16 / 05 / 2024

mimar Coşku Altuğ

mimar Coşku Altuğ

Mimar Coşku Altuğ kimdir? Mimar Coşku Altuğ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Coşku Altuğ, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Coşku Altuğ..

Çin’den krizdeki emlak sektörünü destekleme sinyali geldi!

Çin Komünist Partisi politbürosu son dönemlerde sık sık gündeme gelen emlak sektörü başta olmak üzere ekonomide toparlanma sözü verdi. Söz konusu bu karar piyasalar tarafından coşku ile karşılandı.

Yüksek Mimar Ömer Taylan Sağnak vefat etti!

Kuşadası eski Belediye Başkanı ve Yüksek Mimar Ömer Taylan Sağnak hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Yüksek Mimar Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp son yolculuğuna uğurlandı! 

Kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden  Yüksek Mimar Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp'in cenazesi, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde toprağa verildi.

İstanbul'un en güzel yapılarından Kuşkonmaz Camii'nde skandal!

Üsküdar'da bulunan ve Mimar Sinan'ın en güzel eserleri arasında yer alan Kuşkonmaz Camii de denilen Şemsi Paşa Camii'nde çalışmalara başlandı. Camiinin yalı cami olma özelliğini ve orijinalliğini yok edecek yol yapımı çalışması tepki çekti.

Mimar Sinan'ın doğduğu Ağırnas'ta restorasyon çalışmaları başlıyor!

Anadolu'nun yanı sıra farklı coğrafyaları da eserleriyle nakış nakış işleyen Mimar Sinan'ın doğduğu Ağırnas Mahallesi'nde sokak sağlıklaştırması ve restorasyon çalışmaları başlıyor.

Mimar Zeynep Coşkun da son yolculuğuna uğurlandı! 

Türkiye'yi kahreden uçak kazasında hayatını kaybeden mimar Zeynep Coşkun da son yolculuğuna uğurlandı...

Mimar Zeynep Coşkun yarın Bursa'da toprağa verilecek!

Başaran Holding'e ait özel jetin, İran'ın güneydoğusundaki Durk Enar köyü yakınlarına düşmesi sonucu hayatını kaybeden mimar Zeynep Coşkun yarın defnedilecek...

Mimar Zeynep Coşkun vefat etti! O da jetteydi!

Toyota Akkoyunlu'nun sahibi olan Orhan Coşkun'un kızı mimar Zeynep Coşkun da dün Başaran Holding'e ait olan düşen jetteydi...

Altındağ Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Bu zamana kadar görevi olmamasına rağmen eğitime yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Altındağ Belediyesi, bir eğitim kurumunu daha hizmete açtı. Beşikkaya Mahallesi’ne yapılan ve bu yıl eğitim-öğretime başlayan Anadolu İmam Hatip Lisesi mütevazi ancak coşku dolu bir törenle açıldı.

Tago Architects 4 farklı coğrafyada 7 eğitim yapısı tasarlıyor!

Mimar Gökhan Aktan Altuğ liderliğindeki Tago Architects, Bakü, Dubai, İzmir ve İstanbul’da 4 farklı eğitim yapısı tasarlıyor

Kuşadası Güvercinada'ya görkemli açılış!

Kuşadası Belediyesi tarafından sürdürülen çevre düzenleme çalışmaları tamamlanan Güvercinada, Kuşadası'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yıldönümünde binlerce Kuşadalı'nın katıldığı coşkulu bir törenle açıldı.

Mimar Ayla Coşkunlar vefat etti!

İZMİR’in Alsancak semtinde yaşayan mimar 68 yaşındaki Ayla Coşkunlar, evinde yalnız olduğu sırada kimliği belirsiz bir kişinin saldırısına uğradı.

Bizim Grup Gayrimenkul 2. şubesini açtı!

Ispartakule de daha önce 7 yıl bölge projelerinin satışını yapan son 2 yıldır ise Bizim Grup Gayrimenkul olarak faaliyet gösteren ekip büyük bir coşku ve kalabalık bir topluluk ile Merkez ofisinin açılışını yaptı.

mimar Coşku Altuğ Haberi

mimar Coşku Altuğ

Coşku Altuğ kimdir?

Coşku Altuğ, 21 Kasım doğumlu. Coşku Altuğ, Ankara Bilkent Üniversitesi mezunu.


Coşku Altuğ, 1996 - 1999 yılları arasında Interior Architect firmasında Eren Talu ile çalıştı. 2000 yılında ise Elif Pekin ile birlikte PAO Mimarlık'ı kurdu.


Coşku Altuğ, 14 yıldır çalışmalarına PAO Mimarlık ile devam ediyor.


PAO Mimarlık..

2000 yılında Coşku Altuğ ve Elif Pekin ortaklığında İstanbul'da kurulan mimarlık ofisi. 


Tel: 0 212 245 10 62 

Faks: 0 212 245 11 69 

[email protected]


Elif Pekin...