25 / 07 / 2024

Milli Emlak İl Müdürlüğü operasyon

Milli Emlak İl Müdürlüğü operasyon

Milli Emlak İl Müdürlüğü'ne gerçekleşen operasyonla aralarında Milli Emlak çalışanının da yer aldığı 12 kişi gözaltına alındı. 

Milli Emlak'tan Ankara, Bolu ve Denizli'de satılık arsa ile araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Bolu ve Denizli'de yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa ve arazilerin fiyatları 142 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan 8 adet dev arazi ve 20 adet lüks daire satışı...

Milli Emlak, uygun fiyatlı arsa ve konut satışları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Milli Emlak tarafından belirtilen illerde yaşayan vatandaşlara güzel haber. 8 adet dev arazi ve 20 adet lüks daire satışa çıkarıldığı kaydedildi. 

Milli Emlak, iki şehirde 4 adet arazi ve 1 arsayı taksitle satılıyor! 

Milli Emlak, Kayseri ve Yozgat'ta yer alan iki şehirde 4 adet arazi ve 1 arsayı taksitle satılıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ilan metinleri... 

Milli Emlak'tan yeni fırsat! Üç ilde 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi satılıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kırıkkale, Erzincan ve Amasya'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 5 bin 50 TL'den başlıyor.

1940 yılında Milli Emlak arazi satışlarına taksit getirildi! 20 yılda ödenebilecek!

1940 yılında Milli emlak tarafından satılan arazilere 20 sene taksitle ödeme kolaylığı getirildi. 

Milli Emlak'tan 25 bin TL, 31 bin TL ve 38 bin TL'ye satılık araziler! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kütahya, Tokat ve Ankara'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış bedelleri 25 bin TL'den başlıyor. 

Milli Emlak'tan Muğla ve Ankara'da satılık arazi! 45 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Muğla'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış bedelleri 45 bin TL'den başlıyor.

İki ildeki 4 adet arsa ile 3 adet arazi taksit fırsatıyla satılıyor! Milli Emlak satılık! 

Milli Emlak, Mardin Artuklu ve Muğla Seydikemer'de yer alan 4 adet arsa ile 3 adet araziyi taksit fırsatıyla satıyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Milli Emlak satılık... 

1933 yılında İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü'nden Sultan Ahmet'te kiralık dükkan ilanı!

1933 yılında İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü, Azap Kapıda Hacı Ama Mahallesi'nin, Yenikapı Caddesi'ndeki beş dükkan kiralıkmış.

Milli Emlak satış ilanları: İki şehirde KDV'den muaf 45 adet arsa ve arazi satılıyor! 

Artvin ve Konya'da yer alan 45 adet arsa ve arazi satılıyor KDV'den muaf olarak satılıyor. Milli Emlak satış ilanlarını açıkladı. İşte ayrıntılar... 

1935'te Milli Emlak Müdürlüğü'nden 13 bin 977 TL'ye satılık han!

1935 yılında Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Mercan Ağa Mahallesi'nin Çakmacılar yokuşunda yer alan Yusufyan Hanı 13 bin 977 liraya satılmış.

4 ildeki bina, arsa ve araziler yüzde 20 indirimle satılıyor! Milli Emlak satılık Mayıs 2024! 

Milli Emlak, 4 şehirdeki 36 adet gayrimenkulü satıyor. Söz konusu gayrimenkuller arasında bina, arsa ve araziler yer alıyor. İşte Milli Emlak satılık Mayıs 2024...

Kocaeli ve bir şehirde daha 47 adet arsa ve arazi taksitle satılıyor! İşte Milli Emlak satış ilanları! 

Kocaeli ve Çorum'da yer alan 47 adet arsa ve arazi taksitle satılıyor. Peki arsa ve arazilerin büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte Milli Emlak satış ilanları...

Milli Emlak İl Müdürlüğü operasyon Haberi

Milli Emlak İl Müdürlüğü operasyon

Milli Emlak İl Müdürlüğü'ne gerçekleşen operasyonla aralarında Milli Emlak çalışanının da yer aldığı 12 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin kaçakçılıktan el koyulan malları yasadışı yollarla piyasaya sürdükleri ortaya çıktı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçakçılıktan el koyulan malların bir suç çetesi tarafından piyasaya sürüldüğü belirlendi. Şüphelileri teknik ve fiziki takibe alan organize polisi çalışmalarını tamamlamalarından sonra bugün erken saatlerde Milli Emlak İl Müdürlüğü'ne operasyon düzenledi. Gerçekleştirilen operasyonda bir Milli Emlak çalışanı ve 11 taşeron firma görevlisi olmak üzere 12 kişiyi gözaltına alındı. 

Gözaltına alınan şüphelilerin ihaleye fesat karıştırma, rüşvet, resmi belgede sahtecilik, çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve yönetmek, örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek, kurulan örgüte üye olmak suçlamasıyla yakalandıkları tespit edildi. Operasyon...