30 / 06 / 2024

mimar Ali Yönet

mimar Ali Yönet

NTT Mimarlık kurucularından Mimar Ali Yönet kimdir? Mimar Ali Yönet bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Yönet, NTT Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Mimar Ali Yönet...

Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın Çeşme'deki oteli 250 milyon euroya satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın Çeşme’deki Zigana isimli Oteli 250 milyon euroya satılıyor.

Kentsel dönüşüm işe yaramıyor mu? Mimar Önder Yılmaz'dan ezber bozan dönüşüm açıklaması!

Her bir köşesi deprem riski altında olan Türkiye'de sık sık kentsel dönüşümün önemi dile getiriliyor. Mimar Önder Yılmaz, X sosyal medya hesabından dönüşüm ile ilgili ezber bozan bir açıklama yaptı. İşte Yılmaz'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

2024 yılında DASK’ın yerine ZAS geliyor!

Başkent Sigorta Acenteleri Derneği (BASİAD) Başkanı Hacı Ali Yücel, zorunlu deprem sigortasının kapsamının genişletilerek adının Zorunlu Afet Sigortası (ZAS) olarak değiştirileceğini, uygulamanın 2024'ün başında devreye alınacağını söyledi.

Gram altında bu rakam ilk kez verildi! Yıl sonu bu rakamı görecek! Aklınızı başınızdan alacak! Acil bakın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, altın piyasasına yönelik açıklamalarda bulundu. Altında önümüzdeki dönemde bir geri çekilme olup olmayacağı konusunda birtakım değerlendirmelerde bulunan Yıldırımtürk, altının 2 bin TL’yi görebileceğini söyledi.

Ali Y. Koç Kimdir?

Ali Y. Koç kimdir? Ali Y. Koç’un mesleği nedir? Ali Y. Koç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Altın sahaların tozunu attırmaya geliyor! Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yeni senaryoyu açıkladı!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta bankaların iflas kararlarıyla yükselişe geçerken, yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise altında yeni senaryoyu açıkladı!

Gram altın daha düşer mi? Uzman isimden çok net tahmin

Son günlerde oldukça hareketli bir grafik sergileyen altının gram fiyatı için Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yeni bir değerlendirme yaptı.

Altın yıl sonunda kaç lira olacak? Böyle bir rakamı kimse söylemedi! Altın uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk açıkladı

Altın fiyatlarında yıl sonu tahminleri teker teker geliyor. Gram altın 1. 500 lira olacak diyen de var 2. 000 lira olacak diyen de… Ünlü altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk’ün yıl sonu tahmini ne; İşte detaylar…

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Haydar Ali Yıldız'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde  Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'ın kentsel dönüşüm açıklamasını ve Zürafa Sokak ile Kadem Sokak'ın akıbetini kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Kayı Yıldız Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Yıldız Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldız tarafından kuruldu.

Yüksek Mimar Ali Firuzan Baytop vefat etti!

Yüksek Mimar Ali Firuzan Baytop, hayatını kaybetti.

Yüksek Mühendis Mimar Ali Ulvi Serdaroğlu vefat etti!

İTÜ 1968 mezunu Yüksek Mühendis Mimar Ali Ulvi Serdaroğlu hayatını kaybetti. 

mimar Ali Yönet Haberi

mimar Ali Yönet

Ali Yönet kimdir?

Ali Yönet, 1975 yılında İzmir'de doğdu. Orta öğretimini 1993 yılında Ankara Fen Lisesi'nde, lisans öğrenimini 2000 yılında İ.T.Ü Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünde tamamladı. 


1998 yılında başladığı meslek yaşamını 2004'de kurucusu ve ortağı olduğu NTT Mimarlık bünyesinde sürdürmektedir.


NTT Mimarlık

"2004 yılında Ali Yönet, Ozan Özyiğit ve İbrahim Canseven tarafından kurulan, 2009 yılından itibaren Ali Yönet ve İbrahim Canseven tarafından yönetilen NTT Mimarlık, mimari proje, danışmanlık, kontrollük ve proje yönetimi hizmetleri sunmaktadır.


Yaklaşım: NTT Mimarlık özellikle sanat-mimarlık-kent bütünleşmesini sağlamaya çalışan kolaboratif ve fonksiyoncu bir tasarım yaklaşımını benimsemiştir. 


Yaratıcılığın, güncel yapı bilgisiyle iyi bir mimarlık ürününe dönüşebileceğini savunan, her projenin kendine özgü gerçeklerinin olduğunu bilen ve çoğaltmalardan uzak duran, mimarinin sanatsal boyutu ile teknik hizmet boyutunu belli bir dengede tutmaya çalışan firma kendine has...