07 / 07 / 2024

mimar Sakine Öz

mimar Sakine Öz

Mimar Sakine Öz, CHP Manisa Milletvekili Adayı oldu. Peki, Sakine Öz kimdir? Sakine Öz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mimar Sakine Öz...

Ünlü mimar sordu: Modern kerpiç ev mi, teneke konteynır ev mi? Bu çirkine olan merakımız sizce neden? 

Ünlü mimar Şenol Gökner resmi sosyal medya hesabı üzerinden "Modern kerpiç ev mi, teneke konteynır ev mi? bu çirkine olan merakımız sizce neden?" diye sordu. İşte Şenol Gökner'in o paylaşımı ve paylaşıma gelen yanıtlar...

Birevim ve Çözüm Tasarruf birleşiyor!

Faizsiz ev sisteminin mimarı Birevim, Çözüm Tasarruf’la birleşiyor. Firmalar konuya ilişkin Rekabet Kurulu'na başvuru yaptı.

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ve Sinan Sevim evlendi!

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ile Matra Motor’un üçüncü jenerasyon yöneticisi iş insanı Sinan Sevim, 7 Ağustos Cuma günü Kemer Golf and Country Club’da düzenlenen şık bir davetle evlendi.

Mimar Esra Kestirengöz, Ahmet Eren'in yalısını hazırlıyor!

Holywood aktör ve aktrislerinin de bulunduğu birçok isme özel projeler yapan Mimar Esra Kestirengöz, Ahmet Eren'in Çengelköy'deki yol yalısını hazırlıyor...

Mimar Zeynep Yılmaz kızı Yasemin ile alışverişte!

Cemiyet hayatının önemli isimleri arasında yer alan mimar Zeynep Yılmaz, kızı Yasemin Ilıcalı ile beraber İstinyePark'da objektiflere takıldı.

Deren Talu'ya mimar babası Eren Talu'dan uyarı!

Güzelliği, fiziği ve iInstagram paylaşımlarıyla gündeme gelen Deren Talu’ya babası Eren Talu’dan uyarı geldi. Ünlü mimar, kızı Deren'den okuluna devam etmesini istedi.

Emekli Mimar Aliye Aköz’ün çöp evi!

Karaman'da 3. kattaki dairede tek başına yaşayan 68 yaşındaki Emekli Mimar Aliye Aköz’ün evi çöp eve dönüştü. Aköz'ün evine giren ekipler adeta şok yaşadı.

Okmeydanı'na Göz Hastanesi geliyor!

İstanbul Okmeydanı'na Göz Hastalıkları Hastanesi geliyor. 9 katlı olacak Beyoğlu Göz Hastalıkları Hastanesi'nin yapım projeleri, 2016 yılında mimar Musab Kesgin tarafından çizilmişti. 

Mimar Sinan'ın eserlerindeki sır asırlardır çözülemiyor!

Mimarlık tarihinin mihenk taşı Mimar Sinan, vefatının 430. yılında da eserlerindeki sırlarla hayranlık uyandırıyor.

Mimar Zeynep Coşkun vefat etti! O da jetteydi!

Toyota Akkoyunlu'nun sahibi olan Orhan Coşkun'un kızı mimar Zeynep Coşkun da dün Başaran Holding'e ait olan düşen jetteydi...

Serkan Akın: Umutlu olmalıyız!

Yenisöz Gazetesi yazarlarından Mimar Serkan Akın bugün köşesinde Doğu Ekspresinde yaptığı yolculuk sırasında kaleme aldığı "Umutlu olmalıyız" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

Hong Kong'da barınma sorununa "silindir ev" çözümü!

Hong Kong'da en büyük sorun barınma. Giderek artan ev fiyatları vatandaşları çaresizliğe sürüklüyor. Mimar James Law barınma gereksinimi için müthiş bir çözüm buldu. İşte o çözüm...

Mimar Baran Karakaş konut projesi yapıyor!

İnşaat sektöründe tasarımını gerçekleştirdiği özgün ve fonksiyonel projelerle tanınan Mimar Baran Karakaş, son yıllarda mimar kimliğinin yanında adından sıklıkla yatırımcı olarak gerçekleştirdiği projelerle de söz ettiriyor..

mimar Sakine Öz Haberi

mimar Sakine Öz

Sakine Öz kimdir?

Sakine Öz, 20 Nisan 1964'te Manisa Kula'da doğdu. Babasının adı İbrahim, annesinin adı Fadime'dir. Mimar Sakine Öz, CHP Manisa Milletvekili Adayı oldu.


Mimar; Trakya Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünü bitirdi.


Salihli Belediyesinde mimar olarak çalıştı. Daha sonra serbest mimar olarak işyerini açtı. İki dönem Salihli Belediyesi Meclis Üyeliği ve İmar Komisyonu Başkanlığı yaptı. 


Kültür Komisyonu Üyeliğinde bulundu. Mimarlar Odası Salihli Temsilciliğinin Başkanlığını yürüttü.


Orta düzeyde İngilizce bilen Öz, evli ve 1 çocuk annesidir.


İletişim bilgileri:

Adres : Yeni Hizmet Binası 2. Kat 3 Nolu Banko Oda: 2085

Telefon : +90 (312) 420 60 22 +90 (312) 420 60 23

Faks : +90 (312) 420 22 96

E-Posta :...