02 / 05 / 2024

mimari proje yarışmaları

mimari proje yarışmaları

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum'un katıldığı "Mimari Proje Yarışması" sonuçları açıklandı.

TOKİ ve Emlak Konut’tan ulusal mimari proje yarışması!

Mimari mirasımızı yeniden canlandırmak ve günümüz teknolojisini gelenekten ilham alarak geleceğe taşımayı amaçlayan yarışmada projeler 15 Ekim 2014 tarihine kadar teslim edilebilecek. Yarışmaya mimarlık öğrencileri de katılabilecek.

Arkimeet konferansına Boles+Wilson katılacak

Arkimeet'lerin bir kolu olarak İstanbul Bilgi Üniversitesi Mimari Tasarım Yüksek Lisans Programı ile ortaklaşa düzenlenen Bilgi'de Arkimeet konferans serisinin dördüncüsü, Avrupa mimarlığının en verimli ofislerinden Bolles+Wilson'u 15 Kasım'da konuk edece

İBB Sosyal Merkezler Mimari Proje Yarışması düzenliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı, Sosyal Merkezler Mimari Proje Yarışması düzenleyeceğini açıkladı. 

Ana Transfer Merkezi Mimari Proje Yarışması'nda ödüller sahiplerine teslim edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin otogar için düzenlediği ulusal mimari proje yarışmasında dereceye giren proje sahipleri ödüllerini teslim aldı. 

Kalyon Holding, Karapınar SCADA Merkezi için mimari proje yarışması düzenliyor!

Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası ve Türkiye’nin en büyük güneş santrali Karapınar GES ile yenilenebilir enerji alanındaki yatırımlarını büyüten Kalyon Holding, Karapınar SCADA Merkezi için mimari proje yarışması düzenliyor.

Duvarın Ötesinde Mimari Proje Yarışması’nın kazananları belli oldu!

San Deco tarafından ilk defa gerçekleşen Duvarın Ötesinde Mimari Proje Yarışması’nın kazananları belli oldu. Yarışmaya 46 farklı üniversiteden 143 öğrenci 102 projeyle katıldı. Yapılan jüri değerlendirmesinin ardından ödüle sahip olan projeler kamuoyuna sunuldu.

San Deco Mimari Proje Yarışması için son başvuru tarihi 8 Haziran! 

Mimarlık ve İç Mimarlık öğrencileri için düzenlenen 'San Deco mimari Proje Yarışması: Duvarın Ötesinde' yarışması için son katılım tarihi 8 Haziran olarak belirlendi...

2019 Ytong Mimari Fikir Yarışması'nda 3 projeye ödül! 

Mimarlar tarafından ilgiyle takip edilen Ytong Mimari Fikir Yarışması'nın bu yıl 20'ncisi düzenlendi. “Plan B: Akıntıya Karşı Bir Mimarlık Okulu” konulu yarışmanın kazananları açıklandı...

Ytong Mimari Fikir Yarışması’na katılım için son gün 2 Aralık!

Türk Ytong tarafından 20’ncisi gerçekleştirilen Mimari Fikir Yarışması başvuru sürecinde geri sayım başladı. Yarışma için son katılım tarihi 02 Aralık 2019 olarak belirlendi.

Fark Mimari Proje İnşaat Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Fark Mimari Proje İnşaat Organizasyon Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Kaya Erer ve Yakup Hakan Sekmen tarafından kuruldu.

10. Betonik Fikirler Proje Yarışması'nın başvuruları başladı!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa’nın, genç fikirleri desteklemek amacıyla düzenlediği "Betonik Fikirler Proje Yarışması" bu yıl "Yapıda Dijital Dönüşüm" temasıyla onuncu kez gerçekleşiyor. Yarışmaya son başvuru tarihi 28 Şubat...

İnan Mimari Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnan Mimari Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim İnan tarafından kuruldu.

Ytong Mimari Fikir Yarışması sonuçlandı!

Hayata geçirdiği projelerle, yapılaşmanın niteliksel, mimari ve kültürel boyutlarına dikkat çeken Türk Ytong tarafından “Şehirden Uzak” başlığıyla düzenlenen 2017 Ytong Mimari Fikir Yarışması sonuçlandı.

Ytong Mimari Fikir Yarışması Dijital Kolokyum'u 15 Aralık'ta!

“Şehirden Uzak” konulu 2017 Ytong Mimari Fikir Yarışması kapsamında yapılacak olan Dijital Kolokyum, 15 Aralık Cuma günü saat 11.00’den itibaren canlı yayınlanacak.

Gökçeler Mimari Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gökçeler Mimari Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Akgün Gökçe tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

mimari proje yarışmaları Haberi

mimari proje yarışmaları

Kentsel dönüşümü bir fırsat olarak gören Emlak Konut GYO ve TOKİ, Türkiye'nin geleneksel mimarisini projelere taşımak istiyor. Bu kapsamda "Mimari Proje Yarışması" düzenlenerek sonuçları belirlendi. 


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut GYO tarafından düzenlenen "7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe Ulusal Mimari Proje Yarışması'nın sonuçları belirlendi. Ödül törenine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum'un yanı sıra jüri üyeleri, ödül sahibi öğrenci ve mimarlar katıldı. 


Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, uzun yılların deneyimleriyle meydana gelen geleneksel mimarinin, çevreye zarar vermeden konfor koşullarını sağladığını belirterek, Gelişmekte olan Türkiye'de hızlı nüfus artışı ve köyden kente göçlerin sonucunda yoğun konut talepleri hızla artmıştır. Bu yarışmalar geleceğin...