06 / 05 / 2024

Mimarlık Yıllığı Sergisi

Mimarlık Yıllığı Sergisi

HOM Design Center, “Mimarlık Yıllığı” sergisine ev sahipliği yapıyor. 70’e yakın projeyi buluşturan serginin kapıları 16 Temmuz'a kadar açık.

ABD'de konut fiyatları 2012'den bu yana en düşük yıllık artışı kaydetti!

Açıklanan rakamlara göre, ABD'de S-P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, Şubat ayında yıllık bazda yüzde 2 arttı ve 2012 yılının Temmu ayından bu yana en düşük yıllık artışı kaydetti.

San Deco Mimarlık Yıllığı 2019 paneli 8 Eylül'de!

San Deco sponsorluğunda gerçekleşen Mimarlık Yıllığı 2019 panelleri kapsamında bu hafta, canlı yayında 8 Eylül Salı günü saat 17:00’de düzenlenecek. 

Türkiye Mimarlık Yıllığı 2019 Paneli 3 Eylül'de!

San Deco sponsorluğunda düzenlenecek sergi ve paneller, toplam 5 etkinlik kapsamında gerçekleşiyor. Türkiye Mimarlık Yıllığı 2019 Paneli 3 Eylül'de düzenlenecek.

Basamaklar'19 TSMD Mimarlık Merkezi'nde açılışını yaptı!

TürkSMD Mimarlık Öğrencileri Proje Sergisi “Basamaklar”a TSMD Mimarlık Merkezi 6. kez ev sahipliği yaptı...

Mimarlık Yıllığı Sergisi HOM Design Center'da açıldı!

HOM Design Center, “Mimarlık Yıllığı” sergisine ev sahipliği yapıyor. 70’e yakın projeyi buluşturan serginin kapıları 16 Temmuz'a kadar açık.

GMW Mimarlık 19'uncu yılını kutluyor!

Yurt içinde ve yurt dışında pek çok ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren GMW Mimarlık, bu sene kuruluşunun 19. yıldönümünü kutluyor.

Türkiye’nin 20 yıllık mimari dönüşümüne genel bakış!

Ekim ayının ilk Pazartesi günü kutlanan Dünya Mimarlık Günü vesilesiyle, Ergün Mimarlık, Türkiye'nin 20 yıllık mimari dönüşümünü değerlendirdi...

GMW Mimarlık 18 yılda 18 ülkede proje tasarladı!

Yurt içinde ve yurt dışında pek çok ödüllü mimari ve iç mimari projeye imza atan GMW Mimarlık, kuruluşundan bu yana 18 yılda 18 farklı ülkede toplam 3 milyon metrekareyi aşan alanda tasarladığı projelerle dünya markası olma yolunda ilerliyor.

Mimarlık Yıllığı 2016 sergisi 25 Nisan'da!

Mimarlık Yıllığı 2016 sergisi 25 Nisan Salı günü saat 19:00'da gerçekleşecek. Sergide, 140 proje arasından seçilen 49 projenin sergilenecek.

AKÜ İç Mimarlık öğrencilerinden yılsonu sergisi!

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencileri tarafından yılsonu sergisi düzenledi.

Türkiye Mimarlık Yıllığı 2015 Sergisi Bursa'da açıldı!

Türkiye Mimarlık Yıllığı 2015' Sergisi, Bursa'da ikinci olarak Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde açıldı. Sergi 20 gün boyunca Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde izlenebilecek.

Mimar Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri Sergisi 12 Mayıs'ta!

Antalya Kepez Belediyesi Mimar Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri Sergisi 12 Mayıs 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde açılıyor.

RSG Mimarlık'tan bahçe mobilyaları trendleri!

Havaların ısınmaya başladığı bahar aylarında dışarı çıkmanın tam zamanı. Evinden fazla uzaklaşmadan bahçesinde vakit geçirmek isteyenlere RSG İç Mimarlık Yönetici Ortağı Semih Güven, yeni trendleri anlatıyor.

Mimarlık Yıllığı Sergisi Haberi

Mimarlık Yıllığı Sergisi

Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen dekorasyon markalarını bir araya getiren ev sahipliğini üstlendiği tasarım, mimarlık ve sanat etkinlikleriyle bir buluşma merkezi olan HOM Design Center, “Mimarlık Yıllığı” sergisine ev sahipliği yapıyor.

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından gerçekleştirilen sergi, seçici kurul üyeleri Melike Altınışık, Haydar Karabey, Nilüfer Kozikoğlu, Arzu Nuhoğlu ve Mustafa Toner tarafından seçilen yerli ve yabancı tasarımcıların hazırladıkları 70’e yakın projeyi buluşturuyor. 

HOM Design Center’ın tüm katlarına yayılan sergi, son bir yılda Türkiye’de inşa edilen nitelikli yapılar üzerinden yapılı çevreyi tartışmaya açmayı ve belgelemeyi planlıyor. Mimari, iç mimari, kentsel tasarım ve peyzaj mimarlığı alanlarında bulunan üretimleri buluşturan sergide, ticaret, eğitim, konut ve kültür projeleri dikkat çekiyor. Sergide bu yıl ilk kez, seçilen 6 proje, özel bir panelde değerlendirildi.

Yılın en başarılı projeleri...