04 / 05 / 2024

mimar Ümit Öz

mimar Ümit Öz

Mimar Ümit Öz kimdir? Mimar Ümit Öz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Ümit Öz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ümit Öz...

Ünlü mimar sordu: Modern kerpiç ev mi, teneke konteynır ev mi? Bu çirkine olan merakımız sizce neden? 

Ünlü mimar Şenol Gökner resmi sosyal medya hesabı üzerinden "Modern kerpiç ev mi, teneke konteynır ev mi? bu çirkine olan merakımız sizce neden?" diye sordu. İşte Şenol Gökner'in o paylaşımı ve paylaşıma gelen yanıtlar...

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

Kayı Mekatronik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Mekatronik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ümit Özçelik tarafından kuruldu.

Birevim ve Çözüm Tasarruf birleşiyor!

Faizsiz ev sisteminin mimarı Birevim, Çözüm Tasarruf’la birleşiyor. Firmalar konuya ilişkin Rekabet Kurulu'na başvuru yaptı.

İnşaat Mühendisi Keramettin Ümit Akyüz vefat etti!

İnşaat Mühendisi Keramettin Ümit Akyüz vefat etti. Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ve Sinan Sevim evlendi!

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ile Matra Motor’un üçüncü jenerasyon yöneticisi iş insanı Sinan Sevim, 7 Ağustos Cuma günü Kemer Golf and Country Club’da düzenlenen şık bir davetle evlendi.

Mimar Esra Kestirengöz, Ahmet Eren'in yalısını hazırlıyor!

Holywood aktör ve aktrislerinin de bulunduğu birçok isme özel projeler yapan Mimar Esra Kestirengöz, Ahmet Eren'in Çengelköy'deki yol yalısını hazırlıyor...

Mimar Zeynep Yılmaz kızı Yasemin ile alışverişte!

Cemiyet hayatının önemli isimleri arasında yer alan mimar Zeynep Yılmaz, kızı Yasemin Ilıcalı ile beraber İstinyePark'da objektiflere takıldı.

Deren Talu'ya mimar babası Eren Talu'dan uyarı!

Güzelliği, fiziği ve iInstagram paylaşımlarıyla gündeme gelen Deren Talu’ya babası Eren Talu’dan uyarı geldi. Ünlü mimar, kızı Deren'den okuluna devam etmesini istedi.

Emekli Mimar Aliye Aköz’ün çöp evi!

Karaman'da 3. kattaki dairede tek başına yaşayan 68 yaşındaki Emekli Mimar Aliye Aköz’ün evi çöp eve dönüştü. Aköz'ün evine giren ekipler adeta şok yaşadı.

Belgin Pekcan: Mimar gözünde projenin ruhunu anlamak önemli!

Mimarlık Haftası etkinliklerinin üçüncü gününde mimarlık, mühendislerle masaya yatırıldı.Belgin Pekcan,mimar gözünde o projenin ruhunu anlamaya çalıştıklarını söyledi.

Emel Onur: Condo Hotel konseptinin mimarıyız!

Fanatik Gazetesi yazarlarından Zeynep Fıratoğlu, Heafey Group Uluslararası Pazarlama Direktörü Emel Onur ile röportaj yaptı. İşte o röportaj...

mimar Ümit Öz Haberi

mimar Ümit Öz

Ümit Öz kimdir?

1989 yılında Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi’nden mezun oldu. Profesyonel çalışmalarını 1990 yılından beri "Uz Mimarlık Atölyesi" çatısı altında yurtiçi ve yurtdışında sürdürmektedir.


Uz Mimarlık Atölyesi

"Profesyonel çalışmalarımıza 1984 yılında kurucu ortağı olduğumuz “Modül Mimarlık Atölyesi”nde başladık. 1990 yılına kadar bu ortaklıkla birlikte ulusal yarışmalara girip kazandığımız yarışmaların uygulama projelerini hazırladık. 1988 yılından itibaren Yüksel Erdemir'le birlikte Rusya Federasyonu'na iş yapan ilk proje gruplarından biri olarak, çeşitli teklif projeleri hazırladık ve bunlardan devlet mimarlık ödülü alan Moskova Şehrindeki “Park Place” binasının uygulama projelerini tamamladık. 1991 yılında iki ortak olarak kurduğumuz “UZ Mimarlık Atölyesi”ni 1994 yılında limited şirkete çevirdik. Çalışmalarımızı halen yurtiçinde ve yurtdışında sürdürmekteyiz. Yurtdışındaki çalışmalarımızı 2002 yılından itibaren Rusya Federasyonu'ndaki yerel ortağımızla birlikte yürütmekteyiz."


ŞİRKET PROFİLİ 

Mehmet SOYLU 

Şirket Ortağı, Mimar 

(Gazi...