13 / 05 / 2024

Mim mühendislik tanıtımı

Mim mühendislik tanıtımı

Depremde binaların yıkılmasını önleyen izolatör sistemini üreten Mim Mühendislik, Avrupa ’ya ihracat hedefliyor. Türkiye’de yüzde yüz yerli olarak üretimine başladı.

Yücesoy Statü'nün tanıtım ofisi açıldı!

Yücesoy Mühendislik’in Ulukent’teki yeni projesi Yücesoy Statü'nün tanıtım ofisi açıldı.

Mim Mühendislik tünel projelerinde öncü!

Mim Mühendislik, İstanbul ve Ankara metrosu başta olmak üzere onlarca projeye imza attı. Mim Mühendislik’in Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Sultanoğlu “Nerede tünel var, biz oradayız. Bu sektörde dünyada ilk 3’teyiz” diye konuştu.

Mim Tanıtım: Gayrimenkul sektöründe yirmi yıllık deneyimli oyuncu!

Mim Tanıtım yirmi yıllık deneyimi ile firmanızın tüm ihtiyaçlarına eğitimli kadrosu ile cevap veriyor. Arazi geliştirme, Konsept, satış ve Pazarlama adımlarının tamamında firmanız ile uyum içerisinde çalışıp sorunsuz süreç yönetimini garanti ediyor.

MİM Tanıtım projenizi doğru kitleye ulaştırıyor!

Bir Projeniz var, doğru kitleye duyurup tüketiciye ulaşmanız gerekiyor. Fakat bunu nasıl yapmanız gerektiğini bilmiyorsunuz. İşte MİM Tanıtım, Organizasyon ve Danışmanlık firması burada devreye giriyor.

Mim Mühendislik yerli izolatör sistemi üretiyor!

Depremde binaların yıkılmasını önleyen izolatör sistemini üreten Mim Mühendislik, Avrupa ’ya ihracat hedefliyor. Türkiye’de yüzde yüz yerli olarak üretimine başladı.

Çevre Bakanlığı tanıtım müziği yarışmasında geri sayım!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından “ Çevre BENim ” sloganıyla düzenlenen Tanıtım Müziği Yarışmasına başvurular son buldu. Çevre Bakanlığı tanıtım müziği yarışmasında geri sayım başladı.

Aksaray tanıtım günleri başladı!

Geçtiğimiz yıl başkent Ankara'da tanıtımı yapılan Aksaray tanıtım günlerinin ikincisi İstanbul Feshane 'de gerçekleşiyor. Bugün açılışı yapılan “İstanbul Kökleriyle Buluşuyor” fuarında Aksaray Eskil 'de tanıtılacak.

Navart Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Navart Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Şahin, İkram Çakar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Ekim'de kuruldu.

İstanbul'un tanıtımı için 29.7 milyon TL harcanacak!

İstanbul Stratejik Planı'na göre uluslararası alanda İstanbul'un tanıtımı için 29,7 milyon TL; Boğaziçi öngörünüm alanını korumak ve geliştirmek için 6,5 milyon TL, kültür ve tabiat varlıklarının korunması 347,3 milyon TL harcanacak.

Başakşehir yeni kent merkezinin tanıtım filmi!

İstanbul Avrupa yakasında Başakşehir bölgesinde 60 bin metrekare alan üzerinde inşa edilmesi planlanan Başakşehir yeni kent merkezinin detayları ve tanıtım filmi haberimizin içerisinde yer alıyor...

Çevre Bakanlığı Tanıtım Müziği Yarışması afişleri belediye otobüsleri ve metrolarda!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla düzenlenen Tanıtım Müziği Yarışması için hazırlanan özel afişler vatandaşların beğenisine sunuldu.Çevre Bakanlığı Tanıtım Müziği Yarışması afişleri belediye otobüsleri ve metrolarda.

Osmangazi Soğanlı mahallesi kentsel dönüşüm projesi tanıtıldı!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım'a Soğanlı Mahallesi'nde yapılacak kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgiler verdi. Osmangazi Soğanlı mahallesi kentsel dönüşüm projesi tanıtıldı.

Türkiye Tanıtım Günleri’ne Trabzon Büyükşehir Belediyesi damga vurdu!

24 - 26 Eylül tarihlerinde Arnavutluk'un İşkodra kentinde düzenlenen Türkiye Tanıtım Günleri’ne Trabzon Büyükşehir Belediyesi damga vurdu. Arnavutluk'ta Trabzon ve Büyükşehir Beleidyesi çok yönlü olarak tanıtıldı.

Mim mühendislik tanıtımı Haberi

Mim mühendislik tanıtımı

Mim Mühendislik İnşaat Çelik Endüstri Sanayi ve Tic. A. Ş, yurtdışında birçok ülkede kullanılan ve olası bir deprem anında ve sonrasında binanın yıkılmasını engelleyen ve alacağı zararı minimum seviyeye indiren izolatör sisteminin, Türkiye’de yüzde yüz yerli olarak üretimine başladı. 


Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şuyun, sistemin deprem ülkesi Türkiye’de yaygınlaşması gerektiğini ve öncelikli olarak hastanelerin, öğrenci yurtlarının ve okulların bu şekilde korunması gerektiğini vurguladı. Şuyun, sistemin Türkiye’de kullanılabileceğine yönelik TSE’den ‘G Belgesi’ni aldıklarını, CE belgesini almak için ise kalan son birkaç testi yaptırdıklarını aktararak, “CE Belgesini aldıktan sonra bunu da Avrupa’ya satacağız. Bu sistem, Avrupa’da çok yaygın kullanılan, hatta Avrupa’nın mecbur tuttuğu bir sistemdir” dedi. 


Kendisi makine mühendisi olan Ahmet Şuyun, Mim Mühendislik firmasının 2000 yılında İstanbul’da kurulduğunu ve bir sene sonra...