12 / 05 / 2024

mimar Nilgün Deniz

mimar Nilgün Deniz

Mimar Nilgün Deniz kimdir? Mimar Nilgün Deniz bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Nilgün Deniz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Nilgün Deniz...

Avrasya Tüneli’nde tarihi rekor kırıldı. Tünelden az önce kaçıncı aracın geçtiği belli oldu!

Bundan 6 yıl önce açılan ve İstanbul’un Avrupa ile Anadolu yakasını deniz altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli ile ilgili tarihi bir an yaşandı. Bugün geçiş yaparken durdurulan bir araçla kutlama yapılarak büyük bir rekora imza atıldığı ortaya çıktı.

Süha Sümer ve Nilgün Akman Sümer kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürülmüş!

iş insanı Süha Sümer ve eşi emekli öğretmen Nilgün Akman Sümer'in kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürüldüğü ortaya çıktı.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Satın alacağı gayrimenkulden vazgeçenler dikkat!

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, "Kamu alacaklarına yönelik hacizli menkul malların açık artırmayla satımına katılacaklardan yüzde 5 teminat alınmasını getiriyoruz" dedi ve konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mimar Sinan'ın doğduğu Ağırnas'ta restorasyon çalışmaları başlıyor!

Anadolu'nun yanı sıra farklı coğrafyaları da eserleriyle nakış nakış işleyen Mimar Sinan'ın doğduğu Ağırnas Mahallesi'nde sokak sağlıklaştırması ve restorasyon çalışmaları başlıyor.

Kahraman Günaydın, Deniz Finansal Kiralama'dan ayrıldı!

Deniz Finansal Kiralama Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Kahraman Günaydın, 30 Nisan 2020 tarihinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa etti.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün kulelerine 22'nci bloklar konuldu!

Çanakkale Boğazı'nın 'gerdanlığı' olması planlanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün deniz içerisindeki kulelerine 22'nci bloklar yerleştirildi.

Akfen Holding servetini yatırıma dönüştürecek!

Forbes Dergisi yazarlarından Nilgün Balcı Çavdar,  Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ile röportaj gerçekleştirdi. Hamdi Akın, piyasa değerlerinin 130 milyon dolar civarında olduğunu belirtti...

Deniz GYO 145 milyon TL finansman bonosu ihraç etti!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. aracılığı ile nitelikli yatırımcılara satışa sunulan 145 milyon TL nominal değerli finansman bonosu ihracı tamamlandı...

Hayati İnanç:Tac Mahal'i Mimar Sinan'ın iki çırağı yaptı!

Esenler'de gerçekleşen “Gençler Tarihiyle Buluşuyor” adlı programda konuşan Yazar Hayati İnanç, Hindistan’daki Tac Mahal’i Mimar Sinan’ın iki çırağının yaptığını, yani bu eserin aslında Osmanlı'nın eseri olduğunu ifade etti...

Mahkemeden yıkılan Havagazı Fabrikasına yıkılmasın kararı!

Ankara Havagazı Fabrikası 2016 yılında büyükşehir belediyesi tarafından yıkılmıştı. Mimar Odası'nın açtığı dava üç sonuçlanarak yıkılan fabrikaya yıkılmasın kararı verildi.

Mimar Sinan'ın izinde İstanbul!

Osmanlı mimarisine rengini veren Mimar Sinan'ın İstanbul'daki eserlerini adım adım gezmek kendi başına bir serüvendi..

Genç mimar nasıl iş bulur?

Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, YAPI Dergisi işbirliğiyle genç mimarların ve mimar adaylarının iş bulma süreçlerine katkı sağlayacak olan ‘Genç Mimar Nasıl İş Bulur?’ konulu bir panel gerçekleştirdi.

mimar Nilgün Deniz Haberi

mimar Nilgün Deniz

Nilgün Deniz kimdir?

1977’de Ankara’da doğdu. 2002 yılında GÜMMF Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. 


Çeşitli firma ve projelerde tasarımcı mimar ve proje yürütücüsü olarak görev aldıktan sonra, 2006 yılından itibaren ACE Mimarlık’ta Parkoran Konutları, Parkofis, Anatolia-250 Renault Plaza, CNR Fuar Merkezi, D8 gibi projelerde proje yürütücüsü / mimar olarak görev yapmıştır.


Ace Mimarlık

"1985'te Ankara'da kurulan ofis 1995'ten beri A. Can Ersan ve Orçun Ersan yönetiminde ulusal ve uluslararası deneyimi ile mimarlık, mühendislik proje hizmetleri, kentsel tasarım, proje yönetimi ve danışmanlık vermektedir. 


Yaklaşımı, işlevsellik, estetik, ekonomi, çevre, enerji etkinliği ve kullanıcı rahatlığı gibi parametrelere odaklanarak en uygun çözümü...