02 / 10 / 2024

Milli Emlak bursa

Milli Emlak bursa

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bursa ili Keles ilçesi, Alpagut Mahallesi'nde yer alan imarlı tarlayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği Milli Emlak ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak’tan Bursa ve Çanakkale’de KDV’den muaf araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Bursa ve Çanakkale’de yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 22 Ekim ve 31 Ekim’de gerçekleştirilecek.

Milli Emlak’tan Bursa ve Kayseri’de kiralık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Bursa ve Kayseri’de yer alan arazileri kiraya verecek. Söz konusu arazilerin kira bedelleri 9 bin 410 TL ve 50 bin TL olarak açıklandı.

Milli Emlak, Bursa ve Giresun’da taksitle arsa, konut ve fındık bahçesi satıyor!

Milli Emlak, Bursa ve Giresun’da toplam 16 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak gayrimenkuller için yüzde 20 indirim ve taksit imkanı bulunuyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak’tan Bursa ve Çanakkale’de satılık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Bursa ve Çanakkale’de yer alan arazileri satışa çıkardı. KDV’den muaf arazilerin satış ihalesi 30 Eylül ve 31 Ekim’de yapılacak.

Milli Emlak’tan iki şehirde Eylül ve Ekim fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Amasya ve Bursa’da yer alan arsa ile araziler için satış ihalesi düzenliyor. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri 27 Eylül ve 9 Ekim’de gerçekleştirilecek.

Milli Emlak, Bursa ve Sakarya'da 8 taksitle arsa ve arazi satıyor! 

Milli Emlak,  Bursa ve Sakarya’da yer alan toplam 7 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor. İşte satışla ilgili ayrıntılar... 

Milli Emlak, iki ildeki 7 arazi ile 1 adet lojmanı yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor! 

Milli Emlak, Mersin ve Bursa'da yer alan 7 adet arazi ile 1 adet lojmanı yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte detaylar ve ilan metinleri...

Milli Emlak, 70 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satıyor! 

Milli Emlak, Bursa ve Sivas'ta 33 adet arsa ve araziyi 70 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak, Bursa ve Çankırı'da 22 arsayı satıyor! Yüzde 20 indirim fırsatı! 

Milli Emlak, Bursa ve Çankırı'da yer alan 22 adet arsayı yüzde 20 indirimle satıyor. Peki iki şehirdeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte satışlarla ilgili detaylar... 

Milli Emlak'tan Antalya ve Bursa'da satılık arsalar!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Antalya ve Bursa'da yer alan arsaları satışa çıkardı. KDV'den muaf olmasıyla dikkat çeken arsaların satış ihaleleri 20 Ağustos ve 22 Ağustos'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan 3 şehirde arazi fırsatı! 3 bin 700 TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kütahya, Bursa ve Düzce'de yer alan arazileri 3 bin 700 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış ihaleleri Ağustos ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak, yüzde 10 ve yüzde 20 indirimle 19 arsa ile 24 konutu satıyor! Fiyatlar bir bir açıklandı!

Milli Emlak, Bursa ve Çankırı'daki 19 arsa ile 24 konutu, yüzde 20'ye varan indirimle satıyor. Peki Bursa ve Çankırı'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak, 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satıyor! 

Milli Emlak, Balıkesir ve Bursa'da yer alan 6 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki Balıkesir ve Bursa'daki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak bursa Haberi

Milli Emlak bursa

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcılar tarafından merakla beklenen yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdürüyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki yeni satış ihaleleri arasında  Bursa ili Keles ilçesinde yer alan imarlı tarla da yer alıyor.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, söz konusu tarla Bursa ili Keles ilçesi, Alpagut Mahallesi'nde yer alıyor.

İhaleye çıkan imarlı tarlanın taşınmaz numarası 16110100192 şeklinde belirtildi. Söz konusu konut alanı imarlı tarlanın yüz ölçümü 2.587 metrekare.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan ihale detaylarına göre, hazine hissesinin de 2.587 metrekare olarak belirlendiği söz konusu tarlanın toplam muhammen bedeli 65 bin TL olarak belirlenirken, geçici...