17 / 05 / 2024

mimar Aslı Sekmen kimdir

mimar Aslı Sekmen kimdir

İlkay Öngün ile ortak olarak kurdukları Mimararşiv çatısı altında hizmet vermekte olan Mimar Aslı Sekmen kimdir? Aslı Sekmen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mimar Aslı Sekmen..

Almanya'daki Beef Grill Club Kadewe’de Designist İmzası!

İç Mimar Aslı Arıkan Dayıoğlu liderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü iç mimari projeler hayata geçiren Designist, Berlin’de tasarladıkları Beef Grill Club zincirine bir yenisini daha ekledi. 

Hayati İnanç:Tac Mahal'i Mimar Sinan'ın iki çırağı yaptı!

Esenler'de gerçekleşen “Gençler Tarihiyle Buluşuyor” adlı programda konuşan Yazar Hayati İnanç, Hindistan’daki Tac Mahal’i Mimar Sinan’ın iki çırağının yaptığını, yani bu eserin aslında Osmanlı'nın eseri olduğunu ifade etti...

Mimararsiv.com yurt dışına açılacak!

Aslı Sekmen ve İlkay Ongun tarafından mimarları ve malzeme tedarikçilerini bir araya getirme fikriyle kurulan Mimararsiv.com yurtdışına açılmak için plan yapıyor.

Aslı Dağaltı Dilsiz kimdir?

Mimari tasarım ve uygulama alanındaki çalışmalarına 2006 yılında Ulaş Yılmaz ile kurduğu YUDA Mimarlık'ta aktif olarak devam etmekte olan Mimar Aslı Dağaltı Dilsiz kimdir?

İlkay Öngün kimdir?

Aslı Sekmen ile ortak olarak kurdukları Mimararşiv çatısı altında hizmet vermeye devam eden İlkay Öngün kimdir? İlkay Öngün bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İlkay Öngün..

Aslı Sekmen kimdir?

İlkay Öngün ile ortak olarak kurdukları Mimararşiv çatısı altında hizmet vermekte olan Mimar Aslı Sekmen kimdir? Aslı Sekmen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mimar Aslı Sekmen..

Aslı Şener kimdir?

2010’da anonim.istanbul’un kuruluşunda yer alan ve halen anonim. ekibinin bir üyesi olarak profesyonel çalışmalarını sürdüren Mimar Aslı Şener kimdir? Aslı Şener bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Evinizin enerjisini de temizleyin!

Enerjisi tıkanık alanlarda kolay bir temizlik yapıp yolunuzu açmaya ne dersiniz? Mimar Aslıhan Ekitmen, uzun süredir mekânların enerjilerini temizliyor. Yeni yıla girerken mekânlarımızı temizlemeye var mısınız?

Mimar Dan Kwan: Otellerin de kişiliği vardır!

The Marmara Taksim 'in yenilenme projesinin mimarı Singapurlu Dan Kwan, “Otelleri ayrı birer kişilik olarak incelediğinizde düzgün iş çıkarabilirsiniz ” diyor... The Marmara Taksim şehrin merkezinde bir kent simgesi...

Aslı Bahçe nerede, nasıl gidiliyor

Kartal, Uğur Mumcu'da yer alacak Aslı Bahçe; İnanlar İnşaat tarafından hayata geçirilecek. Projenin 45 kattan meydana gelmesi planlanıyor. Detayları belli olmayan proje; Pendik'e, Sultanbeyli'ye ve Sancaktepe'ye yakın konumda yer alıyor...

İkitelli OSB şantiyesine mimar ve iç mimar aranıyor!

İkitelli bölgesinde yapımı devam eden Organize Sanayi Başkanlığı binası şantiyesinde görevlendirilecek takım mimar ve iç mimar aranıyor...

Antik Tekstil, mimar ve inşaat mühendisi alacak!

Antik Tekstil, Avcılar 'da devam eden inşaatında görevlendireceği inşaat mühendisi ve mimar arıyor.   şžirket, İstanbul- Avcılar bölgesinde yer alan inşaatında, ince işleri takip edebilecek mimar ve inşaat mühendisi arıyor

Vetro Grup mimar ve inşaat teknikeri arıyor!

Vetro Grup alüminyum cephe kaplamasında görevlendirilmek üzere mimar ve inşaat teknikeri aradığını duyurdu. Söz konusu alanlara müracaat edeceklerin konularında tecrübeli olmaları gerekiyor

mimar Aslı Sekmen kimdir Haberi

mimar Aslı Sekmen kimdir

Aslı Sekmen kimdir?

Aslı Sekmen, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Ekonomi bölümünden 1998 yılında mezun oldu. 


5 yıllık bankacılık kariyeri ardından, Avrupa menşeli ileri düzey mimari ürünlerin distribitörlüğünü yapmak üzere kendi malzeme firmasını kurdu ve 2011 yılına kadar ülke distribitörlüğü bazında çalıştı. 


Sonrasında, 2 yıl perakende mimarisi alanında uzman bir mimarlık firmasında Pazarlama ve İletişim Direktörü olarak yer aldı ve bu sayede sektörün mimarlar tarafını daha yakından gözlemleme imkanı buldu. 


Halen İlkay Öngünile ortak olarak kurdukları MIMARSIV çatısı altında hizmet vermeye devam ediyor.


İletişim bilgileri

Mimarşiv | Mimari Malzeme Arşivi

Tel: 0 212 243 36 43

Adres: Fransız Geçidi Karaköy ISTANBUL

E-Posta:...