09 / 05 / 2024

Mimari Yapılarda Su Yalıtımı

Mimari Yapılarda Su Yalıtımı

YEM Yayın’ın yeni kitabı Mimari Yapılarda Su Yalıtımı, BTM Bitümlü Tecrit Maddeleri San. ve Tic. A.Ş.’nin değerli katkılarıyla yayınlandı.

Riskli yapılarda oturanlar dikkat! İBB kira yardımı başvurusu 2024 nasıl yapılır? 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından riskli yapılarda oturan vatandaşlara belirli tutarda kira yardımı veriliyor. İBB tarafından verilen kira yardımı tutarları yeni yıl ile beraber değişti. Peki İBB kira yardımı başvurusu 2024 nasıl yapılır? 

Seçerbab İnşaat Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçerbab İnşaat Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçer Bab tarafından kuruldu.

İstanbul'da bazı ilçelerde su kesintisi yapılacak! İşte uzun süreli yapılacak su kesintisi ve saatleri...

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından yapılan duyuru ile beraber İstanbul'da bugün su kesintisi yaşayacak ilçeler bildirildi. Uzun süreli yapılacak su kesintisi için vatandaşlar önlem almaları için uyarıldı. İşte haberin detayları...

Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi!

Hager, Yıldız Teknik Üniversitesinde düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi”ne katıldı. Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi.

Gayrimenkul sektörü yapılarda dönüşüm için bir araya geldi! Depreme hazırlık öncelikli adım...

Gayrimenkul sektörü Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde bir araya geldi. Yıldız Teknik Üniversitesi ve Odaklı Grup iş birliği ile düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi” sektörün önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Üniversal Mimari Yapı İnşaat Otomotiv Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üniversal Mimari Yapı İnşaat Otomotiv Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 6 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Kara, Hasan Oğuz ve İsmail Taşköprü ortaklığında kuruldu.

Atalar Mimari Yapı Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalar Mimari Yapı Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Celal Atalar tarafından kuruldu.

Çelik konstrüksiyon bina nedir? 178 metrekare 3+1 çelik konstrüksiyon bina fiyatı ne kadar?

Gelişen teknoloji ile beraber sadece kullandığımız cihazlar değil aynı zamanda mimari yapılarda gelişiyor. Buna en iyi örnek ise çelik konstrüksiyon binalar. Peki, çelik konstrüksiyon bina fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Kaf Mimari Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kaf Mimari Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yüşa Niyazi Çolak tarafından kuruldu.

Vdg Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vdg Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Doğan Gezek tarafından kuruldu.

Demsa Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demsa Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Demirci tarafından kuruldu.

Uzunlar Mimari Yapı Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunlar Mimari Yapı Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ferruh Uzun tarafından kuruldu.

Ceylan Mimari Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Ceylan Mimari Yapı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mustafa Ceylan tarafından kuruldu.

Mimari Yapılarda Su Yalıtımı Haberi

Mimari Yapılarda Su Yalıtımı

Mimarlık, tasarım, mühendislik, şehircilik, kentleşme, endüstri ürünleri tasarımı, peyzaj tasarımı, arkeoloji, kültür, sanat vb. konu başlıklarında kitaplar yayımlayan YEM Yayın’ın yeni kitabı Mimari Yapılarda Su Yalıtımı, BTM Bitümlü Tecrit Maddeleri San. ve Tic. A.Ş.’nin değerli katkılarıyla yayınlandı.


Doç.Dr. Çiğdem Tekin, Yrd.Doç.Dr. A. Cüneyt Diri ve İnşaat Mühendisi Jozef Bonfil tarafından yayıma hazırlanan Mimari Yapılarda Su Yalıtımı; bir binanın kullanım ömrü boyunca suya ve suyun etkilerine karşı dayanıklılığını koruyabilmesi için tüm yapılması gerekenleri aşama aşama çizimler, fotoğraflar, grafikler ve tablolar eşliğinde anlatan temel bir başvuru kaynağı olma niteliği taşıyor.


Uygulama öncesi incelemeler, verilerin toplanması, sistem ve malzeme seçimi, ön hazırlıklar ve uygulamanın başlangıcından bitmesine kadar olan süreçte, hangi sıraya göre nelerin yapılacağını, hangi prensiplere uyulacağını, hangi yöntemlerin izleneceğini aktaran Mimari Yapılarda Su...