21 / 05 / 2024

mimar Kayhan Karaca

mimar Kayhan Karaca

Yurt içi ve dışında proje tasarım ve uygulama işlerine Kara Mimari Tasarım'da devam etmekte olan Mimar Kayhan Karaca kimdir? Kayhan Karaca bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? İşte Kayhan Karaca..

İnşaat sektöründe mimarlığa önem verilmeli!

Yüksek Mimar Kayhan Çakanel 2 Ekim Dünya Mimarlık günü kapsamında gayrimenkul ve inşaat sektöründe mimarinin sektörün bir paydaşı olarak aynı hızla önem kazandığının altını çizdi.

Kentsel dönüşüm, sadece deprem korkusuyla ele alınmamalı!!

Türkiye’nin 17 Ağustos Marmara Depremi’nin ardından kentsel dönüşüm hareketiyle tanıştığını hatırlatan Yüksek Mimar Kayhan Çakanel, “Kentsel dönüşüm hareketinin, tek başına deprem korkusuyla ele alınmaması gerekiyor” dedi.

Kayhan Karaca kimdir?

Yurt içi ve dışında proje tasarım ve uygulama işlerine Kara Mimari Tasarım'da devam etmekte olan Mimar Kayhan Karaca kimdir? Kayhan Karaca bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? İşte Kayhan Karaca..

Yeşim Karaca kimdir?

İç Mimar Yeşim Karaca kimdir? Yeşim Karaca, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yeşim Karaca, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte İç Mimar Yeşim Karaca...

Burak Karaca kimdir?

Mimar Burak Karaca kimdir? Burak Karaca, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Burak Karaca, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Burak Karaca...

Burak Karaca: Kentsel dönüşümün amacı yaşanabilir kentler elde etmek olmalı!

Evrenol Architects ortaklarından Mimar Burak Karaca; “İstanbul’da kentsel dönüşüm acil bir zorunluluk. Ancak kentsel dönüşüm sürecinde esas amaç kaliteli ve yaşanabilir kentler elde etmek olmalı” dedi.

Bilgin Karaca kimdir?

Mimar Bilgin Karaca kimdir? Mimar Bilgin Karaca, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Bilgin Karaca, bugün hangi mimarlık şirketi ile çalışıyor? İşte Mimar Bilgin Karaca biyografisi...

Kayhan Çakanel kimdir?

Kayhan Çakanel, Çengelköy Park Evleri’nin mimarı ve Efekta Mimarlık'ın kurucusudur. İstanbul'da TrioFloria Konutları, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm kapsamında Güzelfikir ticari ve konut projelerini tasarlamıştır. Peki Kayhan Çakanel kimdir? İşte biyografisi..

Burak Karaca: Balkonları artık projelerde daha sık görmeye başlayacağız!

Mimar Burak Karaca, " Yenilenen Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği ile Türk kültürünün en önemli öğelerinden olan balkonları artık projelerde daha sık görmeye başlayacağız " dedi

Levent Life Residence'ta 235 bin dolara satılık konut! 2 bin liraya kiralık ofis!

Levent Life Residence projesinin mimari tasarımında Mimark Yapı Tasarım, Mimar Şule Karaca ile Onur Karaca'nın imzası bulunuyor

LÖSEV, şantiye mimarı ve inşaat teknikeri arıyor!

Lösemili çocuklar Vakfı (LÖSEV), Ankara'da başlayacak ve sürmekte olan 30 ve 50 bin metrekarelik inşaatlar için otel, okul, hastane, tatil köyü gibi proje uygulamalarında en az 5 yıl şantiye deneyimli şantiye mimarı ile inşaat teknikeri arıyor

Mimar mühendis Cüneyt Tuaç son yolcuğuna uğurlandı!

Katkıda bulunduğu eğitim hizmetleri ile tanınan Ali Cüneyt Tuaç (77), son yolculuğuna dualarla uğurlandı. Önceki gün vefat eden mimar ve mühendis Tuaç'ı, sevenleri Fatih Camii'nden uğurladı

Mimar mühendis Cüneyt Tuac vefat etti!

 Yurtiçi ve yurtdışında hayırseverler tarafından yaptırılan eğitim tesislerinin inşası ve tadilatında önemli görevler üstlenen Mimar mühendis Cüneyt Tuac, 77 yaşında vefat etti.  

mimar Kayhan Karaca Haberi

mimar Kayhan Karaca

Kayhan Karaca kimdir?

Kayhan Karaca hayal kurma becerisini mimari bir dile çevirmeye karar verdikten sonra, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Bölümünde Mimarlık eğitimine başladı. 


Eğitimini tamamladıktan sonra da yurt içi ve yurt dışında çeşitli firmalarda çalıştı. Bu süreçte pek çok büyük ölçekli projelerde de yer aldı. Sırasıyla İstinyepark AVM, Kanyon AVM ve Levent Loft Bahçe projelerinde mimari hizmetler uzmanı ve tasarım müdürü pozisyonlarında görev aldı. 


Edindiği tecrübeleri kendi çizgisinde devam ettirebilmek için 2009 yılında Kara Mimari Tasarım şirketini kurdu. Kara Mimari Tasarım yurt içi ve dışında proje tasarım ve uygulama işlerine devam etmektedir.


Kara Mimari Tasarım

2009 yılında Kayhan Karaca tarafından kurulan ve 2010 yılından beri Şebnem Karaca ortaklığında işlerini sürdüren mimarlık ofisidir. 


İletişim bilgileri:

Adres:Caferağa mh. Gürbüztürk sk. no:32 

Moda/Kadıköy, İstanbul

Tel: 90 216 360 39...