03 / 05 / 2024

mimar Ece Ceylan Baba

mimar Ece Ceylan Baba

Mimar Ece Ceylan Baba kimdir? Mimar Ece Ceylan Baba, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Ece Ceylan Baba, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Ece Ceylan Baba..

Petrol Ofisi Yönetim Ofisi projesine Lagranja Design imzası!

Multidisipliner tasarım ofisi olan Lagranja Design, firma ortağı Tunga Baysal ile Mimar Ece Satıbol liderliğinde, Petrol Ofisi Yönetim Ofisi’nin iç mekanlarını tasarladı…

Ece Şenses kentsel haritalarını KOSGEB desteğiyle işe dönüştürdü!

Peyzaj Mimarı Ece Şenses de küçükken kurmayı hedeflediği firmasını KOSGEB desteğiyle açtı ve kentsel haritalarıyla ziyaretçilerin gezilerini kolaylaştırdı.

Ece Erken mimar Jale Barahya davasından beraat etti!

İstanbul'da mimar komşusu mimar Jale Barahya'ya sosyal medya üzerinden, hakaret ettiği iddiasıyla hakkında 15 bin liralık tazminat davası açılan Ece Erken beraat etti.

Ece Erken’e mimar şoku! Banka hesabına haciz kondu!

İç mimar Jale Barahya tarafından açılan dava sonucunda mahkeme sunucu Ece Erken'i haksız bulunca, 40 yaşındaki sunucunun banka hesabına haciz konuldu.

Ece Erken mimar Jale Barahya'ya ateş püskürdü!

Sunucu Ece Erken evini dekore eden ve kendisini dolandırdığını iddia ettiği mimar Jale Barahya'ya adeta ateş püskürdü

Ece Erken, mimar Jale Barahya'ya hakaret ettiği için yargıda!

Ece Erken, evini dekore eden mimar Jale Barahya hakkında ‘Ben dolandırıldım, siz dolandırılmayın’ diye bir paylaşım yaptı. Mimarın şikayeti sonrasında Erken hakkında 2.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı

Ece Erken ve Jale Barahya davasında son durum!

Evinin dekorasyonunu yapan mimar komşusu Jale Barahya’nın 1 ay süreyle koruma kararı aldırdığı sunucu Ece Erken, mahkemenin bu kararına itiraz etmişti, Ece Erken’in itirazını mahkeme reddetti.

Jale Barahya Ece Erken’den korunmak için tedbir istedi!

Sunucu Ece Erken, evinin dekorasyonunu yapan mimar komşusu Jale Barahya ile mahkemelik oldu. Savcılığa şikayette bulunan ve hakarete uğradığı iddiasıyla 15 bin TL tazminat davası açan Jale Barahya, Ece Erken’den korunmak için tedbir istedi. 

Mimar Jale Barahya'dan Ece Erken'e dava!

Ece Erken'in kendisini dolandırdığını iddia ettiği mimar Jale Barahya Ece Erken'e 15 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı.

Ece Erken mimarına dava açtı!

Ünlü sunucu Ece Erken mahkemelik olduğu mimara dava açtı. Mağduriyetinin giderilmesini isteyen Erken'in avukatı açıklamalarda bulundu.

Ece Erken'i mimar komşusu mu dolandırdı?

Ünlü sunucu Ece Erken, komşusu olan mimar tarafından dolandırıldığını iddia etti. Erken takipçilerini "Sözleşmesiz iş yapmayın" diyerek uyardı.

Ece Ceylan Baba: Yeni pazar olarak İngiltere'yi görüyoruz!

Kentsel dönüşümün de pazarı etkilediğini söyleyen Seranit Grup Başkan Yardımcısı Baba , “Kentsel dönüşüm çok hızlı başladı, Nitelikli bir dönüşüm için bundan sonrası sindirilebilir şekilde ve doğru adımlarla ilerlenerek gerçekleştirilmeli dedi.

İnşaat sektörü 2016'yı yüzde 4'ün üzerinde büyüme ile kapatacak!

İnşaat sektörü, 2016 yılına umutlu başladı. Ece Ceylan Baba, yılın ilk yarısında toparlanma, ikinci yarısında ise ciddi bir büyüme yaşaması beklenen inşaat sektörünün yılı yüzde 4’ün üzerinde bir büyüme ile kapatacağını belirtti.

mimar Ece Ceylan Baba Haberi

mimar Ece Ceylan Baba

Ece Ceylan Baba kimdir?

Ankara’da doğan Ece Ceylan Baba, ilk ve orta öğretimini Antalya’da, lise eğitimini ise Ankara'da tamamlamıştır. 

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Akademisindeki lisans eğitimine birincilik derecesi ile başlamış, yine birincilik derecesi ile mezun olmuştur. 

Yeditepe Üniversitesi Mimarlık bölümünde Yüksek Lisans ( Master of Architecture) eğitimini bitirerek Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde doktora eğitimini tamamlamış olan Ece Ceylan Baba, halen Bahçeşehir Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak faaliyet göstermektedir. 

Akademik alanda yüksek yapı ve kullanıcı katılımı konularını uzmanlık alanı olarak belirlemiş ve bu konular bağlamında dünya çapındaki yayın ve kongrelere katılım göstermektedir. 

Ayrıca, Baba Mimarlık’ın kurucu ortağı olarak serbest mimarlık hayatına devam etmektedir.    

Ece Ceylan Baba projeleri:

Seranit Turkuaz Yapı Showroom (Güneşli – İstanbul)

The Madison Hotel

1000Volt Post Prodüksiyon/Levent...