03 / 10 / 2024

Milli Emlak Bolu Gerede arsa satışı

Milli Emlak Bolu Gerede arsa satışı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bolu  ili Gerede ilçesi, Kabiller Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 2 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:50'de yapılacak.

Milli Emlak’tan yeni fırsat! Ankara ve Bolu’da KDV’den muaf araziler satışa çıktı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan araziler Ankara ve Bolu’da yer alıyor. İhale tarihleri 3 Ekim olarak açıklanan araziler KDV'den muaf olmasıyla da dikkat çekiyor.

Milli Emlak, Ankara ve bir şehirde daha KDV'den muaf arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Bolu’da yer alan arazileri satışa çıkardı. KDV’den muaf şekilde satışa çıkarılan arazilerin satış ihaleleri 3 Ekim’de gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan yüzde 20 indirimle 15 adet arazi satılıyor! 

Milli Emlak, Ağrı ve Bolu'da yer alan 15 adet araziyi yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki arazilerin fiyatları ne kadar? İşte o rakamlar... 

Milli Emlak’tan Bolu ve Konya’da satılık arsa ile araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Bolu ve Konya’da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satış ihaleleri 19 Eylül ve 24 Eylül’de yapılacak.

Milli Emlak, Bolu ve Edirne’de taksitle 5 adet arazi satıyor! 

Milli Emlak, Bolu ve Edirne’de toplam 5 adet gayrimenkulü 720 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. İşte ayrıntılar… 

Milli Emlak’tan son dakika Eylül 2024 fırsatı! İki şehirde KDV’den muaf arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Amasya ve Bolu’da yer alan arazileri satışa çıkardı. KDV’den muaf olarak satışa çıkan arazilerin satış ihaleleri 12 Eylül ve 17 Eylül tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Ankara, Bolu ve Denizli'de satılık arsa ile araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Bolu ve Denizli'de yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa ve arazilerin fiyatları 142 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan Ankara ve Bolu'da 37 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Bolu'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Bolu'da yer alan arazinin satış fiyatı 37 bin TL, Ankara'da yer alan arazinin satış fiyatı ise 60 bin 500 TL olarak açıklandı.

Milli Emlak yüzde 20 indirimle 5 adet arsa ve arazi satıyor! 37 bin TL'den başlayan fiyatlarla... 

Milli Emlak, Nevşehir ve Bolu'da yer alan 5 adet arsa ve araziyi 37 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Nevşehir ve Bolu'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak?

Milli Emlak, Bolu ve Bursa'da 8 arazi ile 1 arsayı taksit fırsatıyla satıyor! 

Milli Emlak, Bolu ve Bursa'da 8 arazi ile 1 arsayı taksit imkanıyla satıyor. Peki Bolu ve Bursa'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar, satış ihaleleri ne zaman? İşte detaylar... 

Milli Emlak'tan büyük fırsat: Bolu'da yüzde 20 indirimle 14 arazi satacak!

Bolu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü Bolu'da yer alan 14 araziyi satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 25 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak o ildeki 18 araziyi yüzde 20 indirim ve 8 taksitle satıyor! Arazi sahibi olmak isteyenlere fırsat!

Bolu Milli Emlak, Bolu ili, Merkez ilçesinde yer alan 18 adet araziyi peşinde yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki Bolu'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Milli Emlak o ilde tam 13 bin 300 TL'ye arazi satacak! Sakın kaçırmayın! 

Satışa çıkardığı arsa ve arazilerle dikkat çeken Milli Emlak Bolu'da tam 13 bin 300 TL'ye arazi satacak. Bu tarihi aman kaçırmayın...

Milli Emlak Bolu Gerede arsa satışı Haberi

Milli Emlak Bolu Gerede arsa satışı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki yeni satış ihaleleri arasında Bolu ili Gerede ilçesindeki imarlı arsa da bulunuyor.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan resmi detaylara göre, söz konusu arsa Bolu  ili Gerede ilçesi, Kabiller Mahallesi'nde yer alıyor.

İhaleye çıkan imarlı arsanın taşınmaz numarası 14030100044 şeklinde belirtildi. Söz konusu arsanın yüz ölçümü 795,60 metrekare.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan ihale detaylarına göre, hazine hissesinin de 795,60 metrekare olarak belirlendiği söz konusu arsanın toplam muhammen bedeli 637 bin TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli de...