30 / 04 / 2024

milli emlak beşiktaş rumelihisarı ihale

milli emlak beşiktaş rumelihisarı ihale

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Beşiktaş Rumelihisarı'nda 707,75 metrekarelik gayrimenkulü 7 milyon 800 bin TL bedelle 222 Ağustos 2014 tarihinde ihale ediyor...

Milli Emlak'tan Ankara'da yüzde 20 indirim ve 8 taksitle beş arsa!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü Ankara'da yer alan 5 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 20 Aralık'ta yapılacak.

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat projesi resmen başlıyor!

Emlak Konut GYO tarafından Beşiktaş Akat projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat projesi resmen başlıyor. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının ihalesinin 2'nci oturumu 13 Nisan 2023'te yapılmıştı. Söz konusu arsa için 7 Eylül'de yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. Peki projeyi hangi firma inşa edecek? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak o ilde KDV'den muaf arsa ve arazi satıyor! Aman bu tarihi kaçırmayın! 

Çanakkale Eceabat Milli Emlak Şefliği, Çanakkale ili, Eceabat ilçesi, Küçükanafarta Köyü ve Beşyol Köyünde yer alan 1 adet arsa ile tarla vasıflı 1 adet arazi KDV'den muaf satılıyor. Peki Eceabat'taki arsa ve arazinin fiyatı ne kadar? 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasına 7 milyar TL'lik teklif! 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası ihalesinin 2'nci oturumu dün gerçekleştirildi. Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası için en yüksel teklif açıklandı. Peki en yüksek teklif hangi firmadan geldi?  

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesinin 2'nci oturumu 13 Nisan'da!

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesinin 2'nci oturum tarihi resmen açıklandı. Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesinin 2'nci oturumu 13 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesine 13 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Akat ihalesi dün yapıldı. İhale için 13 firma teklif verdi. Peki Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesine hangi firmalar teklif verdi?

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının ihalesi 4 Nisan'da!

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Akat Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturum tarihini 4 Nisan olarak açıkladı. Peki Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının büyüklüğü kaçmetrekare? Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası nerede?

Emlak Konut GYO Beşiktaş Dikilitaş arsasının değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO "İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi belli oldu. Emlak Konut GYO Beşiktaş Dikilitaş projesi için hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporunu KAP'ta yayımladı...

Hazine arazisine ev yapmak isteyenler dikkat! Milli Emlak'tan İstanbul'un göbeğinde son dakika arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul ili Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz - Merkez Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 21 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Milli Emlak İzmir'in göbeğinde arsa satıyor! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Egenin incisi İzmir'de arsa satacak. Yatırımcıların radarına giren ihale 28 Haziran'da yapılacak. 

Milli Emlak'tan büyük fırsat! İstanbul'un göbeğinde ev ve dükkan satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul'un göbeğinde altında dükkanı olan bina-ev satıyor. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesindeki o ihale ilanı...

Milli Emlak'tan son dakika kelepir daire fırsatı! İstanbul'un göbeğinde 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul'da yer alan 3 adet konutu satışa çıkardı. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yer alan o ihale ilanları...

milli emlak beşiktaş rumelihisarı ihale Haberi

milli emlak beşiktaş rumelihisarı ihale


İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul Beşiktaş Rumelihisarı Mahallesi'nde yer alan 707,75 metrekare alana sahip gayrimenkul 7 milyon 800 bin TL'ye ihale edilecek. Geçici teminat bedeli 1 milyon 950 bin TL olan ihale, 22 Ağustos 2014 saat 14:30'da gerçekleştirilecek.


İHALE


GAYRİMENKUL SATILACAKTIR

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığından:

BEYOĞLU EMLAK MÜDÜRLÜĞÜNDEN SATILIK GAYRİMENKULLER (Bu taşınmaz malların satış ihalesi 22/08/2014 günü ilanda belirtilen saatte yapılacaktır.)


Dosya No: 34070100336

İlçesi  :Beşiktaş

Mahallesi: Rumelihisarı Mahallesi Tepecik Yolu Sokağı

Ada: 1468

Parsel: 52

Yüzölçüm:707,75

Hisesi:Tam

Niteliği: Kargir Ev

Tahmini bedel: 7.800.000,00

Geçici teminat: 1.950.000,00

İhale saati: 14:30

1 - Yukarıda nitelikleri belirtilen Hazine adına kayıtlı taşınmaz mallar 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre "Açık Teklif Usulü" ile gösterilen gün ve saatte satışa çıkarılmıştır.

2 - İhaleye iştirak etmek isteyenlerin;

a) Bu iş için yatırdığınız...