05 / 05 / 2024

mimar Hasan Sözüneri

mimar Hasan Sözüneri

Mimar Hasan Sözüneri kimdir? Mimar Hasan Sözüneri bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan Sözüneri, Sözüneri Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Hasan Sözüneri 'nin biyografisi..

Afetzede aileler için dönüşebilir barınma üniteleri tasarlanacak

Bursa’nın mimari tasarım sektöründe tek tasarım merkezi unvanına olan Hasan Sözüneri Mimarlık Tasarım Merkezi üniversite-sanayi işbirliği kapsamında Biruni Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü ile protokol imzaladı. İşte haberin ayrıntıları...

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den çarpıcı tsunami iddiası!

Prof. Dr. Hasan Sözbilir yaptığı açıklamada Batı Anadolu'da rahatlamanın henüz gerçekleşmediğini ve biriken gerilimin ancak 6'nın üzerinde büyüklüğe sahip depremle boşaltılabileceğini söyledi.

Mimar Esra Kestirengöz, Ahmet Eren'in yalısını hazırlıyor!

Holywood aktör ve aktrislerinin de bulunduğu birçok isme özel projeler yapan Mimar Esra Kestirengöz, Ahmet Eren'in Çengelköy'deki yol yalısını hazırlıyor...

Bursa'da Hasan Sözüneri Mimarlık Tasarım Merkezi oldu!

Bursa'da 1982 yılında kurulan  Hasan Sözüneri Mimarlık, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Tasarım Merkezi olarak kabul edildi...

Hasan Süzer’den miras kalan yalının satışı istendi!

Merhum iş adamı Hasan Süzer’den çocuklarına miras kalan yalı davalık oldu. Süzer’in oğlu iş adamı Kemal Süzer’den, karşılıksız çıkan çek nedeni ile alacaklı olan bir plastik firması önce icra takibi başlattı; daha sonra mahkemeye başvurarak yalının satışını istedi.

Zeynep Fıratoğlu: Ev alırken son söz kadınların!

Ev alırken son sözü kadınların söylediğini öngören girişimci iş kadını Zeynep Fıratoğlu, bu fikirden yola çıkarak, emlak sektörüne kadın gözüyle bakan 'kadincaemlak.com' internet sitesini kurdu.

Doğuş GYO yönetimde söz sahibi olan personel listesini yayınlandı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda söz sahibi olan personel listesini bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. Liste aşağıda yer alıyor.

Zihni Şahin'den Bafralı aileye ev sözü!

Bafra'da çöplerden plastik ve kağıt toplayan evli ve iki çocuk babasına Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, mahalle sakinlerince satın alınan arsanın üzerine ev yapma sözü verdi.

Ramazan Çalık şehit ailesine verdiği ev sözünü yerine getirdi!

Mardin'in Midyat'ta patlama sonucu şehit olan Jandarma Komando Er Barış Akkabak'ın ailesi için Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık yeni bir ev yaptırma sözü vermişti.

Nihat Sözütek'ten, Adana Sucuzade'ye dönüşüm desteği!

Nihat Sözütek, Seyhan Belediyesi'nin Kent Meydanı yapmak amacıyla kentsel dönüşüm projesi kapsamına aldığı Sucuzade Mahallesi esnafını ziyaret ederek, talep ve sorunlarını dinledi, çözüme destek sözü verdi.

Mimar Hasan Atay, 1 Kasım Seçim sonuçlarını değerlendirdi!

1 Kasım genel seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Mimar Hasan Atay, 7 Haziran seçimlerinin ortaya çıkardığı tabloyu karanlık güçlerin fırsata çevirmek istediğini, bu oyunu ise milletin 1 Kasım seçimlerinde bozduğunu söyledi.

Söz Gayrimenkul Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Gayrimenkul Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sefa Özkanca tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Ataşehir, Yenişehir Mahallesi'nde kuruldu.

Ayhan Gider'den Çanakkaleli işçilere TOKİ sözü!

AK Parti Çanakkale Milletvekili adayı Ayhan Gider, kamuda çalışan taşeron işçilere TOKİ’den ev sözü verdi...

mimar Hasan Sözüneri Haberi

mimar Hasan Sözüneri

Hasan Sözüneri kimdir?

Hasan Sözüneri,  1960 yılında Bursa'da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Gemlik'te tamamladıktan sonra, Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık Yüksek okulunda Lisans eğitimini, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Mimar Sinan Üniversitesinde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 


1982 yılında Gemlik'te, başlamış olduğu meslek yaşamına, Bursa'da devam etmektedir. Önemli eserleri arasında Yeni Bursa Stadyumu, Sheraton-Aloft Otel, Ermaksan, Can Alüminyum Tesisleri, Besob Büyük Sanayi Sitesi projeleri bulunmaktadır. 

Halen yeni yapılacak Bursa Adalet Kampüsü projeleri ile Bursa'da inşaa edilecek büyük bir Termal Kür Merkezi projesini yürütmektedir.


Bursa dışında İstanbul, Ankara, Trabzon, Diyarbakır ve Eskişehir, İran, Irak ve Azerbaycan'da da projeleri mevcuttur. Evli ve biri İstanbul Teknik Üniversitesi, diğeri Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık bölümü talebesi iki çocuk...