28 / 07 / 2024

mimar Hüray Erk

mimar Hüray Erk

Mimar Hüray Erk kimdir? Mimar Hüray Erk, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Hüray Erk, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Hüray Erk...

Yerli ray kullanılarak yapılan Ankara-Sivas Hızlı tren hattı yarın açılıyor!

Yarın, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun açıklamasına göre, Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bir yolculuk gerçekleştirilecek.

Doları olanlar çabuk bakın! Piyasa uzmanı İslam Memiş öyle bir rakam verdi ki! Elinde doları olanlar hüsrana uğrayacak

Amerika Merkez Bankası faiz kararı ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarından sonra dolar kuru hızla değer kaybetti. Dolar kuru değer kaybederken milyonlarca kişi doların ne olacağını araştırmaya başladı.  Piyasa uzmanı İslam Memiş öyle bir rakam verdi ki... Elinde doları olanlar hüsrana uğray

Erkı Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkı Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  700 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Kıcık tarafından kuruldu.

İmar Barışı depreme dayanıklılık önkoşulu gözetilerek güncellenmeli!

İmar Barışı uygulamasının revize edilmesi gerektiğini dile getiren Araştırmacı Yazar Yüksek Mimar Hüseyin Demir, ’Depreme dayanıklı yapıların iptal edilen yapı kayıt belgeleri geri verilmeli ve elde edilen gelir depreme dayanıksız binaların dönüşümü için kullanılmalıdır’ diye konuştu.

Kayseri Büyükşehir'den Mimar Sinan'a yakışır projeler!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç “İki önemli projemiz Mimar Sinan Müzesi ile Sinanlı Kentler Birliği yönelik çalışmalarımız eşsiz dehaya yakışacak şekilde sürdürülüyor” dedi.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu Türkiye'nin ilk hızlı metrosu olacak!

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro projesinin ilk ray kaynak töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizin ilk hızlı metrosu ünvanını kazanacak bu hatla havalimanı Gayrettepe arasındaki ulaşım 35 dakikada sağlanacak'' dedi.

Mimar Real Estate Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Real Estate Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Raed H.S. Alabadla tarafından kuruldu.

Bu topraklarda yaşayan herkesin yolu Mimar Sinan’la kesişir!

İnşaatı tüm hızıyla süren AKM’nin açılışı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isteğiyle Mimar Sinan Operası’nı besteleyecek olan sanatçı Hasan Uçarsu “Mimar Sinan’a müthiş bir gönül bağım var. Bu topraklarda yaşayıp bir şey üretmek isteyen herkesin yolu Sinan’la kesişir” diyor...

Körfez Yüksek Hızlı Tren Projesi meclis gündeminde!

Kocaeli Körfez ilçesi Mimar Sinan Mahallesi Yüksek Hızlı Tren Projesi kapsamında gerekli olan alt ve üst geçitlerin yapılmaması TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Mimar Dicle Hökenek şirket kurdu!    

Mimar Dicle Hökenek, bugün yeni bir şirket kurdu. Dicle Hökenek Mimarlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli kuruldu.

İç Mimar Efe Kağan Hızar’dan kalp krizini heykele dönüştüren tasarım!

Studio Vertebra’nın kurucu ortağı İç Mimar Efe Kağan Hızar, olayları, fikirleri, kavramları, kent mekânlarını ve binaları kavramsal grafik partisyonlar ve müzikal besteler aracılığıyla, yeniden yapılandırıyor. 

Yabancıya konut satışı hızla artıyor!

Türkiye'nin ülkeye yatırım getirmek için başlattığı yabancılara konut satışına ilgi hızla artış gösteriyor. Yabancılar arasında ilk sırayı Iraklılar alırken, İngiltere'den de yoğun talep geldiği öğrenildi.

Mimar Merih Demirli'ye hırsızlık şoku!

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde aynı binadaki ünlü kalp cerrahı ile mimarın daireleri hırsızlar tarafından soyuldu.

mimar Hüray Erk Haberi

mimar Hüray Erk

Hüray Erk kimdir?

Hüray Erk, 1972 yılı İstanbul doğumlu. Hüray Erk, 1994 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. 


1995-2001 yılları arasında çeşitli mimari ofislerde proje tasarımı ve uygulama alanlarında çalıştı. 


2002 yılından beri Metex Design Group’ta çeşitli mimari ve iç mimari projelerde proje yürütücüsü olarak çalışmalarına devam etmektedir.


Metex Tasarım

1976 yılında İstanbul’da kurulan firma, 1982 yılında ise Metex Roma Ofisi açtı. 1994 senesinde ise bu ofis Perugia yakınındaki Assisi'ye taşındı. Metex’in yöneticileri; Cavit Sarioğlu ve Sinan Kafadar’dır. 


Metex, turizm tesis inşaatları ile olduğu kadar, eğitim, konut, ofis projeleri ile de yurtiçi ve yurtdışında lider bir...