07 / 05 / 2024

Milli emlak dilekçesi

Milli emlak dilekçesi

Milli emlak arazi satın alma işlemlerinin başında bir dilekçe ile taşınmaz malın bağlı bulunduğu malmüdürlüklerine başvuru yapmak geliyor. İşte, milli emlak arazi satın alma dilekçesi!

Milli Emlak'tan 17 bin T'ye arsa, 18 bin TL'ye hobi bahçesi almak mümkün! Hem de tam 43 ilde!

Milli Emlak, atıl durumda bulunan hazine arazilerini ekonomiye kazandırmak için 43 ilde yer alan arsaları ve hobi bahçelerini satışa çıkardı. Mülkiyeti hazine adına kayıtlı olan bu arsalar, metrekare fiyatı dahil olmak üzere sadece 17 bin TL'ye, hobi bahçesi ve bağ bahçe olarak kullanılabilecek arsa

Milli Emlak o ilde 75 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Siirt ili, Baykan ilçesi, Yeşilçevre Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 11 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak Ankara Polatlı'da 44 bin 500 TL'ye arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Polatlı ilçesi, Müslüm Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 8 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak 124 bin TL'ye arsa satıyor! İhalesi 11 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Siirt ili, Baykan ilçesi, Yeşilçevre Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 11 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak başkentte 45 bin liraya imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Polatlı ilçesi Müslüm Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 9 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 69 bin TL'ye arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya  ili, Kulu ilçesi Arşıncı Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 12 Ağustos'ta yapılacak.

Milli Emlak Konya'nın o ilçesinde 10 bin 800 TL'ye imarlı arsa satıyor! İhalesi 25 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya  ili, Selçuklu ilçesi Meydan Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 25 Ağustos'ta yapılacak.

Milli Emlak 19 bin 200 TL'ye imarlı arsa satıyor! Duyan inanamadı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kırşehir ili, Kaman ilçesi Kurancılı - Cumhuriyet Mahallesi'ndeki konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın yapılacak.

Milli Emlak'tan Tokat'ta arsa fırsatı! Konut ve ticaret alanı imarlı arsayı sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat  ili, Yeşilyurt ilçesi Evrenpaşa Mahallesi'ndeki konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın yapılacak.

Milli Emlak'tan 110 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Isparta  ili, Şarkikaraağaç ilçesi Aşağı Kale Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Milli Emlak'tan 80 bin 100 TL'ye arsa fırsatı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat ili, Yeşilyurt ilçesi Evrenpaşa Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor.

Milli Emlak o ilde 73 bin liraya arsa satıyor! İhalesi yarın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat ili, Yeşilyurt ilçesi Evrenpaşa Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek.

Milli Emlak başkentte 115 bin 400 TL'ye arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara  ili, Gölbaşı ilçesi Karaali Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın tarihinde saat 09:30'da gerçekleştirilecek.

Milli emlak dilekçesi Haberi

Milli emlak dilekçesi

Milli emlak arazi satın alma dilekçesi!


Milli emlak, mülkiyet hakkı devlette olan araziler olarak karşımıza çıkıyor.  Milli emlak arazi satın alma işlemlerinin başında bir dilekçe ile taşınmaz malın bağlı bulunduğu ilçede ise malmüdürlüğü, İlde ise Defterdarlık  Emlak  Müdürlüğü veya Milli Emlak Müdürlüğüne müracaat etmek geliyor. 


Milli emlak arazisinin özelliklerinin (ada, parsel,yüzölçüm v.s.) bulunduğu, açık adresini belirtir bir dilekçe ile müracaat edilmesi halinde ihale günü ve saati müracaat edene bildiriliyor. Hazine arazileri açık ve kapalı ihale usulüyle satılabiliyor. 



Milli emlak arazi satın alma dilekçe örneği... 

T.C.

................ VALİLİĞİ / KAYMAKAMLIĞI

DEFTERDARLIĞI / MALMÜDÜRLÜĞÜ


Sayı :

Konu :



Sayın ...................



19/4/2012 tarihli ve 6292 sayılı Orman Köylülerinin Kalkınmalarının Desteklenmesi ve Hazine Adına Orman Sınırları Dışına Çıkarılan Yerlerin Değerlendirilmesi ile Hazineye Ait Tarım Arazilerinin Satışı Hakkında Kanun hükümlerine göre satın...