19 / 05 / 2024

mimar Burcu Yücetaş Ural

mimar Burcu Yücetaş Ural

Mimar Burcu Yücetaş Ural kimdir? Burcu Yücetaş Ural, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Burcu Yücetaş Ural, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Burcu Yücetaş Ural...

Kentsel dönüşüm işe yaramıyor mu? Mimar Önder Yılmaz'dan ezber bozan dönüşüm açıklaması!

Her bir köşesi deprem riski altında olan Türkiye'de sık sık kentsel dönüşümün önemi dile getiriliyor. Mimar Önder Yılmaz, X sosyal medya hesabından dönüşüm ile ilgili ezber bozan bir açıklama yaptı. İşte Yılmaz'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Japon deprem uzmanından Hatay uyarısı: Hatay'ı denizden bir deprem vurabilir! Etkisi Kahramanmaraş depremiyle aynı olur!

Yüksek mimar ve yüksek inşaat mühendisi Yoshinori Moriwaki, Hatay'a çarpıcı bir deprem uyarısında bulundu. İşte detaylar...

Japon deprem uzmanından yeni uyarı: O ili denizden gelecek bir deprem etkileyebilir! Tsunamiye de dikkat! 

Japon deprem uzmanı, yüksek mimar ve yüksek inşaat mühendisi Yoshinori Moriwaki, bir şehri denizden gelebilecek depreme ve tsunami riskine karşı uyardı. İşte Japon uzmanın o açıklaması...

Mıraculous Global Sağlık Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mıraculous Global Sağlık Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Yüksel tarafından kuruldu.

İller Bankası 400 sözleşmeli personel alıyor! Başvurular resmen başladı! Sakın kaçırmayın! İşte şartlar...

İller Bankası sözlü sınav sonucuna göre merkez ve yurt içi hizmet birimlerinde sözleşmeli olarak çalıştırmak amacıyla mühendis, mimar, şehir plancısı, peyzaj mimarı, tekniker, yönetim personeli ve büro personel kadrolarına 400 personel alacak. İşte ayrıntılar...

Mevtaş İnşaat Reklam Ve Sanayi Limited Şirket kuruldu!

Mevtaş İnşaat Reklam Ve Sanayi Limited Şirket Eyüpsultan'da Cebbar Yücetaş tarafından kuruldu.

Pandemi mimariyi nasıl etkileyecek? 

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs yaşamın her alanını etkilediği gibi mimariyi de büyük alanda etkiledi. Mimar Burcu Arkut Acun, mimari de değişimin kaçınılmaz olduğunu dile getirdi.

Mimar Nahit Yılmaz vefat etti!

Deva Holding'ten emekli mimar ve mühendis Nahit Yılmaz vefat etti... 

Mimar Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatı dudak uçuklattı! 

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve Thanx Mimarlık firmasının  sahibi mimar Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatı dudak uçuklattı. Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatının 2 milyon 400 bin TL olduğu öğrenildi. 

Mimar Zeynep Yılmaz kızı Yasemin ile alışverişte!

Cemiyet hayatının önemli isimleri arasında yer alan mimar Zeynep Yılmaz, kızı Yasemin Ilıcalı ile beraber İstinyePark'da objektiflere takıldı.

Drc Otelcilik Ve Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

Drc Otelcilik Ve Sağlık Turizmi Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Yıldırım tarafından kuruldu. 

Yüksek Mimar Saadet Yüncü, Mars'ta mimarlık çalışmalarına katılacak!

Tekirdağ’da yaşayan genç Yüksek Mimar Saadet Yüncü, Mars gezegeninde mimarlığa dair çalışmalara katılmayı hak kazanan ilk Türk oldu..

Mimar Sami Yılmaztürk vefat etti!

Bir süredir kanser tedavisi gören TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi eski Başkanı Yılmaztürk vefat etti.

mimar Burcu Yücetaş Ural Haberi

mimar Burcu Yücetaş Ural

Burcu Yücetaş Ural kimdir?

Burcu Yücetaş Ural, Karamürsel / Kocaeli’de 1982 yılında doğdu. 1993 yılında Karamürsel Anadolu Lisesi’nde orta öğrenimine başladı. Orta öğrenimini Bursa Anadolu Lisesi’nde tamamladı (2000).


 Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu (2006). İstanbul Teknik Üniversitesi Mimari Tasarım Yüksek Lisans Programı’na kabul edildi (2007). 


Bilgi Üniversitesi Tasarım Kültürü ve Yönetimi Sertifika Programı’nı tamamladı (2009). Çeşitli mimarlık bürolarında çalıştı ve serbest olarak mimarlık faaliyetlerini sürdürdü (2007 – 2011). 


Halen “Herkes İçin Mimarlık Bağlamında Mimaride Toplumsal Sorumluluk ve Mekan Üretimi” konulu tez çalışmasına devam etmekte ve kurucularından olduğu “nord mimarlık – tasarım” bünyesinde mimarlık çalışmalarını sürdürmektedir(2011 – ).


İletişim bilgileri:

Esat Işık Cad.  Dalga Sok.  

İkiz Apt.  No: 6/3  Moda 

Kadıköy / İstanbul


t. 0 216 700 13 87     

m. 0 533 436...