06 / 07 / 2024

Mimar adaylarından Ereğliye ziyaret

Mimar adaylarından Ereğliye ziyaret

Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü son sınıf öğrencileri bölge planlaması konusunda çalışma konusu olarak seçtikleri bölgede Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesini ziyaret etti...

Serdal Adalı: Beşiktaş Gayrimenkul Projesi'nin imzaları da sözleşmeleri de var! 

Beşiktaş Kulübünün başkan adaylarından Serdal Adalı, Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile ilgili konuştu ve bu projenin siyah-beyazlı kulübün geleceği olduğunun altını çizdi. Adalı, projenin imzalarının da sözleşmelerinin de olduğunu belirtti ve seçilir seçilmez tapuların alınacağını söyledi. 

Asgari ücretliler 28 Mayıs'a kilitlendi! Asgari ücret artışı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce belli olur mu?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından adayların seçmen karşısına hangi vaatler ile çıkacağı merak konusu. Cumhurbaşkanı adaylarından sabit gelirlilere yönelik ekonomik vaatler beklenirken, asgari ücret artışının 28 Mayıs öncesi açıklanacağı da ileri sürülüyor.

Yurtiçi piyasalar, seçime olumlu bir zeminde giriyor!

Seçime son bir gün kala Borsa İstanbul’da hareketlilik beklentilerine paralel olarak fazlasıyla yüksek seyrediyor. Ayrıca, cumhurbaşkanı adaylarından Muharrem İnce’nin seçimden çekildiğini açıklaması, seçime ilişkin belirsizliğin kalkacağı düşüncesiyle piyasalar seçime olumlu bir zeminde giriyor.

Hulusi Belgü tutuklandı!

Ankara merkezli 29 ilde gerçekleştirilen ’Demir Yumruk’ operasyonunda gözaltına alınan,  Fenerbahçe camiasının en tanınmış isimlerinden ve başkan adaylarından Hulusi Belgü tutuklandı.

Kadıköy'deki Razi Trak Köşkü satılıyor!

İstanbul'da bulunan ve Fransız bir mimar tarafından yapıldığı tahmin edilen 1’inci derece tarihi eser Razi Trak Köşkü, 85 milyon TL'ye satışa çıkarıldı.

Almanya'da başbakan adaylarından artan kira ücretleri için yeni öneriler!

Almanya'da, 26 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde yarışacak başbakan adayları artan kira ücretlerini masaya yatırdı...

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu Kemerburgaz tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Burak Elmas'tan Florya tesisleri açıklaması!

Galatasaray Başkan adaylarından Burak Elmas, gayrimenkul yatırımlarıyla ilgili konuştu. Burak Elmas, "Kemerburgaz için bütün detaylar, finansman hazır. Projemiz 25 ile 28 ayda bitecek" dedi ve Mecidiyeköy için birçok kiralama alternatifi bulunduğunu söyledi.

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas'tan Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Adaylarından Burak Elmas sarı-kırmızılı kulüp için hayata geçireceği seçim vaatlerini anlattı. Elmas, Kemerburgaz arazi için de açıklamalarda bulundu.

Mimarlar Odası'ndan ‘Mimar makam şoförü’ ilanına tepki! 

İstanbul’da çok sayıda konut projesi yapan Keleşoğlu Holding tarafından makam şoförü almak için iş ilanı verildi. İlanda, şoförün mimar ya da inşaat mühendisliği bölümü mezunu olması istenmesine Mimarlar Odası tepki gösterdi...

Çengelköy'de 23 milyon TL'ye satılık köşk!

Ağa Han Mimarlık Ödülü almış Türk mimarı tarafından 1993 yılında restore edilen Çengelköy'deki özel köşk satışa çıkarıldı....

Genç mimar nasıl iş bulur?

Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, YAPI Dergisi işbirliğiyle genç mimarların ve mimar adaylarının iş bulma süreçlerine katkı sağlayacak olan ‘Genç Mimar Nasıl İş Bulur?’ konulu bir panel gerçekleştirdi.

Beykoz’un imar problemi için kamuoyu yapılanması!

CHP Beykoz Belediye Başkan aday adaylarından Muammer Tonya, bölgedeki imar probleminin kamuoyu yapılanması yapılarak çözüleceğini söyledi.

Mimar adaylarından Ereğliye ziyaret Haberi

Mimar adaylarından Ereğliye ziyaret

Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü son sınıf öğrencileri bölge planlaması konusunda çalışma konusu olarak seçtikleri bölgede Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesini ziyaret etti. 


Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü son sınıf öğrencileri bölge planlaması konusunda çalışma konusu olarak seçtikleri bölgede Ereğli Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkan Yardımcısı ve İmar Müdür V. Adem Erdal ile teknik personelden bilgi aldı. 

Belediye Meclis Salonunda 31 öğrenci ve 4 öğretim üyesini ağırlayan Belediye Başkan Yardımcısı ve İmar Müdür V. 

Adem Erdal, "Belediye Başkanımız şehir dışında olduğu için bugün sizlerle birlikte olamayacak. Onun sevgi ve selamlarını iletiyorum" dedi. 


Belediye Başkan Yardımcısı Agah Taşkın ise, üniversite öğrencilerine her konuda yardımcı olduklarını ve olmaya devam edeceklerini ifade ederek, "Sizlerin gözlerinizdeki ışıltıyı görüyoruz. Allah kısmet...