18 / 05 / 2024

mimar Kübra Akaydın

mimar Kübra Akaydın

Mimar Kübra Akaydın kimdir? Mimar Kübra Akaydın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kübra Akaydın, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Kübra Akaydın...

Evim Şahane programıyla tanınan meşhur Mimar Selim Yuhay hayatının aşkıyla evlendi

Televizyon ekranlarında yayınlanan Evim Şahane programıyla geniş kitleler tarafından tanınan mimar Selim Yuhay hayatını Burcu Yuhay soyadını alan kız arkadaşıyla birleştirdi.

Mimar Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatı dudak uçuklattı! 

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve Thanx Mimarlık firmasının  sahibi mimar Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatı dudak uçuklattı. Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatının 2 milyon 400 bin TL olduğu öğrenildi. 

Mimar Kırklar İnşaat Sanayi Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Kırklar İnşaat Sanayi Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mazen Baher Kırklar tarafından kuruldu. 

Hülya Avşar kızı Zehra'nın mimar olmasını istiyor!

Hülya Avşar , kızı Zehra’nın mimar olmasını istediğini açıkladı. Avşar, Mimar olmasını çok istiyordum, bu savaşı kazanacağım" dedi.

Bell House, İngiliz kültürünü yansıtan detaylarıyla dikkat çekiyor!

İç Mimar Yasemin Arpaç ve İç Mimar Sabahattin Emir liderliğindeki Ofist tarafından yorumlanan İstanbul Gümüşsuyu’ndaki Bell House, İngiliz evsahibinin yaşam tarzını ve kültürünü yansıtan detaylarıyla dikkat çekiyor.

Mihrimah Sultan Külliyesi'nin önüne prefabrik yapı mı inşa edildi?

Kanuni Sultan Süleyman’ın, kızı için, Mimar Sinan’a Üsküdar’da yaptırdığı Mihrimah Sultan Külliyesi’nin önüne yaklaşık 4 metre yüksekliğinde prefabrik bir yapı inşa edilmeye başladığı öne sürüldü.

Yüksek Mimar Niyazi Duranay hayatını kaybetti!

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Şubesi Eski Başkanlarından Yüksek Mimar Niyazi Duranay hayatını kaybetti. Duranay'ın cenazesi 1 Eylül'de Kılıç Ali Paşa Camii’ndeki törenin ardından Ortaköy'de defnedilecek.

Büyükçekmece Mimar Sinan Köprüsü'nün kolonları yarıldı!

E-5 Karayolu üzerinde bulunan Edirne-Büyükçekmece istikametindeki Mimar Sinan Köprüsü'nün taşıyıcı kolonlarında yarılmalar başladı. Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, köprünün yıkılarak yenilenmesi gerektiğini söyledi.

CHP'li Mustafa Akaydın'a 10 milyon TL ceza!

CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemindeki spor kompleksi inşaatı ve toplu taşıma ücretlendirme otomasyonu işlerinde kamu zararı oluştuğu gerekçesiyle tazminat cezası verildi.

Kübra Ekmekçi ile Burak Sever evleniyor!

Kübra Ekmekçi ile Burak Sever çifti 24 Temmuz Cuma günü Hasbahçe'de bulunan Şirehan Otel'de gerçekleşecek olan düğün töreniyle dünya evine girecek.

Büyükçekmece Mimar Sinan Köprüsü’nü İBB onaracak!

Hasan Akgün’ün çökme tehlikesi olan Mimar Sinan Köprüsü’nün bir an önce yenilenmesini isteyerek, Kolon ve kirişlerde yarılmalar var. İ.B.B Ulaşım Daire başkanlığı Ulaşım Koordinasyon müdürlüğü köprünün onarımını sağlayacak.

Uniq İstanbul'da 12 Aralık'ta basın toplantısı düzenleniyor!

Turkmall Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu ve UNIQ İstanbul projesinin mimarı Ertun Hızıroğlu’nun katılımı ile 12 Aralık Cuma günü düzenlenecek toplantı saat 09:30'da başlayacak.

Bekir Kamışlı: Mimarlık toplum kültürünün ifadesi!

Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Bekir Kamışlı, gerçek mimarlığın bir toplumun kültürünün ifadesi olduğunu söyledi. Mimarlar Günü Adana'da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı.Mimar Odası Adana Şube Başkanı Bekir Kamışlı konu ile ilgili açıklama yapt

mimar Kübra Akaydın Haberi

mimar Kübra Akaydın

Kübra Akaydın kimdir?

Kübra Akaydın, 1990 yılında Trabzon’da doğdu. 2003 yılında Fatih İlköğretim okulundan, 2007 yılında Tevfik Serdar Anadolu lisesinden mezun oldu.


2008 yılında Haliç ÜniversitesiMimarlık bölümünü tam burslu olarak kazandı,2012 yılında aynı fakülteden mezun oldu. 2013 yılında Trabzon Mimarlar Odası’ndan “en genç mimar” nişanı aldı. 


Orta derecede İngilizce bilgisine sahip. Üye olduğu kuruluşlar, Mimarlar Odası ve Trabzonspor Kulübü. 


Boş vakitlerinde fotoğraf çekmeyi, piyano çalmayı, spor yapmayı, futbol ve basketbol müsabakalarını izlemeyi seviyor. Eylül 2013′te Haliç Üniversitesi’nde başladığı Mimarlık Yüksek Lisans programına halen devam etmekte..


AA DESIGN; 

Kişiye özel tasarım, ürün tasarımı, 3boyutlu sunum, mobilya üretimi, mimari ve iç mimari proje, danışmanlık hizmetleri gibi pek çok alanda hizmet vermektedir.


Alışılagelmiş tasarımların yerine kişinin kendisine özel ve tarzına uygun tasarımı ön plana alan felsefemiz, bu alanda daha...