14 / 05 / 2024

mimar Ahmet S. Tükel

mimar Ahmet S. Tükel

Mimar Ahmet S. Tükel kimdir? Mimar Ahmet S. Tükel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet S. Tükel, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ahmet Tükel...

Emekliye '100. Yıl İkramiyesi' müjdesi! 

Emeklilere bu yıl ilk kez verilecek yüzyılın hediyesinde yeni ayrıntılar belli oldu. Ahmet Sözcan, Cumhuriyetin 100. yılında verilmesi beklenen 5 bin TL'lik ikramiye için mecliste konuşulanları anlattı.

Ahmet Süleyman Karakaya hangi okuldan mezun oldu? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda, Riskin Erken Saptanması Komite Üyesi olan Türk iş insanı Ahmet Süleyman Karakaya, nerede doğdu? Hangi bölümde okudu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Ahmet Süleyman Karakaya ile ilgili merak edilen her şey...

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu.

Asgari ücret zammında flaş gelişme! Ankara kulislerinde ne konuşuluyor? Asgari ücrete ne kadar zam gelecek? Hemen bakın!

Asgari ücret görüşmeleri yaklaşırken gündeme birçok farklı rakam geliyor. TGRT Haber Ankara Haber Müdürü Ahmet Sözcan, asgari ücretle ilgili bir açıklamada bulundu. Peki asgari ücret kaç lira olacak? 2023 asgari ücrete ne kadar zam gelecek? İşte o detaylar ve Ankara Kulislerinde konuşulanlar...

Metzen Hırdavat Metal İnşaat Lojistik Elektrik Elektronik Temizlik Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Metzen Hırdavat Metal İnşaat Lojistik Elektrik Elektronik Temizlik Ürünleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Sözen tarafından kuruldu.

Yüksek Mimar Ahmet Nuri Tan vefat etti!

Milli basketbolcu, D.G.S.A. Yüksek Mimar Ahmet Nuri Tan hayatını kaybetti.

Mimar Ahmet Kıran hayatını kaybetti!

ODTÜ Mimarlık mezunu Mimar Ahmet Kıran, 24 Şubat 2021 tarihinde Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde vefat etti. 

Ahmet Erkutoğlu: Konut satışlarında yeni rekora imza atabiliriz!

AYİDER Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, ''Yıl sonunda yeni bir konut satış rekoruna daha imza atabiliriz'' diye konuştu.

İç Mimar Ahmet Güneş'e 'En İyi İç Mimar' ödülü!

Ünlü İç Mimar Ahmet Güneş, 1.Zirve ve Kariyer Ödül Töreni’nde Türkiye’nin En İyi İç Mimarı Ödülünü aldı.

Konutta düşük faiz rekorla etkisini gösterdi!

AYİDER Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, “Düşük konut faizi etkisini gösterdi, konut satışında rekor geldi” dedi. Erkurtoğlu, konut satışlarına ilişkin konuştu. 

Koronavirüsle ofis ve konutlarda yüksek kulelere talep azalacak mı?

Koronavirüs yaşam pratiklerimizde ve gündelik hayatımızda birçok değişime sebep oldu. İç mimar Ahmet Güneş, koronavirüsün mimari tasarımları nasıl etkileyeceğini anlattı. Güneş, konutlarda balkonun önemli bir kriter olacağını ve ofis ve konutlarda yüksek kulelerin tercih edilmeyeceğini söyledi.

Mimar Ahmet Vefik Alp’in Gebze ‘Bilimkent’ projesine uluslararası ödül!

Osmangazi Köprüsü Gebze ayağında inşaatı yarım bırakılan Mimar Ahmet Vefik Alp imzalı Bilimkent projesi uluslararası bir ödül daha aldı.

Ahmet Erkutoğlu: Konut almanın en uygun zamanı!

AYİDER Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkutoğlu, ''Yatırımlar konusunda temkinli yaklaşım var. Oysa fiyatlar açısından da en uygun zaman dilimi içerindeyiz. Satışlara baktığımız zaman banka kredilerinin düşük faiz uygulamasının kredili satışa olan ilgiyi de gösteriyor'' dedi.

mimar Ahmet S. Tükel Haberi

mimar Ahmet S. Tükel

Ahmet S. Tükel kimdir?

Ahmet S. Tükel, 1949 yılında İzmir'de doğdu. 1967 yılında Saint Joseph Lisesi'nden (İstanbul) mezun oldu.

Ardından; University of Michigan (Lisans) School of Architecture (Master 1973) ve School of Urban Planning (Master 1974) eğitimlerini tamamladı. 


İZMİR Mimarlar Odası, İzmir Serbest Mimarlar Derneği, Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Ticaret Odası ve Karşıyaka Rotary Kulübü üyesi.


Yeraltı Şehir Sistemleri - Güneş Enerji Sistemleri (1973 - 76, ABD) konulu bir akademik çalışması...