16 / 05 / 2024

Mimarsinan OSB projeleri

Mimarsinan OSB projeleri

Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi, Kayseri OSB'den sonra sanayi yatırımlarının giderek yoğunlaştığı ikinci bölge konumda. OSB, şimdiden Orta Anadolu'da geleceğin önemli sanayi merkezlerinden biri olmaya başladı.

OSB'lerin yatırım projelerine destek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca OSB'lere bankalardan yatırım projeleri için kullandıkları kredilere faiz desteği verilmesi mümkün olacak.

Kayseri Mimarsinan OSB'ye 20 milyon liralık yatırım!

Kayseri'de yer alan Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi'ne bu yıl 20 milyon TL'lik yatırım bütçesi ayrıldı.

Ezine Gıda İhtisas OSB'de Mart ayında arsa satışları başlayacak!

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yakında ihalesi yapılacak altyapı projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Iğdır'da planlanan OSB projeleri mecliste!

Iğdır ilinde organize sanayi bölgesi veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İncesu OSB Bölgesi’ne Meslek Yüksekokulu kurulacak!

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ), Kayseri Organize Sanayi Bölgesi ve Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nin ardından İncesu OSB Bölgesi’ne de Meslek Yüksekokulu kurulması için çalışmalar başladı. 

Demirağ OSB'de ihale süreci başladı!

Sivas'ta kurulacak Demirağ Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) altyapı projeleri yapım ihalesi 7 Haziran'da yapılacak. 

Kayseri Mimarsinan OSB'de 3.4 milyon TL'ye icradan satılık tesis!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Mimarsinan Mahallesi, Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan tesis vasıflı gayrimenkul 3 milyon 485 bin 190 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Çerkezköy OSB'de baraj ve okul kurulacak!

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, istihdam ve eğitimde gelişme yaşatacak projeleri açıkladı. Çerkezköy OSB yönetimi, meslek lisesinden sonra bir de meslek yüksekokulu kurmaya hazırlanıyor.

Hopa, liman ve OSB projeleriyle cazibe merkezi olacak!

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek Hopa Limanı ve OSB projeleri hakkında açıklama yaptı.. İşte detaylar..

Kayseri Mimarsinan OSB'deki 9 parsel yatırımcısını bekliyor!

Kayseri Mimarsinan OSB'nin, farklı büyüklüklerde 368 parseli bulunuyor. Parsellerden dokuzunun yatırımcı beklediği bölgede, son bir yılda 40 işletme faaliyete geçti. OSB'de, yeni firmaların devreye girmesiyle istihdamın beş yıl içinde 10 bin kişiye ulaşacağı tahmin ediliyor.

Kayseri Mimarsinan OSB'deki camii Nisan ayında açılıyor!

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Mimarsinan OSB'deki 10 bin kişilik caminin 2017 yılı Nisan ayına açılacağını söyledi

RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü'nü tasarlayacak!

Konut, turizm işletmeleri, çok amaçlı sosyal mekânlar ve sağlık yapıları gibi alanlarda iç mimari tasarım ve uygulama projeleri gerçekleştiren RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü’nün iç mekân, dış cephe ve peyzaj tasarımını da üstlendi.

Kayseri Mimarsinan OSB'deki camiinin inşaatı bu yıl içinde tamamlanacak!

Mimarsinan OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı Kayseri Sanayi Odası İştiraki olan Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi 2016 yılı ilk Müteşebbis Heyet Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda cami inşaatı konuşuldu.

Mimarsinan OSB projeleri Haberi

Mimarsinan OSB projeleri


 Mimarsinan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi, Kayseri OSB'den sonra sanayi yatırımlarının giderek yoğunlaştığı ikinci bölge konumda. OSB, şimdiden Orta Anadolu'da geleceğin önemli sanayi merkezlerinden biri olmaya başladı. Bölgenin ufku açık. Zira genişleme alam hayli büyük. Planlaması ve imar çalışmaları tamamlanarak yatırımlara açılan 4.5 milyon metrekarelik alana 1.5 milyon metrekarelik yeni saha eklenerek, toplam alan 6 milyon metrekareye çıkarıldı. Böylece Mimarsinan OSB'de yatırım düşleyen girişimcilerin de önü açılmış oldu. 


Mimarsinan OSB'de büyüklükleri 5 bin metrekare ve 173 bin metrekare arasında değişen 384 sanayi parseli var. 130 firma bölgede faaliyet gösteriyor. 100 firmanın inşaat çalışmaları devam ediyor, 70 firma da hafriyat aşamasında. 25 parsel ise sahiplerini bekliyor. Ağırlıklı olarak bölgede gıda, mobüya ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmalar yer...