11 / 05 / 2024

millet

millet

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Türkiye'de millet bahçesi projelerine hız kesmeden devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 2023'e kadar 404 millet bahçesinin inşaatının tamamlanacağını dile getirdi. 

İstanbul'a 2 yeni millet bahçesi geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2018'de müjdelediği iki yeni millet bahçesi için düğmeye basıldı.

Olgun Atila'dan ' Ege Üniversitesi Millet Bahçesi' açıklaması!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ege Üniversitesi koruluğuna millet bahçesi yapılacağını ilan etmesi üzerine bazı açıklamalarda bulundu.

Samsun Millet Bahçesi için ilk adım atıldı!

Samsun'da eski 19 Mayıs Stadyumu yerine inşa edilecek olan Millet Bahçesi Şubat ayı içerisinde ihaleye çıkacak.

Afyonkarahisar'da Millet Kıraathanesi açıldı!

Afyonkarahisar'da Gedik Ahmet Paşa Kütüphanesi içerisinde oluşturulan "Millet Kıraathanesi" hizmete açıldı.

Pendik Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Pendik Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Balıkesir'e 750 dönümlük millet bahçesi geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Balıkesir Çamlık mevkisinde 750 dönümlük bir millet bahçesi kazandıracaklarını müjdeledi.

TOKİ Sakarya'da Millet Bahçesi yapacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Sakarya Millet Bahçesi ile millet bahçesine ait sosyal donatılar inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yaptırılacak.

Trabzon'daki üç Millet Bahçesi'nin inşaatı bu yıl içerisinde başlıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla ülke genelinde başlatılan proje kapsamında Trabzon'daki üç Millet Bahçesi'nin yapımına bu sene içerisinde başlanacak.

Samsun Millet Bahçesi 13 Şubat'ta ihaleye çıkıyor!

Samsun İli Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Kocaeli İsmetpaşa Stadı millet bahçesi oluyor!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İsmetpaşa Stadı’nın bulunduğu arazinin millet bahçesine dönüştürüleceğini açıkladı.

Ege Üniversitesi Millet Bahçesi projesi meclis gündeminde!

Çevre Komisyonu Üyesi ve CHP Sözcüsü İzmir Milletvekili Murat Bakan, Ege Üniversitesi’nin 290 bin metrekarelik ormanlık alanının ‘millet bahçesi’ yapılmasıyla ilgili soru önergesi verdi.

Sakarya Millet Bahçesi 6 Şubat'ta ihaleye çıkıyor!

Sakarya İli Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

İzmir'e millet bahçesi geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir'de yaptığı belediye başkanları aday tanıtım toplantısında Ege Üniversitesi kampüs alanı yakınına Millet Bahçesi yapılacağını açıklaması üzerine çalışmalar başladı.

millet Haberi

millet


81 kentte 81 milyon metrekare millet bahçesi amacıyla  çalışmaları gerçekleştiren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Türkiye'nin büyük ekolojik dönüşümü için düğmeye bastı. Sabah'tan Seda Tabak'ın haberine göre; şehirlerin yeşil dönüşümü için projelesi yapılan toplam 66 milyon metrekarelik alanda 404 millet bahçesinin 111'i bitti. 

TÜRKİYE'NİN BAHÇESİ

Bir programa katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 2023'e kadar 404 millet bahçesinin tamamlanacağının müjdesini verdi. Bakan Kurum, Türkiye'nin 'Yeşil Kalkınma Devrimi'yle artık yeni bir döneme girdiğinin altını çizerek, "Medeniyetimizi yaşatan çevreye saygılı iklim dostu şehirler hedefimizi daha da güçlendiriyoruz. Bu anlamda tıpkı buradaki gibi millet bahçelerimizi şehirlerimizin en önemli ayağı olarak görüyoruz" şeklinde konuştu.

Ankara'nın merkezinde 700 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilmiş olan Başkent Millet Bahçesi'nin 28 Ekim'de...