat sektöründe büyüyor!

1967 yılında M. Turhan Mildon tarafından kurulan ve ilk faaliyet alanı yedek parça olan Miller Holding 2013 yılında inşaat sektörüne hızlı giriş yapmıştır. Şirket Çanakkale'de Miller Style'ı hayata geçirmiştir.

Gemlik'teki Borusan Ortaokulu inşaatı durduruldu!

Gemlik'te Borusan Holding tarafından yaptırılan 24 derslikli ortaokulun inşaatı durdu. okul inşaatının durdurulmasına gerekçe olarak, holdingin İstanbul’da devam eden başka bir okul ve Gemlik’te yapımı süren camii inşaatı olduğu öne sürüldü..

Miller CTC İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Miller CTC İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şevki Mert Mildon, Onur Özalp, Can Mildon tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da kuruldu.

Rönesans Holding inşaat sektörüyle birlikte toplumsal projelere de imza atıyor!

Dünyanın 53. büyük müteahhitlik şirketi Rönesans; inşaat, gayrimenkul, enerji ve sağlık yatırımlarının yanı sıra toplumsal projeleriyle de öne çıkıyor. Rönesans Eğitim Vakfı (REV), holdingin eğitim konusundaki hassasiyetinin bir göstergesi.

Aras Holding inşaat sektörüne giriyor!

Evrim Aras ve kardeşi Baran Aras'ın önderliğinde yoluna devam eden Aras Holding, önemli bir sektöre adım atmak için gün sayıyor. Evrim Aras'tan alınan bilgiye göre inşaat ve konut sektörü holdingin yeni ilgi alanı...

Safi Espadon'da kaba inşaat tamamlandı!

Safi Holdingin Kartal'daki projesi Safi Espadon'da kaba inşaat tamamlandı. 136 konut ve 11 ticari bölümden oluşan projede stüdyo, 1+1,1,5+1 ve 2+1 olmak üzere farklı daire tipleri yer alıyor...

Miller Oto inşaat sektörüne iddialı bir giriş yaptı!

İnşaat sektörüne iddialı bir giriş yapan Miller Oto, Çanakkale'de 128 adet lüks rezidansın yer aldığı bir projeye başladı...

Miller Holdingin inşaat sektöründeki projeleri Haberi

Miller Holdingin inşaat sektöründeki projeleri

1967 yılında M. Turhan Mildon tarafından kurulan ve ilk faaliyet alanı yedek parça olan Miller Holding, otomotiv, akaryakıt, inşaat, denizcilik, havacılık, gıda ve araç kiralama sektörlerinde yatırımlar yaparak büyüyor. 


2013 yılında inşaat sektörüne hızlı giriş yapan Miller Holding, Çanakkale standartlarını yukarı çeken bir proje olarak Miller Style'ı hayata geçirmiştir. Hem kapalı hem açık yüzme havuzu, kuaför, masaj salonu, bilardo salonu, lounge'lar ve kar odası gibi beş yıldızlı otelde alınabilecek her türlü hizmet ile bir yaşam alanı yaratılmıştır. Miller Style'da ev sahibi olanlar hem karlı bir yatırım yapmış oldular hem de Çanakkale'nin en prestijli konut projesinde oturmanın keyfini yaşamaktadırlar. 


Havacılık sektöründe de büyümek isteyen Miller Holding Agusta helikopter alarak yatırımlarına bir yenisi eklemiştir. Vip hava taşımacılığında yer almak isteyen Miller, iş jetleri...