17 / 05 / 2024

Mimar Erhan Yüksel kimdir

Mimar Erhan Yüksel kimdir

Mimar Erhan Yüksel, 2011 yılında E.Y. Mimarlık ve Tasarım Ofisi'ni kurdu. Erhan Yüksel, Klas-A Mimarlık, Eren Yorulmazer Mimarlık, Tansaş, Migros ve Kiler Holding’de tecrübe kazandı. Peki Erhan Yüksel kimdir? İşte biyografisi...

Çekmeköy Hacı Yüksel Erdoğan Cami'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Soğukpınar Mahallesi’nde inşaatı süren Hacı Yüksel Erdoğan Cami’nde incelemeler yaptı.

Gökhan Yüksel: Deprem toplanma merkezlerinin sayısını artırıyoruz!

Kartal Belediyesi tarafından bu yıl 125'ncisi düzenlenen Muhtarlar Toplantısı Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel öncülüğünde gerçekleşti. Yüksel, deprem merkezlerinin artırılacağını söyledi…

Kadir Has Üniversitesi, Yapı Merkezi ve Yüksel Proje ile işbirliği yapacak!

Kadir Has Üniversitesi, eğitim, öğretim ve araştırmaya yönelik işbirliğini geliştirmek amacıyla Yapı Merkezi ve Yüksel Proje ile işbirliği anlaşmaları imzaladı.

Gaziantep Abdulkadir Yüksel Cami açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi'nin Mavikent Mahallesi’ne yaptırmış olduğu Abdulkadir Yüksel Cami’nin açılışı yapıldı.

Mimar Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatı dudak uçuklattı! 

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve Thanx Mimarlık firmasının  sahibi mimar Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatı dudak uçuklattı. Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatının 2 milyon 400 bin TL olduğu öğrenildi. 

Mimar Zeynep Yılmaz kızı Yasemin ile alışverişte!

Cemiyet hayatının önemli isimleri arasında yer alan mimar Zeynep Yılmaz, kızı Yasemin Ilıcalı ile beraber İstinyePark'da objektiflere takıldı.

Yüksel Görgeç, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Görgeç görevinden istifa etti...

Gökhan Yüksel: İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal'la nefes alacak!

CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, Kartal ile ilgili sorunları ve projelerini açıkladı.İşte Gökhan Yüksel'ın projeleri...

Gökhan Yüksel, Kartal projelerini anlattı!

CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, hayata geçireceği projelerini ve Kartal'ı beraber yöneteceği meclis üyelerini tanıttı.

Zeki Yüksel: Mimar olacağım küçük yaşlarımdan belliymiş!

Küçüklük hayalini gerçekleştirip mimar olan Gülsel İnşaat’ın sahibi ve Karşıyaka Müteahhit ve İşadamları Derneği Başkanı Zeki Yüksel, “Mimar olacağım küçük yaşlarımdan belliymiş'' diye konuştu.

Yüksek Mimar Saadet Yüncü, Mars'ta mimarlık çalışmalarına katılacak!

Tekirdağ’da yaşayan genç Yüksek Mimar Saadet Yüncü, Mars gezegeninde mimarlığa dair çalışmalara katılmayı hak kazanan ilk Türk oldu..

Yüksel Proje'nin acı günü! Necati Çakıroğlu vefat etti!

Yüksel Proje'nin Kuzey Marmara Otoyolu Müşavirlik Hizmetleri Teşkilat Başkanı Necati Çakıroğlu vefa etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınladı. 

Yüksel Proje kamu ihalelerinden 2 yıl men edilebilir!

Marmaray, Kanal İstanbul gibi dev projelerin etüd işlerini yasaya aykırı şekilde alan Yüksel Proje kamu ihalelerinden 2 yıl men edilebilir.

Mimar Erhan Yüksel kimdir Haberi

Mimar Erhan Yüksel kimdir

Erhan Yüksel kimdir?


Erhan Yüksel, 1996 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra sırasıyla Klas-A Mimarlık, Eren Yorulmazer Mimarlık, Tansaş, Migros ve Kiler Holding’de çalıştı. 


Tanşaş ile başlayan profesyonel yöneticilik kariyerinde perakende sektöründe özellikle konsept mağazacılık projeleri, perakende mağazacılık ve çok katlı alışveriş merkezi projelerinde önemli tecrübeler kazandı. İlerleyen yıllar içinde perakende tecrübesine ilave olarak ofis ve konut projeleri çalışmaları oldu. Sektörde uzun yıllar tecrübe kazandıktan sonra 2011 yılında E.Y. Mimarlık ve Tasarım Ofisi’ni kurdu.


Erhan Yüksel tasarım çizgisi, yapının tasarımını tüm boyutları ile irdeyen, ekonomik, teknolojik ve yaşadıkça değerlenen tasarım ilkesini gözetir. Konsept tasarımdan başlayıp fonksiyonelliği ve tasarlanacak yapının şehircilik açısından çevre etkisini baz alır. Tek bir binadan büyük ölçekli planlama projelerine uzanan çizgide çağdaş tekniklerle yenilikçi ve özgün mimari tasarımlar...