14 / 05 / 2024

Mimar Mete Öz Uz Mimarlık Projeleri

Mimar Mete Öz Uz Mimarlık Projeleri

Mete Öz, Yüksel Erdemir ile birlikte tasarladıkları Moscow Park Place binası Rusya Devlet Mimarlık Ödülü'nü aldı. Çalışmalarına 1991 yılından itibaren Uz Mimarlık Atölyesi'nde devam etmektedir. Peki Mete Öz kimdir? İşte biyografisi...

Ünlü mimar sordu: Modern kerpiç ev mi, teneke konteynır ev mi? Bu çirkine olan merakımız sizce neden? 

Ünlü mimar Şenol Gökner resmi sosyal medya hesabı üzerinden "Modern kerpiç ev mi, teneke konteynır ev mi? bu çirkine olan merakımız sizce neden?" diye sordu. İşte Şenol Gökner'in o paylaşımı ve paylaşıma gelen yanıtlar...

Doç. Dr. Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doç. Dr. Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Şükrü Mete Tepegöz kariyerine ne zaman başladı?

Birevim ve Çözüm Tasarruf birleşiyor!

Faizsiz ev sisteminin mimarı Birevim, Çözüm Tasarruf’la birleşiyor. Firmalar konuya ilişkin Rekabet Kurulu'na başvuru yaptı.

Şükrü Mete Tepegöz kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Şükrü Mete Tepegöz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Şükrü Mete Tepegöz'ün biyografisi...

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ve Sinan Sevim evlendi!

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ile Matra Motor’un üçüncü jenerasyon yöneticisi iş insanı Sinan Sevim, 7 Ağustos Cuma günü Kemer Golf and Country Club’da düzenlenen şık bir davetle evlendi.

Mimar Esra Kestirengöz, Ahmet Eren'in yalısını hazırlıyor!

Holywood aktör ve aktrislerinin de bulunduğu birçok isme özel projeler yapan Mimar Esra Kestirengöz, Ahmet Eren'in Çengelköy'deki yol yalısını hazırlıyor...

Mimar Zeynep Yılmaz kızı Yasemin ile alışverişte!

Cemiyet hayatının önemli isimleri arasında yer alan mimar Zeynep Yılmaz, kızı Yasemin Ilıcalı ile beraber İstinyePark'da objektiflere takıldı.

Deren Talu'ya mimar babası Eren Talu'dan uyarı!

Güzelliği, fiziği ve iInstagram paylaşımlarıyla gündeme gelen Deren Talu’ya babası Eren Talu’dan uyarı geldi. Ünlü mimar, kızı Deren'den okuluna devam etmesini istedi.

Emekli Mimar Aliye Aköz’ün çöp evi!

Karaman'da 3. kattaki dairede tek başına yaşayan 68 yaşındaki Emekli Mimar Aliye Aköz’ün evi çöp eve dönüştü. Aköz'ün evine giren ekipler adeta şok yaşadı.

Belgin Pekcan: Mimar gözünde projenin ruhunu anlamak önemli!

Mimarlık Haftası etkinliklerinin üçüncü gününde mimarlık, mühendislerle masaya yatırıldı.Belgin Pekcan,mimar gözünde o projenin ruhunu anlamaya çalıştıklarını söyledi.

Emel Onur: Condo Hotel konseptinin mimarıyız!

Fanatik Gazetesi yazarlarından Zeynep Fıratoğlu, Heafey Group Uluslararası Pazarlama Direktörü Emel Onur ile röportaj yaptı. İşte o röportaj...

Özkaramanoğulları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaramanoğulları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Mete Öz tarafından kuruldu.

Hülya Avşar kızı Zehra'nın mimar olmasını istiyor!

Hülya Avşar , kızı Zehra’nın mimar olmasını istediğini açıkladı. Avşar, Mimar olmasını çok istiyordum, bu savaşı kazanacağım" dedi.

Mimar Mete Öz Uz Mimarlık Projeleri Haberi

Mimar Mete Öz Uz Mimarlık Projeleri

Mete Öz kimdir?


Mete Öz 1983 yılında Gazi Üniversitesi Müh. Mim. Fakültesinden mezun oldu. 2010 yılından itibaren Gazi Üniversitesi ve Eskişehir Osman Gazi Üni. Mim. Müh. Fakültelerinde yarı zamanlı Öğretim Görevlisi olarak proje dersleri vermektedir. 


Mete Öz Profesyonel çalışmalarına 1984 yılında 'Modül Mimarlık'da başladı. 1988'de Rusya'da iş yapan ilk proje gruplarından biri olarak Yüksel Eredmir ile birlikte tasarladıkları Moscow Park Place binası Rusya Devlet Mimarlık Ödülü'nü aldı. Çalışmalarına 1991 yılından itibaren Uz Mimarlık Atölyesi'nde devam etmektedir. Girmiş oldukları ulusal mimari proje yarışmalarında 6'sı birincilik olmak üzere 30 ödül ve mansiyon kazandı.



Mete Öz ve Uz Mimarlık projeleri!


İDARİ BiNALAR


Gaziantep Hükümet Konağı Binası, Türkiye, 22.000 m²  


Mardin Hükümet Konağı ve Adliye Binası, Türkiye, 23.000 m²


Erzincan Belediye Hizmet...