29 / 04 / 2024

milletvekili olan mimarlar

milletvekili olan mimarlar

25. dönem milletvekili seçimlerinde birçok parti, inşaat mühendisleri ile mimarları adayları arasında gösterdi. İşte, 7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşen seçim sonuçlarına göre milletvekili olan inşaat mühendisi ve mimarlar...

Hem emekli hem milletvekili olanlar 230 bin TL maaş alacak! Vatandaşlar 'Yetmez' dedi!

281,7 bin takipçili Balina Avcısı isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından hem emekli hem milletvekili olan vekillerin 230 bin TL maaş alacağını söyledi. Peki vatandaşlar bu rakam için neler söyledi? İşte o paylaşıma gelen yorumlar...

Zorlu Gökdelen projesinde sular durulmuyor! TMMOB Mimarlar Odası'ndan projesinden vazgeçin çağrısı!

Tartışmaların göbeğinde olan Zorlu projesinde sular durulmuyor. TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi, projeden vazgeçin çağrısında bulundu.

Kuşadası'ndaki 5 parselin imar değişikliğine Mimarlar Odası'ndan tepki!

Özelleştirme İdaresi'nin Aydın Kuşadası'nda spor ve tarım alanı olan 5 parselin imar planında değişiklik yapmasında Mimarlar Odası Kuşadası ve Aydın temsilciliklerinden tepki geldi. 

Mimarlar Odası'ndan SİT alanlarına bina yapılmasına ilişkin açıklama!

Mimarlar Odası, 1. Derece SİT alanı olan Atatürk Orman Çiftliği arazisindeki Cumhurbaşkanlığı Sarayı inşasına karşı açtığı davayı kazandı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Usta mimarlar ve malzeme uzmanları 1-4 Nisan'da Yapı Fuarı'nda!

1-4 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Yapı Fuarı – TurkeyBuild Istanbul, usta mimarları ve malzeme uzmanlarını ağırlamaya hazırlanıyor.

İzmir Karabağlar'daki imar planı davasında Mimarlar Odası haklı bulundu!

İzmir’in Karabağlar ilçesinde olan bazı plan notlarının şehircilik ilkeleri, planlama esasları ve kamu yararına aykırı olması sebebiyle İzmir 3. İdare Mahkemesi’nce Mimarlar Odası haklı bulundu.

Can Çinici: Son sözü mimarlar söyleyecek!

‘Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor’ programında Prof. Dr. Celal Abdi Güzer’in konuğu olan Mimar Can Çinici, tecrübelerini anlattı.

Mimarlar Odası'ndan Ankapark uyarısı!

Ankapark projesiyle ilgili yetkili kurumları göreve çağıran Mimarlar Odası Ankara Şubesi Başkanı Candan, "Açılmadan bakıma ihtiyaçları var. Aklı olan Ankapark'taki oyuncaklara binmez. Ankapark denemesinde Gökçek yukarıda asılı kalmıştı" dedi...

Bitlis'te Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri TBMM'de!

Bitlis'te Bakanlık tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Türkiye'de gayrimenkulü olan Katar vatandaşları meclis gündeminde!

CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer, Türkiye'de gayrimenkulü olan Katar vatandaşlarına ve bu gayrimenkullere ilişkin soru önergesi hazırladı. Taşcıer sorularını Bakan Soylu'ya iletti.

Konut kredisi borcu olan kişi sayısı meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konut kredisi borcu olan kişi sayısını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a sordu...

Mimarların, Kamil Ocak Stadyumu'nun yeriyle ilgili kırmızı çizgileri var!

Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Özgür Girişken, yıkılacak olan Kamil Ocak Stadyumu'nun yeriyle ilgili iki kırmızı çizgileri olduğunu söyledi.

Genç Mimarlar Projesi'nde sonuçlar açıklanıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından Ankara, Manisa, Trabzon, Amasya, Kastamonu, Erzurum, Sivas ve Kayseri'de düzenlenecek olan Genç Mimarlar projesi başlıyor.

milletvekili olan mimarlar Haberi

milletvekili olan mimarlar

Milletvekili olan inşaat mühendisi ve mimarlar!

25. dönem milletvekili seçimlerinde birçok parti, inşaat mühendisleri ile mimarları adayları arasında gösterdi. Peki, 7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşen seçim sonuçlarına göre kimler milletvekili oldu?


Milletvekili olan inşaat mühendisleri kimlerdir? Milletvekili olan mimarlar kimlerdir? Milletvekili olan inşaat mühendisi ve mimarların isimleri ile özgeçmişleri şu şekilde;



Mimar Fatma Güldemet Sarı, Ak Parti Adana Milletvekili oldu.

Fatma Güldemet Sarı kimdir?


Eski Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, Ak Parti Aksaray Milletvekili oldu.

Nevzat Palta kimdir?


İnşaat Mühendisi Mahmut Sami Mallı, Ak Parti Ankara Milletvekili oldu.

Mahmut Sami Mallı kimdir?



Konut inşaatı müteahhitliği ile inşaat sektöründe hizmet veren Hüseyin Filiz, AKP Parti Çankırı Milletvekili oldu.

Hüseyin Filiz kimdir?



İnşaat Mühendisi Salih Koca, AK Parti Eskişehir Milletvekili oldu.

Salih Koca kimdir?



İnşaat Mühendisi Metin Külünk, Ak...