03 / 07 / 2024

Milli Emlak erzurum arsa satışı

Milli Emlak erzurum arsa satışı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Erzurum ili Oltu ilçesi, Yasinhaşimoğlu Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 18 Temmuz 2022 tarihinde saat 09:45'te yapılacak.

Milli Emlak'tan 3 şehirde Haziran 2024 fırsatı! KDV'den muaf araziler 36 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Erzurum, Ankara ve Konya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği söz konusu satış ihaleleri Haziran ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 12 bin, 25 bin ve 35 bin TL'ye KDV'den muaf araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Erzurum, Çorum ve Konya'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış bedelleri 12 bin TL'den başlıyor. İşte o ihale ilanları...

Milli Emlak'tan sudan ucuza KDV'den muaf araziler! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çorum, Erzurum ve Erzincan'da yer alan araziler için satış ihalesi düzenliyor. İşte 3 arazinin satışa çıkarılacağı o tarihler...

Milli Emlak 3 ildeki 2 lojman ile 11 adet arsa ve araziyi taksitle satıyor! Milli Emlak satış!

Milli Emlak, Mersin, Kayseri ve Erzurum'daki 2 lojman ile 11 adet arsa ve araziyi taksitle satıyor. İşte gayrimenkullerin fiyatları ve satış tarihleri...

14 bin TL'ye gayrimenkul sahibi olma imkanı! Milli Emlak, 3 şehirde 65 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor!

Milli Emlak, Ankara, Erzurum ve Afyonkarahisar'da yer alan 65 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? İşte detaylar...

Milli Emlak'tan son dakika KDV'den muaf arazi fırsatı! İki ilde 25 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Erzurum ve Tokat'ta yer alan iki adet araziyi satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa sunulan arazilerin satış fiyat 25 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan Haziran 2024 fırsatı! KDV'den muaf araziler 46 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Erzurum ve Amasya'da yer alan arazileri satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arazilerin satış fiyatları 46 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan iki ilde kiralık araziler! 1.170 TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Erzurum ve Konya'da yer alan iki adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiraya verilecek olan arazilerin kira bedelleri 1.170 TL'den başlıyor.

KDV'den muaf arazi arayanlar dikkat! Milli Emlak 3 ilde arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Antalya, Erzurum ve Çankırı'da yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış fiyatları 14 bin 800 TL'den başlıyor...

Milli Emlak'tan 3 ilde satılık arazi! KDV'den muaf arazi fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çorum, Erzurum ve Kahramanmaraş'ta yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 20 Şubat, 21 Şubat ve 6 Mart'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan Ankara ve iki ilde daha kiralık 3 arazi! 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Konya ve Erzurum'da yer alan 3 adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 6 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan Erzurum'da imarlı arsa fırsatı! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Erzurum ili Oltu ilçesi, Yasinhaşimoğlu Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 18 Temmuz 2022 tarihinde saat 09:45'te yapılacak.

Burdur Milli Emlak 'tan 49 yıllığına 9 taşınmaz!

Burdur Milli Emlak, ilgili kanun gereği 9 taşınmazın üzerinde 49 yıl süreli bağımsız ve sürekli nitelikte irtifak hakkı tesis edilmesi için ihale düzenledi. Taşınmazların yüzölçümleri 64 bin 155 metrekrare ile 6 milyon 192 bin 214 metrekare arasında

Milli Emlak erzurum arsa satışı Haberi

Milli Emlak erzurum arsa satışı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam ediyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki yeni satış ihaleleri arasında Erzurum ili Oltu ilçesindeki imarlı arsa da dikkat çekiyor. 

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, söz konusu arsa Erzurum ili Oltu ilçesi, Yasinhaşimoğlu Köyü'nde bulunuyor.

İhaleye çıkan imarlı arsanın taşınmaz numarası 25120103407 olarak belirtildi. Arsanın yüz ölçümü 682,28 metrekare.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan ihale detaylarına göre, hazine hissesinin de 682,28 metrekare olarak belirlendiği söz konusu arsanın toplam muhammen bedeli 170 bin 750 TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli de...