20 / 05 / 2024

Mimarlar Derneği eylül ayı etkinlikleri

Mimarlar Derneği eylül ayı etkinlikleri

Mimarlar Derneği 1927, yaz dönemini geride bırakarak yeni bir etkinlik dönemine başlıyor. Mimarlar Derneği 12 Eylül Cuma 19:30 Dönem Açılışı, Kokteyl ile başlıyor.

Evde bakım maaşı Eylül 2023 ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşlarında son dakika!

Evde bakım parası alan pek çok kişi Eylül 2023 ödemelerinin yatıp yatmadığı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki evde bakım maaşı Eylül 2023 ödemeleri hesaplara yatırıldı mı?

O ilde 115 bin 600 TL'ye satılık arsa! İhalesi 6 Eylül'de!

Yatırımcıların merakla beklediği Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar'daki arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor.

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in katıldığı sahiplerini buldu...

Ali Osman Öztürk Türk Serbest Mimarlar Derneği Başkanı oldu!

Ali Osman Öztürk, 26 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda oy birliği ile Türk Serbest Mimarlar Derneği Başkanı oldu...

Türk Serbest Mimarlar Derneği'nden İzmir depremi açıklaması!

Türk Serbest Mimarlar Derneği, İzmir depremi ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri için başvurular başladı!

Türk Serbest Mimarlar Derneği (TürkSMD) tarafından iki yılda bir yapılan Mimarlık Ödülleri yarışması için başvurular başladı. Yarışma için son başvuru tarihi 23 Ekim olarak belirlendi. 

Türk-İş: Eylül ayında 4 kişilik ailenin açlık sınırı 2 bin 448 lira!

Türk-İş'in eylül ayı açlık ve yoksulluk sınırı araştırmasına göre, 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 2 bin 448 lira, yoksulluk sınırı ise 7 bin 973 lira olarak hesaplandı.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği yeni projelere odaklanacak! 

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği güçlü yönetim kadrosu ile yeni döneme hazır. Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı. 

Kira artış hesaplama Eylül 2018!

2018 yılı Eylül ayında uygulanacak kira artış oranları açıklandı. İşte kira artış oranları ve hesaplama örneği Eylül 2018..

TSMD Yapı Sektörü Buluşması 20 Eylül'de başlıyor!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından düzenlenecek 16. Yapı Sektörü Buluşması 20 Eylül'de başlıyor. Buluşma 20 ile 21 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

Türk Serbest Mimarlar Derneği eğitimlerine başlıyor!

Türk Serbest Mimarlar Derneği, daha önce sınırlı konularda yaptığı eğitimlerin kapsamını genişletilerek bu sene TSMD Akademi adı ile yeni bir program başlatıyor. 

Kira zammı hesaplama örneği Eylül 2017!

Kiralama Yasası gereğince gayrimenkul kiralamalarında enflasyon oranları kullanılarak yıllık zam yapılıyor. İşte kira zammı hesaplama örneği Eylül 2017..

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği Binası açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Şehit ve Gaziler Derneği binasının Eylül ayı içerisinde açılacağını belirtti.

Mimarlar Derneği eylül ayı etkinlikleri Haberi

Mimarlar Derneği eylül ayı etkinlikleri

Mimarlar Derneği 1927, yaz dönemini geride bırakarak yeni bir etkinlik dönemine başlıyor. Mimarlar Derneği 12 Eylül Cuma 19:30 Dönem Açılışı, Kokteyl ile başlıyor. 



12 Eylül Cuma 19:30 Dönem Açılışı, Kokteyl


16 Eylül Salı 18:00 Babil Derneği Sergi


19 Eylül Cuma 19:30 Arama Toplantısı Meslek Etiği


23 Eylül Salı 19:30 Film Gösterisi


26 Eylül Cuma 19:30 Arama Toplantııs, Mimari Eleştiri


30 Eylül Salı 1830 Anma, Leman...