30 / 04 / 2024

mimar süer kimdir

mimar süer kimdir

Antalyalı yüksek mimar Hilmi Süer, hobisine uygun olarak düzenlediği dairede "şampiyon kanaryalar" üretip, besliyor

Virma Sökmen kimdir? Virma Sökmen ne iş yapmaktadır?

Yapı Kredi Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Virma Sökmen kimdir? Virma Sökmen hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Can Dinçer kimdir? İş hayatına nerede başladı? Arçelik’te hangi alanlarda görev aldı?

Can Dinçer lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerelerde aldı? Ne zaman Genel Müdür Yardımcısı oldu? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Can Dinçer ile ilgili merak edilen her şey...

Arif Başer kimdir, nereli?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Arif Başer kimdir? Arif Başer'in mesleği ne? Arif Başer nereli? İşte ayrıntılar...

Didem Başer kimdir? Hangi okuldan mezun?

Didem Başer, Garanti BBVA'da İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Didem Başer kimdir? Hangi okuldan mezun?

Sema Güral Sürmeli Kimdir? Sema Güral Sürmeli nerede doğdu?

Sema Güral Sürmeli kimdir? Sema Güral Sürmeli’nin mesleği nedir? Sema Güral Sürmeli hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Musa Levent Ortakçıer Kimdir?

Musa Levent Ortakçıer kimdir? Musa Levent Ortakçıer’in mesleği nedir? Musa Levent Ortakçıer hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Recep Gençer kimdir? Daha önce hangi görevelrde bulundu? Kaç yaşında?

Bagfaş Bandırma Gübre Fabirakaları A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Üyesi Recep Gençer kimdir?  Recep Gençerdaha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Recep Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Recep Gençer`in hayatına dair merak edilenler.

Serdar Sümer kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Çalık Grubuna bağlı Türkiye'nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası konumundaki Aktifbank'ın Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Serdar Sümer kimdir? Kaç yaşında?  Serdar Sümer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Sümer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Sümer`in hayatına dair merak edilenler.

Serhan Gençer kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu üyesi Serhan Gençer kimdir? Serhan Gençer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serhan Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? Serhan Gençer`in hayatına dair merak edilenler.

Yahya Kemal Gençer Kimdir?

Yahya Kemal Gençer kimdir? Yahya Kemal Gençer’in mesleği nedir? Yahya Kemal Gençer nereden mezundur? İşte detaylar!

Suzan Sabancı Dinçer Kimdir?

Suzan Sabancı Dinçer kimdir? Suzan Sabancı Dinçer nerede doğdu? Suzan Sabancı Dinçer’in mesleği nedir? İşte detaylar!

Haluk Dinçer kimdir?

Haluk Dinçer kimdir? Haluk Dinçer’in mesleği nedir? Haluk Dinçer nereden mezundur? İşte detaylar!

Saldıray Sökmen kimdir?

Atakule GYO Genel Müdürlüğü görevine atanan Saldıray Sökmen kimdir? Saldıray Gökmen daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Saldıray Sökmen'in biyografisi...

mimar süer kimdir Haberi

mimar süer kimdir

Antalya'da 50 yıldır kanarya besleyen ve katıldığı yarışmalarda 7 dünya şampiyonluğu elde eden "kuş sevdalısı" yüksek mimar Hilmi Süer, Türkiye'yi yurt dışında başarıyla temsil edecek yeni kanaryalar yetiştiriyor. 


Konyaaltı ilçesinde projesini çizerek yaptırdığı binanın çatı katındaki daireyi hobisi için düzenleyen Süer (56), değeri 3 bin lirayı bulan kanaryaların bakımını özenle yapıyor. Süer, kuşları çeşitli sebzeleri bir araya getirerek oluşturduğu yemle besliyor.   


Süer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 7 yaşında başladığı kuş beslemeye 50 yıldır aralıksız devam ettiğini söyledi. Emekli olduktan sonra zamanının çoğunu kuşlarına ayırdığını ifade eden Süer, "Her gün adeta kuşlarımla meditasyon yapıyorum. Her sabah dünyaya yeniden gelmiş gibi oluyorum. Kuşlarımla geçirdiğim zaman bana büyük mutluluk veriyor. Herkese de kuş beslemelerini tavsiye ediyorum." dedi. 


Yaptırdığı binanın çatı katını kuşları için ayırdığını...